Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

Labai laukiam kaip ten su ta Marijampole ax.gif
Atsakyti
Gaga, su marijampole visiska beda bedule - ten ir siaip labai truksta psichologu verysad.gif Taip kad man nepavyko rasti nei vieno kontakto ar kokios informacijos, kad tokios humanistines ar Adlerietines pakraipos tevu grupes vyktu marijampoleje.

Del klaipedos dar pasiklausinesiu.
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 03 02, 12:04)
Gaga, su marijampole visiska beda bedule - ten ir siaip labai truksta psichologu  verysad.gif  Taip kad man nepavyko rasti nei vieno kontakto ar kokios informacijos, kad tokios humanistines ar Adlerietines pakraipos tevu grupes vyktu marijampoleje.

Del klaipedos dar pasiklausinesiu.
O labai gaila,sėkmės jums Vilniuje
Atsakyti
lauksim ir mes! rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kada ir kurioj vietoj vyks tas seminaras? Labai noreciau sudalyvauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 02 27, 13:59)
Esu psichologijos bakalaure, jau kuris laikas vedanti mamu, auginanciu mazus vaikus (1-5 metu) psichoterapines grupes.

Šauni idėja, tik tai kaip suprantu ne psichoterapinė grupė, o seminaras. mirksiukas.gif
O ir bakalauras negali vesti psichoterapinės grupės - tam reikia turėti atitinkamą kvalifikaciją.
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 03 01, 19:00)
Planuoju pradeti ne anskciau kovo 19-tos, bus karta savaitej, bet tikrai ne penktadieni, ir truks nuo 19 iki 20:30 val.

Kai rasite patalpas - pranešk. Būtų įdomu paklausyti.
Atsakyti
tureciau sia savaite jau susiderinti 4u.gif
Atsakyti
ir aš labai norėčiau apsilankyti 4u.gif seksiu temą ir lauksiu naujienų. o registruotis dar kur nors reikia, ar tiesiog ateiti?
Atsakyti
O tai kaip ten su Klaipeda reikalai? Nieko panasaus?... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crista: 12 kovo 2007 - 22:31
Sveiki. Esu iš Vilniaus. Mano "ožiukui" 8 mėn, ar galėčiau ir aš lankyti jūsų seminarą?

P.S. Būsiu dėkinga, jei atsakysite į AŽ. aciuks.gif
Atsakyti
Kaip saunu,kad yra kas organizuoja tokius "seminarus" thumbup.gif Kai tik bus aisku kur ir kada viskas vyks BUTINAI PRANESKIT 4u.gif
Atsakyti