Niu va as jau grizau is lauko Niu ka... nevisos pienes man pasidave, tik pacios maziausios, nes ilgesnes saknys dar ishalusios Bet jau siaip apsitvarkiau kiek galejau, pakolei vaikas ramiai vezime sedejo Rododendra jau atidengiau Jau reikia medelius balinti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 05, 16:43)
Niu va as jau grizau is lauko Niu ka... nevisos pienes man pasidave, tik pacios maziausios, nes ilgesnes saknys dar ishalusios Bet jau siaip apsitvarkiau kiek galejau, pakolei vaikas ramiai vezime sedejo Rododendra jau atidengiau Jau reikia medelius balinti
tiek entuziazmo jaučiasi, kad net darbe nesisėdi ramiai, nagai niežti tik kad man tokius darbelius tenka planuoti savaitgaliams, kol vakarai dar trumpoki po darbo....
QUOTE(Kenya @ 2007 02 07, 10:35)
Apgavau hiacintus
Pas mane namuose irgi hiacintai peržydėjo. O kada juos galima į lauką sodinti?
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 13, 21:07)
..........kanas sodinu i duonos ir batonu maisiukus, man taip labai patogu, nes pavasari labai daug isdalinu.........
Pirma eilėje !!!
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 20, 21:24)
.........Nebent vaziuosi i Klaipedos pavasarine muge tai atlekciau..........
O ką, jau girdėti apie mugę? Kada planuojama, gal jau girdėjai ?
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 03, 14:20)
.............Gal pas draugus kurmiai kokie protinguoliai, gal musishkiai locheliai - gal iklius ..........
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 05, 17:06)
Pas mane namuose irgi hiacintai peržydėjo. O kada juos galima į lauką sodinti?
Dar įšalas neišėjęs Kol žydėjo, gėlytė buvo šiltam kambary. Žemė per šalta dar kad į ją sodinti.
Labas vakaras,
Pa mus irgi sia ziema kurmiai per pieva perejo. Gerai, kad ta veja jau senoka, o naujos dar nepasejom Nzn, bet is vaikystes pamenu, kad kurmius buteliu galima naikinti:atseit ikisti buteli i kurmio anga. Kai oro sroves vaiksto, toks svilpesys is butelio gaunasi, ir kurmiams tai nepatinka. Kiek tiesos nzn, nebandziau niekada. O siaip tai apie buteli esu girdejusi, jog jei statybininkai buna nepatenkinti uzsakovu, tai buteli dazniausiai kur kaminas ar zidinys imurija. Tai svilpesys varantis is proto. Bet cia irgi tik pletkai
Pa mus irgi sia ziema kurmiai per pieva perejo. Gerai, kad ta veja jau senoka, o naujos dar nepasejom Nzn, bet is vaikystes pamenu, kad kurmius buteliu galima naikinti:atseit ikisti buteli i kurmio anga. Kai oro sroves vaiksto, toks svilpesys is butelio gaunasi, ir kurmiams tai nepatinka. Kiek tiesos nzn, nebandziau niekada. O siaip tai apie buteli esu girdejusi, jog jei statybininkai buna nepatenkinti uzsakovu, tai buteli dazniausiai kur kaminas ar zidinys imurija. Tai svilpesys varantis is proto. Bet cia irgi tik pletkai
QUOTE(sitara @ 2007 03 06, 00:43)
Labas vakaras,
...apie buteli esu girdejusi, jog jei statybininkai buna nepatenkinti uzsakovu, tai buteli dazniausiai kur kaminas ar zidinys imurija. Tai svilpesys varantis is proto. Bet cia irgi tik pletkai
...apie buteli esu girdejusi, jog jei statybininkai buna nepatenkinti uzsakovu, tai buteli dazniausiai kur kaminas ar zidinys imurija. Tai svilpesys varantis is proto. Bet cia irgi tik pletkai
reikės pasidomėt ar tik pletkai - mano vyrelis mūrininkas, paklausiu ar nebus kam pridaręs tokių šposų tik, kad kažkaip negirdėjau, kad pyktųsi jis su užsakovais, matyt labai jau teigiami jam pasitaiko
na va. paskambinau, paklausiau - pasirodo gryna teisybė, yra tokia teorija tarp mūrininkų, tik maniškis pasidžiaugė, kad jam dar neteko pasinaudot tais užsakovų baudimo būdais o sako ne tik butelį įmūryti galima, ir plunksą įdeda, ji tipo irgi švilpia, ir kiaušinį galima, kuris paskui nešvilpia , bet kvepia tai teisingai
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 06, 09:04)
reikės pasidomėt ar tik pletkai - mano vyrelis mūrininkas, paklausiu ar nebus kam pridaręs tokių šposų tik, kad kažkaip negirdėjau, kad pyktųsi jis su užsakovais, matyt labai jau teigiami jam pasitaiko
na va. paskambinau, paklausiau - pasirodo gryna teisybė, yra tokia teorija tarp mūrininkų, tik maniškis pasidžiaugė, kad jam dar neteko pasinaudot tais užsakovų baudimo būdais o sako ne tik butelį įmūryti galima, ir plunksą įdeda, ji tipo irgi švilpia, ir kiaušinį galima, kuris paskui nešvilpia , bet kvepia tai teisingai
Esu girdėjus ir aš apie tokius šposus
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 06, 08:04)
.... o sako ne tik butelį įmūryti galima, ir plunksą įdeda, ji tipo irgi švilpia, ir kiaušinį galima, kuris paskui nešvilpia , bet kvepia tai teisingai
Nu lygtais niekas nesvilpia ir neuzia, ir juolab nesmirda Geruciai mes reiskias
Vakar pastaciau ant palanges kobeja, ir atsikelus sian ryte, jau pamaciau lapelius Ji tragishkai greit auga Ka man daryt ?? Juk dar kit kovas prasidejo....
Kazko tai man neiseina ideti nuotraukos
QUOTE(nengamo @ 2007 03 06, 10:42)
Tuoj, dar persodinsiu naslaites, kol zioplys mano miega, ir jas irgi nufotkinsiu, kartu idesiu, nes manau nekas mano naslaitem
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 06, 13:36)
Va pirmoj nuotraukoj - kobejos mano. Pasetos vasario 24 d ir ta pacia diena pasetos naslaites Naslaites varo mane isproto is 40 seklu sudygo tik 8 Ir dar kazkios tai aukstauges
O kaip jus idedat kad per visa zinute nuotrauka buna
O kaip jus idedat kad per visa zinute nuotrauka buna
našlaitės "aukštaūgės" dėl šviesos trūkumo ko gero, ištįsta kai per mažai šviesos ir šilta. Todėl daugelį augaliukų kai tik prasikala rekomenduoja jei yra galimybė nešti į bent keliais laipsniais vėsesnę bet šviesią patalpą kad netįstų.
beje, šiemet su pomidorais taip pažaidžiau - sudygusius išnešiau į apie 15-16 laipsnių patalpą (katilinėn ant palangės, katilinė pas mus dujinė, todėl vėsi) ir žinokit jau leidžia 3-čią tikrąjį lapelį, o visai neištįsę lyginant kaip ankstesniais metais būdavo. Tik va visa problema surasti tokią vėsią ir šviesią patalpą
o nuotraukas aš dedu per www.photobucket.com - ten leidžia šiek tiek didesnes dėti