Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Niu va as jau grizau is lauko biggrin.gif Niu ka... nevisos pienes man pasidave, tik pacios maziausios, nes ilgesnes saknys dar ishalusios doh.gif Bet jau siaip apsitvarkiau kiek galejau, pakolei vaikas ramiai vezime sedejo 4u.gif Rododendra jau atidengiau wub.gif Jau reikia medelius balinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 05, 16:43)
Niu va as jau grizau is lauko  biggrin.gif Niu ka... nevisos pienes man pasidave, tik pacios maziausios, nes ilgesnes saknys dar ishalusios  doh.gif  Bet jau siaip apsitvarkiau kiek galejau, pakolei vaikas ramiai vezime sedejo  4u.gif Rododendra jau atidengiau  wub.gif Jau reikia medelius balinti  bigsmile.gif

tiek entuziazmo jaučiasi, kad net darbe nesisėdi ramiai, nagai niežti biggrin.gif tik kad man tokius darbelius tenka planuoti savaitgaliams, kol vakarai dar trumpoki po darbo....
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 02 07, 10:35)
Apgavau hiacintus biggrin.gif

Pas mane namuose irgi hiacintai peržydėjo. O kada juos galima į lauką sodinti? g.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 13, 21:07)
..........kanas sodinu i duonos ir batonu maisiukus, man taip labai patogu, nes pavasari labai daug isdalinu.........

Pirma eilėje !!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 20, 21:24)
.........Nebent vaziuosi i Klaipedos pavasarine muge tai atlekciau..........

O ką, jau girdėti apie mugę? Kada planuojama, gal jau girdėjai ? g.gif

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 03, 14:20)
.............Gal pas draugus kurmiai kokie protinguoliai, gal musishkiai locheliai - gal iklius  biggrin.gif..........

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 05, 17:06)
Pas mane namuose irgi hiacintai peržydėjo. O kada juos galima į lauką sodinti?  g.gif

Dar įšalas neišėjęs schmoll.gif Kol žydėjo, gėlytė buvo šiltam kambary. Žemė per šalta dar kad į ją sodinti.
Atsakyti
Labas vakaras,

Pa mus irgi sia ziema kurmiai per pieva perejo. Gerai, kad ta veja jau senoka, o naujos dar nepasejom smile.gif Nzn, bet is vaikystes pamenu, kad kurmius buteliu galima naikinti:atseit ikisti buteli i kurmio anga. Kai oro sroves vaiksto, toks svilpesys is butelio gaunasi, ir kurmiams tai nepatinka. Kiek tiesos nzn, nebandziau niekada. O siaip tai apie buteli esu girdejusi, jog jei statybininkai buna nepatenkinti uzsakovu, tai buteli dazniausiai kur kaminas ar zidinys imurija. Tai svilpesys varantis is proto. Bet cia irgi tik pletkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sitara @ 2007 03 06, 00:43)
Labas vakaras,
...apie buteli esu girdejusi, jog jei statybininkai buna nepatenkinti uzsakovu, tai buteli dazniausiai kur kaminas ar zidinys imurija. Tai svilpesys varantis is proto. Bet cia irgi tik pletkai biggrin.gif

reikės pasidomėt ar tik pletkai - mano vyrelis mūrininkas, paklausiu ar nebus kam pridaręs tokių šposų biggrin.gif tik, kad kažkaip negirdėjau, kad pyktųsi jis su užsakovais, matyt labai jau teigiami jam pasitaiko rolleyes.gif
na va. paskambinau, paklausiau - pasirodo gryna teisybė, yra tokia teorija tarp mūrininkų, tik maniškis pasidžiaugė, kad jam dar neteko pasinaudot tais užsakovų baudimo būdais cool.gif o sako ne tik butelį įmūryti galima, ir plunksą įdeda, ji tipo irgi švilpia, ir kiaušinį galima, kuris paskui nešvilpia lotuliukas.gif , bet kvepia tai teisingai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 06 kovo 2007 - 08:44
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 06, 09:04)
reikės pasidomėt ar tik pletkai - mano vyrelis mūrininkas, paklausiu ar nebus kam pridaręs tokių šposų biggrin.gif tik, kad kažkaip negirdėjau, kad pyktųsi jis su užsakovais, matyt labai jau teigiami jam pasitaiko rolleyes.gif
na va. paskambinau, paklausiau - pasirodo gryna teisybė, yra tokia teorija tarp mūrininkų, tik maniškis pasidžiaugė, kad jam dar neteko pasinaudot tais užsakovų baudimo būdais cool.gif o sako ne tik butelį įmūryti galima, ir plunksą įdeda, ji tipo irgi švilpia, ir kiaušinį galima, kuris paskui nešvilpia lotuliukas.gif , bet kvepia tai teisingai lotuliukas.gif

Esu girdėjus ir aš apie tokius šposus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 06, 08:04)
.... o sako ne tik butelį įmūryti galima, ir plunksą įdeda, ji tipo irgi švilpia, ir kiaušinį galima, kuris paskui nešvilpia lotuliukas.gif , bet kvepia tai teisingai lotuliukas.gif

Nu lygtais niekas nesvilpia ir neuzia, ir juolab nesmirda lotuliukas.gif Geruciai mes reiskias ax.gif
Vakar pastaciau ant palanges kobeja, ir atsikelus sian ryte, jau pamaciau lapelius blink.gif Ji tragishkai greit auga doh.gif Ka man daryt ?? Juk dar kit kovas prasidejo....

Kazko tai man neiseina ideti nuotraukos doh.gif
Atsakyti
Ju-Ju,tai dėk per čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 06 kovo 2007 - 11:01
QUOTE(nengamo @ 2007 03 06, 10:42)
Ju-Ju,tai dėk per čia  mirksiukas.gif

thumbup.gif Tuoj, dar persodinsiu naslaites, kol zioplys mano miega, ir jas irgi nufotkinsiu, kartu idesiu, nes manau nekas mano naslaitem doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Va pirmoj nuotraukoj - kobejos mano. Pasetos vasario 24 d doh.gif ir ta pacia diena pasetos naslaites g.gif Naslaites varo mane isproto verysad.gif is 40 seklu sudygo tik 8 blink.gif Ir dar kazkios tai aukstauges lotuliukas.gif

O kaip jus idedat kad per visa zinute nuotrauka buna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 06 kovo 2007 - 12:55
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 06, 13:36)
Va pirmoj nuotraukoj - kobejos mano. Pasetos vasario 24 d  doh.gif  ir ta pacia diena pasetos naslaites  g.gif  Naslaites varo mane isproto   verysad.gif  is 40 seklu sudygo tik 8  blink.gif Ir dar kazkios tai aukstauges  lotuliukas.gif

O kaip jus idedat kad per visa zinute nuotrauka buna  blush2.gif

našlaitės "aukštaūgės" dėl šviesos trūkumo ko gero, g.gif ištįsta kai per mažai šviesos ir šilta. Todėl daugelį augaliukų kai tik prasikala rekomenduoja jei yra galimybė nešti į bent keliais laipsniais vėsesnę bet šviesią patalpą kad netįstų.
beje, šiemet su pomidorais taip pažaidžiau - sudygusius išnešiau į apie 15-16 laipsnių patalpą (katilinėn ant palangės, katilinė pas mus dujinė, todėl vėsi) ir žinokit jau leidžia 3-čią tikrąjį lapelį, o visai neištįsę lyginant kaip ankstesniais metais būdavo. Tik va visa problema surasti tokią vėsią ir šviesią patalpą unsure.gif
o nuotraukas aš dedu per www.photobucket.com - ten leidžia šiek tiek didesnes dėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 06 kovo 2007 - 13:18