Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

[quote=Ju-Ju,2007 03 28, 18:23]
Pas mus augO abrikosas schmoll.gif Nukirtom blush2.gif Jokios naudos cool.gif
O pas sese prie daugiabucio augo, ir zydejo wub.gif Jau grozis buvo pro langa wub.gif wub.gif Ir kad ir vaisiu vesdavo thumbup.gif Gyveno antram aukste, tai sakos atidarius langa buvo ranka pasiekiamos rolleyes.gif
Sakykit kas cia per krumas? Neissigaskit tik, pas kaimynus tokioj aplinkoj ir rododendras su azalijom auga ir zydi blink.gif Vat ir sakyk, kad lepus tie rododendrai. Nusipirko jie visas sias grozybes ir maza to kad nesirupina, tai dar ir zudo fool.gif
Tai va griztant prie krumelio... Kaip jis dauginasi? Noreciau tokio ax.gif butent is sito, nes gerai sutarem su anais seimininkais, butu kaip atsiminimas wub.gif
Tai mahonija, dauginasi ugliukais ir seklom. megsta pavesi, nes viszalis, taigi nudega nuo saules. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 28, 08:05)
blush2.gif išdykėlė,gal prigriebtum sitoki augaliuka, kai vyks pirkimo-pardavimo-apsikeitimo diena  blush2.gif Kad neishkot, kur pirkt-pirkciau pas tave  mirksiukas.gif

Tai apie jį aš ir rašiau tau. Čia yra cimžieda ir ji turi specifinį kvapą. Būtinai susitiksim, tik mano planai truputį susivertė. Gali parašyti savo telefono numerį į AŽ.
Papildyta:
QUOTE(Lululu @ 2007 03 28, 08:32)
Išdykėlė, tai kai tu planuosi važiuoti į Vilnių, pranešk prieš tai, nugriebčiau ir aš kokių augaliukų, aišku prieš tai sutartume, kaip kas, ką, kur ir kada... mirksiukas.gif

Į Vilnių važiuoju rytoj.
Atsakyti
labutis visoms,

Jolaxus, dar kart ačiū visą info 4u.gif
lėksiu į senukus fontanėlio wub.gif Gal MB sugebės pajungti g.gif Radau kelias technologijas rolleyes.gif

ai ir už juodžiamio info drinks_cheers.gif
aš su kaimynka kooperuosiuos, nes man vienai gali nevežti g.gif

sunku patikėti, kad pagaliau kiemą susitvarkysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 28, 17:23)
Kaip jis dauginasi? Noreciau tokio 

Tu gerai ta kruma apziurek, nes paprastai aplink senus mahoniju krumus buna savaime is seklu priaugusiu "vaiku", o ir is saknu uglius leidzia.
Papildyta:
QUOTE(KVN @ 2007 03 28, 18:39)
blush2.gif o jūs man, varnai, galit pasakyt kam toks daiktas reikalingas?  blush2.gif

as meginciau naudoti ugliais dauginant spygliuocius, tujas ar kt. dekoratyvinius krumus ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 kovo 2007 - 22:28
Bet ta mahonija kazkokia itartinai tamsi (ruda) blink.gif pas mane ji kitokia.
Atsakyti
Pagal mane ji apdegusi nuo saulės g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 28, 23:10)
Pagal mane ji apdegusi nuo saulės  g.gif

Ji ruda tikrai ne del to. Pas mus aplinkui daug kas turi tokiu krumu, ir jie visi tokios bordo-rudos spalvos wub.gif Del to ir noreciau pasodinti ji, kaip akcenta ax.gif
Idomu kaip man tuos "vaikus" tarp to zvyro rast doh.gif Jai tikrai cia mahonija blush2.gif Kazkaip internete paziurejau jos nuotrauku, na tai lapeliai daugiau i zalia spalva nesa,nei i bordo. Ir tas krumas tikrai neauga cia pas nieka iki 1,5 aukscio schmoll.gif zemas jis cool.gif
Atsakyti
Sveikos iš ryto 4u.gif
Atidariau naują temą, kai šitą prikalbėsim renkamės ČIA
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 03 28, 22:01)
...sunku patikėti, kad pagaliau kiemą susitvarkysiu  wub.gif

priversim, kad jau priijungei prie mūsų mirksiukas.gif
dar gausi ir pasidemopnstruoti kaip procesas juda - fotografuok veiksmą, paskui įdomu stebėti progresą thumbup.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 03 28, 23:41)
...as meginciau naudoti ugliais dauginant spygliuocius, tujas ar kt. dekoratyvinius krumus  ax.gif .

aš prieš pora metų buksmedį vargstantį iš mamos atsivežiau, apgenėjau ir kur ilgesnius ūgliukus tiesiog sukišau žemėn be jokių stimuliatorių - prigijo ir auga, dabar galvoju kur reikės juos persodinti smile.gif
tiesą sakant kaži ar verta ten su visokia chemija užsiimti, brolienė irgi tujų užsimanė pasidauginti, tai paprasčiusiai šakelių prisiskynė ir darže prikaišiojo lysvę - prigijo ne mažiau 80 proc thumbup.gif

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 29, 07:59)
...Jai tikrai cia mahonija   blush2.gif Kazkaip internete paziurejau jos nuotrauku, na tai lapeliai daugiau i zalia spalva nesa,nei i bordo. Ir tas krumas tikrai neauga cia pas nieka iki 1,5 aukscio  schmoll.gif zemas jis  cool.gif

Pas mane tik antri metai auga mahonija kaimynės padovanota, tai panašios spalvos lapeliai būna kurie po žiemos šaltuko gavę, o paskui vistik atgauna spalvą tie, kurie nenukrenta. Čia pernai po labai šaltos žiemos tai stipriai apšao, nes tik pirmi metai pasodinta rudenį buvo, o šiemet yra kai kurie lapeliai panašūs, bet dauguma žalesni unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 29 kovo 2007 - 07:25
Vis dar apie mahonijas blush2.gif Pavasarį tai jos praktiškai niekad nesu mačiusi žalios ax.gif Internete fotkintos vasarą, kai žydi... Reikėtų dar pasiknist išsamiau...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti