Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Man irgi patiko spąstai thumbup.gif Bandėm ir mašinos išmetamosiomis dujomis, bet efekto jokio. schmoll.gif Skaičiau, kad tie biesai uždaro tą angą, pro kurią puti dujas ar pili vandenį. Kai pradėjom gaudyti, truputį sumažėjo.
Atsakyti
Kobeja mano dygsta jau bigsmile.gif Galvoju, kas da per sliekai g.gif Pakrapsciau, o jetau - gi daigai cia lotuliukas.gif
Tei va, pasejau praeita sestadieni - per savaite isdygo thumbup.gif
Laimes pilnos kelnes 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytės 4u.gif
šią žiemą isikėlėm i namelius naujus, senas namas ten ir kiemas senas, gal galit patarti kada ir kokia žolytę sėti?
Atsakyti
O tai tų spastu parduotuvėj būna pirkti? Ar pačios kažkaip pasidarot.. blink.gif nelabai supratau ax.gif
Atsakyti
ir mes jau turim savo nuosava kiema thumbup.gif , jau pasejau petunijas, surfinijas ir dar visokiausiu gelyciu lotuliukas.gif .
gal kas zinot kiek kainuoja rulonine veja, labai jau gerai butu, tik vat kaina gali buti labai didele doh.gif ,
Atsakyti
Kurmių spąstai pirktiniai, Senukuose pirkom mirksiukas.gif
Niekaip niekur nerandu kobėjų sėklų. teks apsieiti unsure.gif Bet gavau dovanų nemažai kanų, reikia eiti išsodinti tongue.gif
Atsakyti
Pas mane ant palangiu irgi jau dygsta petunijos ir lobelijos, žydės vasara gražuolės ant langų bigsmile.gif
tai ra patarsit man ką nors apie žolytę, kokią pirkt ir kada sėti ax.gif
Atsakyti
Ju ju na manau kad tikrai kastuvu geriausiai,bet kad mes mažai sode būname,o kai būsime tai reikės taip pamėginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 03 04, 13:13)
Ju ju na manau kad tikrai kastuvu geriausiai,bet kad mes mažai sode būname,o kai būsime tai reikės taip pamėginti  ax.gif

mirksiukas.gif
Bet kad tokiu budu galima sumazinti kurmiu skaiciu, bet ne ishprasyti juos visiem laikam mirksiukas.gif Turekit omeny, gerbiamos kurmiu zudykes, kad kurmiu narvas yra po medziu ir labai labai gyliai randasi ju takai, keliais aukstais blink.gif Turejau nuotrauka is zurnalo, jei rasiu idesiu parodyti doh.gif
Atsakyti
Mane ir labai domina vejos. Kada jas geriausiai seti, kokias geriausiai seti (pavesyje)?
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 03 04, 14:17)
Mane ir labai domina vejos. Kada jas geriausiai seti, kokias geriausiai seti (pavesyje)?

Kazkaip tai mes labai ilgai ties situo klausimu nebuvom apsistoje g.gif Siaip tai pamasies seklas ir viskas. Tai visai super buvo, mikstute grazute thumbup.gif Kol neatejo kurmiai doh.gif Sakyciau, vejos sejimas tai viena, o jau prieziura jos visai kas kita. Ji greit uzauga, kai orai palankus. Kai sauleta, kai pakankamai dregmes. Reikia laistyti, kai retai lyja. Pavesi auga geriau (bent jau pas mus, tokia spalva sodresne). Bet svarbiausia, kaip minejau prieziura. Reikia salinti piktzoles. Pienes ypac greitai dauginasi. Trauklapiai. Na ir kitos nesamones doh.gif Taip ir vaikshtau su sakem pavasari ishraudama pienes, trauklapius, nes pavasari lengviausiai ishsitruakia, kol saknis silpna. Nes jei apleisi, tai vargo bus, ir jokio grozio verysad.gif Ar brangias seklas set, ar ne... jokio skirtumo, jei nepriziureta bus. Na ir pjauti reikia daznai thumbup.gif Atrodo lengviausiai uzsejai zole ir vargo nebus ax.gif Deja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 04, 15:56)
Kazkaip tai mes labai ilgai ties situo klausimu nebuvom apsistoje  g.gif  Siaip tai pamasies seklas ir viskas. Tai visai super buvo, mikstute grazute  thumbup.gif  Kol neatejo kurmiai  doh.gif  Sakyciau, vejos sejimas tai viena, o jau prieziura jos visai kas kita. Ji greit uzauga, kai orai palankus. Kai sauleta, kai pakankamai dregmes. Reikia laistyti, kai retai lyja. Pavesi auga geriau (bent jau pas mus, tokia spalva sodresne). Bet svarbiausia, kaip minejau prieziura. Reikia salinti piktzoles. Pienes ypac greitai dauginasi. Trauklapiai. Na ir kitos nesamones  doh.gif  Taip ir vaikshtau su sakem pavasari ishraudama pienes, trauklapius, nes pavasari lengviausiai ishsitruakia, kol saknis silpna. Nes jei apleisi, tai vargo bus, ir jokio grozio  verysad.gif Ar brangias seklas set, ar ne... jokio skirtumo, jei nepriziureta bus. Na ir pjauti reikia daznai  thumbup.gif  Atrodo lengviausiai uzsejai zole ir vargo nebus  ax.gif  Deja tongue.gif

Dėkui Ju-Ju už atsakymą aciuks.gif
Atsakyti