Man irgi patiko spąstai Bandėm ir mašinos išmetamosiomis dujomis, bet efekto jokio. Skaičiau, kad tie biesai uždaro tą angą, pro kurią puti dujas ar pili vandenį. Kai pradėjom gaudyti, truputį sumažėjo.
Kobeja mano dygsta jau Galvoju, kas da per sliekai Pakrapsciau, o jetau - gi daigai cia
Tei va, pasejau praeita sestadieni - per savaite isdygo
Laimes pilnos kelnes
Tei va, pasejau praeita sestadieni - per savaite isdygo
Laimes pilnos kelnes
sveikos mergytės
šią žiemą isikėlėm i namelius naujus, senas namas ten ir kiemas senas, gal galit patarti kada ir kokia žolytę sėti?
šią žiemą isikėlėm i namelius naujus, senas namas ten ir kiemas senas, gal galit patarti kada ir kokia žolytę sėti?
O tai tų spastu parduotuvėj būna pirkti? Ar pačios kažkaip pasidarot.. nelabai supratau
ir mes jau turim savo nuosava kiema , jau pasejau petunijas, surfinijas ir dar visokiausiu gelyciu .
gal kas zinot kiek kainuoja rulonine veja, labai jau gerai butu, tik vat kaina gali buti labai didele ,
gal kas zinot kiek kainuoja rulonine veja, labai jau gerai butu, tik vat kaina gali buti labai didele ,
Kurmių spąstai pirktiniai, Senukuose pirkom
Niekaip niekur nerandu kobėjų sėklų. teks apsieiti Bet gavau dovanų nemažai kanų, reikia eiti išsodinti
Niekaip niekur nerandu kobėjų sėklų. teks apsieiti Bet gavau dovanų nemažai kanų, reikia eiti išsodinti
Pas mane ant palangiu irgi jau dygsta petunijos ir lobelijos, žydės vasara gražuolės ant langų
tai ra patarsit man ką nors apie žolytę, kokią pirkt ir kada sėti
tai ra patarsit man ką nors apie žolytę, kokią pirkt ir kada sėti
Ju ju na manau kad tikrai kastuvu geriausiai,bet kad mes mažai sode būname,o kai būsime tai reikės taip pamėginti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 03 04, 13:13)
Ju ju na manau kad tikrai kastuvu geriausiai,bet kad mes mažai sode būname,o kai būsime tai reikės taip pamėginti
Bet kad tokiu budu galima sumazinti kurmiu skaiciu, bet ne ishprasyti juos visiem laikam Turekit omeny, gerbiamos kurmiu zudykes, kad kurmiu narvas yra po medziu ir labai labai gyliai randasi ju takai, keliais aukstais Turejau nuotrauka is zurnalo, jei rasiu idesiu parodyti
QUOTE(zmonele @ 2007 03 04, 14:17)
Mane ir labai domina vejos. Kada jas geriausiai seti, kokias geriausiai seti (pavesyje)?
Kazkaip tai mes labai ilgai ties situo klausimu nebuvom apsistoje Siaip tai pamasies seklas ir viskas. Tai visai super buvo, mikstute grazute Kol neatejo kurmiai Sakyciau, vejos sejimas tai viena, o jau prieziura jos visai kas kita. Ji greit uzauga, kai orai palankus. Kai sauleta, kai pakankamai dregmes. Reikia laistyti, kai retai lyja. Pavesi auga geriau (bent jau pas mus, tokia spalva sodresne). Bet svarbiausia, kaip minejau prieziura. Reikia salinti piktzoles. Pienes ypac greitai dauginasi. Trauklapiai. Na ir kitos nesamones Taip ir vaikshtau su sakem pavasari ishraudama pienes, trauklapius, nes pavasari lengviausiai ishsitruakia, kol saknis silpna. Nes jei apleisi, tai vargo bus, ir jokio grozio Ar brangias seklas set, ar ne... jokio skirtumo, jei nepriziureta bus. Na ir pjauti reikia daznai Atrodo lengviausiai uzsejai zole ir vargo nebus Deja
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 04, 15:56)
Kazkaip tai mes labai ilgai ties situo klausimu nebuvom apsistoje Siaip tai pamasies seklas ir viskas. Tai visai super buvo, mikstute grazute Kol neatejo kurmiai Sakyciau, vejos sejimas tai viena, o jau prieziura jos visai kas kita. Ji greit uzauga, kai orai palankus. Kai sauleta, kai pakankamai dregmes. Reikia laistyti, kai retai lyja. Pavesi auga geriau (bent jau pas mus, tokia spalva sodresne). Bet svarbiausia, kaip minejau prieziura. Reikia salinti piktzoles. Pienes ypac greitai dauginasi. Trauklapiai. Na ir kitos nesamones Taip ir vaikshtau su sakem pavasari ishraudama pienes, trauklapius, nes pavasari lengviausiai ishsitruakia, kol saknis silpna. Nes jei apleisi, tai vargo bus, ir jokio grozio Ar brangias seklas set, ar ne... jokio skirtumo, jei nepriziureta bus. Na ir pjauti reikia daznai Atrodo lengviausiai uzsejai zole ir vargo nebus Deja
Dėkui Ju-Ju už atsakymą