Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Smiltis @ 2007 03 28, 14:17)
bet gal jo užtenka vienam kartui  g.gif O to ar 1 Lt, o reikia skiesti 5 l vandens  smile.gif

Bliamba rašau šiandien ir nusirašau, jau antoj temoj  doh.gif lotuliukas.gif

1 dangtelis (nu kuriuo užsukame) - 5 litrams  smile.gif

Nieko mirksiukas.gif buna visiem 4u.gif
Siame 2 g reikia skest 10 litru ax.gif
Siaip mes paklausem isisaknijimo hormonu, ir mum dave sita. Nuo to laiko tik ji ir perkam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ojej, gerai kad ilindau pas jus. Taigi vos nepraziopsojau Kauno parodos... blush2.gif O gyvenu tai uz kokiu 2 km nuo akademijos.... Pescia galeciau nueiti, jei ne pilvas.... Beje, ten pesciam ir geriau eiti, nes jei su masina, tai savaitgali ilgiau ieskosi kur pastatyti ir kaip isvaziuoti, nei parodoj uztruksi biggrin.gif

O man siemet reikia to "kaciu siaubo", rodos, šuninė cimžieda jo pavadinimas. Nezinau, ar cia ta pati, kur nuotraukoj. Gal kuri nors is sio skyrelio gelininkiu atsives?

Ir dar noriu poros sidabrakrumiu. Iskasiau vasarzalius rododendrus rudeni - neatlaiko jie pas mane saules kepinimo istisa diena - tai sodinsiu i ju vieta sidabrakrumius. Viena turiu, tai puikiai auga, vesi ir saules nebijo... Nereiklus. O dar ziedais kai pasipuosia, tai vienas dziaugsmas. Ne taip, kaip rododendrai - cackijiesi aplink juos istisus metus ir vis tiek skursta, rieciasi, nezydi... Dar ir suo aplauzo - tai isvis jokio dziaugsmo sad.gif Ikisau po pusim, jei nori - tegyvena......
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 03 28, 14:22)
Beje, ten pesciam ir geriau eiti, nes jei su masina, tai savaitgali ilgiau ieskosi kur pastatyti ir kaip isvaziuoti,  nei parodoj uztruksi  biggrin.gif

Tikra tiesa 4u.gif Viena karta atvaziavom, 30 min stovejom kamsty, vyras susinervino ir ishvaziavom unsure.gif Daugiau sestadieni niekada nevaziuojam schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 28 kovo 2007 - 14:31
QUOTE(Mamce @ 2007 03 28, 15:22)
... Beje, ten pesciam ir geriau eiti, nes jei su masina, tai savaitgali ilgiau ieskosi kur pastatyti ir kaip isvaziuoti,  nei parodoj uztruksi  biggrin.gif ...

klausimas vietinei: o ar ten pro mėsos kombinatą dar įmanoma dasikasti iki LZUU? pamaniau, gal per ten važiuojant pagrindinį kamštį pavyktų aplenkti, juk pagrindinės masės visvien nuo kitos pusės ko gero atvažiuoja g.gif kaip sakant tiesiai - arčiau, aplink - greičiau ax.gif dar nežinau r pavyks nuvažiuot, bet va jau zonduoju situaciją ax.gif

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 28, 15:30)
Tikra tiesa  4u.gif  Viena karta atvaziavom, 30 min stovejom kamsty, vyras susinervino ir ishvaziavom  unsure.gif Daugiau sestadieni niekada nevaziuojam  schmoll.gif

gerai, kai galit ne šeštadieniais, o kai mes darbo bitės, tai ir lieka tik tai kas lieka po darbo verysad.gif
Atsakyti
O penktadienį apie kokią 13-14 val irgi būna kamščiai unsure.gif Mums tai jau pėsčiomis visiškai be šansų ateit lotuliukas.gif
Atsakyti
Penktadienį darbo valandomis PARODOJ kamščių tikrai nebūna. Na nuo kokių trijų jau prasideda. O ir šeštadienį mes kiekvienais metais iš pat ryto važiuojam tai įvažiuot problemų nebūna, tik išvažiuot... (šeštadienį varom su vaikais pasitūsint, ten gi koncertai liaudiški būna, o penktadienį apsipirkt).
Dėl tų įsišaknijimo HORMONŲ. Bent jau pakeliai tai būna dvejopi: augimo stimuliatorius bei įsišaknijimo hormonas (esu pirkus abiejų). Man rodos, kad tai skirtingi dalykai.
O dabar klausimas: gal kas auginat PERSIKĄ ARBA ABRIKOSĄ? Norėčiau parodoj jų nusipirkti, bet nelabai randu kokios info apie juos, apart, kad linkę sirgti, pašalti ir reikia auginti poromis. Gal galit rekomenduoti veislę ir atsakyti ar tikrai verta juos auginti (vaismedžių pas mane ir taip apie trisdešimt, tai į kiekvieną naują žiūriu labai įtariai... ).
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 03 28, 16:34)
O dabar klausimas: gal kas auginat PERSIKĄ ARBA ABRIKOSĄ? Norėčiau parodoj jų nusipirkti, bet nelabai randu kokios info apie juos, apart, kad linkę sirgti, pašalti ir reikia auginti poromis. Gal galit rekomenduoti veislę ir atsakyti ar tikrai verta juos auginti (vaismedžių pas mane ir taip apie trisdešimt, tai į kiekvieną naują žiūriu labai įtariai... ).
Ačiū.

Tai va, kad linkę sirgti. verysad.gif Mes irgi kažkada parodoj pirkom. Sakė kad atsparūs ligoms, bet išsaugoti nepavyko nei persiko, nei abrikoso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 03 28, 16:34)
O dabar klausimas: gal kas auginat PERSIKĄ ARBA ABRIKOSĄ?

Pas mus augO abrikosas schmoll.gif Nukirtom blush2.gif Jokios naudos cool.gif
O pas sese prie daugiabucio augo, ir zydejo wub.gif Jau grozis buvo pro langa wub.gif wub.gif Ir kad ir vaisiu vesdavo thumbup.gif Gyveno antram aukste, tai sakos atidarius langa buvo ranka pasiekiamos rolleyes.gif
Sakykit kas cia per krumas? Neissigaskit tik, pas kaimynus tokioj aplinkoj ir rododendras su azalijom auga ir zydi blink.gif Vat ir sakyk, kad lepus tie rododendrai. Nusipirko jie visas sias grozybes ir maza to kad nesirupina, tai dar ir zudo fool.gif
Tai va griztant prie krumelio... Kaip jis dauginasi? Noreciau tokio ax.gif butent is sito, nes gerai sutarem su anais seimininkais, butu kaip atsiminimas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 28 kovo 2007 - 17:26
abrikoso medžius reikia sodinti du, vienas pasodintas niekada neduos vaisių, nes jie vienas kitą turi apvaisinti. o persikam tai nelabai mūsų oro sąlygos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 27, 16:50)
štai mano ieškojimų ir atradimų apie tą augalą epopėja biggrin.gif
tsknt, jei susidomėsi tai atgnybčiau ūgliuką, beveik pėščia pas mane ateiti gali - aš Riešėj gyvenu, pasaulis mažas mirksiukas.gif

ačiū už info, bandysiu ieškot to augaliuko smile.gif Jei negausiu, tada bus proga susipažint smile.gif 4u.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 27, 22:19)

clap.gif  clap.gif  clap.gif  tai mes, mes tokie išprotėję. Vietoj trečio vaiko turim taksiuką, o kiemą saugo palaidas vilkas ir dvarniaška. Nepasakyčiau, kad labai daug nuostolių padaro, bet ir tuos pačius atleidžiam. Mat mūsų kiemas labai didelis - apie 1ha 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 03 28, 14:28)
Yra, mergaites, toks reikalas  mastau.gif - noriu nusipirkt, bet nezinau ko  lotuliukas.gif , taigi, kad augalai (augliukai), dauginant geriau isisaknytu - ar tai saknu stimuliatorius, ar augimo skatintojas  g.gif , nu kaip tas daiktas is tikruju vadinasi, kur ieskot, ir kokiam pavidale?
aciuks.gif

blush2.gif o jūs man, varnai, galit pasakyt kam toks daiktas reikalingas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 28, 18:23)
Tai va griztant prie krumelio... Kaip jis dauginasi? Noreciau tokio  ax.gif  butent is sito, nes gerai sutarem su anais seimininkais, butu kaip atsiminimas  wub.gif

Manyčiau kad čia mahonija ax.gif
Atsakyti
..tas daiktas aktyvatorium vadinasi.Tik jis nera toks jau geras pagalbininkas,kaip atrodo.Man sekloms ir svoguneliams geriau patinka Daiga trasos.O auginiu dauginimui-smelis.Pries kokius 8metus virsuniu dauginimui naudojau aktyvatoriu-daugelio koteliai apipuvo,zuvo.O kur smelyje,tik keli zuvo..Daugiau as ir nenaudojau.Kazkur namie dezute metosi..
Atsakyti