Skaitau, skaitau šią temą ir niekaip nesuprantu kodėl anksčiau neužsukau čią
Šitiek naudingos informacijos....
QUOTE(vida777 @ 2007 03 27, 12:39)
Mergaites, kodel ruduoja kadagiu (tu, kur i salis issikete, pamirsau pav.)virsuneles, kad ne nuo saules, tai tikrai, o ir dregmes, rodos, uztenka, bet auga labai prastoj zemej ?
Gal jam truksta magnio. Zinau, kad labiausiai spygliuociai pavasari kencia nuo saules ir magnio trukumo. As tai karts nuo karto laistau mikroelementais su magniu.
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 27, 15:22)
Skaitau, skaitau šią temą ir niekaip nesuprantu kodėl anksčiau neužsukau čią
na tai jei jau užsukai tai ir dažniau prašom
jaučiu atidarant naują temą reikės sumesti nuorodas į tas temas, kur anksčiau esam priplepėję, nes ir ten vietomis gana smulkiai esam aptarinėję įvairias aktualijas - baseinėlių įrengimą, vejos sėjimą, tręšimą ir t.t. žiūriu vis tie patys klausimai kyla ir kyla, o kartotis taip tingisi
o gal kas turit raganiu parduot???? butu gerai kad veksmas vyktu Kaue aprba nedidleliu spinduliu apie ji
O jergutėliau, kiek grožybių prisižiūrėjau Aš irgi labai myliu gėles, namuose pilna visokių. Labai noriu ir kiemą gražiai sustvarkyt, bet auginu du šunius O jie irgi sodininkai neblogi - mėgsta pakast, paraust, kokią rododendro šaką nusilaužia pakramtyt
Gal yra daugiau tokių, kurios ie gėles ir šunius myli? Ką tokio protingo sugalvot, kad kiemas gražiai ir tvarkingai atrodytų, ir tas grožis šunims neužkliūtų?
Gal yra daugiau tokių, kurios ie gėles ir šunius myli? Ką tokio protingo sugalvot, kad kiemas gražiai ir tvarkingai atrodytų, ir tas grožis šunims neužkliūtų?
QUOTE(KVN @ 2007 03 27, 16:29)
...Gal yra daugiau tokių, kurios ie gėles ir šunius myli? Ką tokio protingo sugalvot, kad kiemas gražiai ir tvarkingai atrodytų, ir tas grožis šunims neužkliūtų?
aš tik prieš mėnesį pradėjau šunį mylėt
nežinau koks iš jo gausis sodininkas, bet vaistai jam numatyti tokie, kad paaugęs bus uždarytas voljere, dabar beibiui tik 3 mėnesiukai, dar sukalbamas ir glaudžiasi namie su trumpais pasiganymais po kiemą
tiesa, reikės išbandyt stipriau gėlynuose paplatinus tą augalą, kur atseit atbaido šunis, kates ir pan. gyvius. Pernai viename kačių pamėgtam take per gėlyną pasodinau, tai ką aš žinau - nu nebepėdino jos, rado kelią aplink, gal veikia
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 27, 16:35)
aš tik prieš mėnesį pradėjau šunį mylėt
nežinau koks iš jo gausis sodininkas, bet vaistai jam numatyti tokie, kad paaugęs bus uždarytas voljere, dabar beibiui tik 3 mėnesiukai, dar sukalbamas ir glaudžiasi namie su trumpais pasiganymais po kiemą
tiesa, reikės išbandyt stipriau gėlynuose paplatinus tą augalą, kur atseit atbaido šunis, kates ir pan. gyvius. Pernai viename kačių pamėgtam take per gėlyną pasodinau, tai ką aš žinau - nu nebepėdino jos, rado kelią aplink, gal veikia
maniškiai irgi turi voljerą, bet pastoviai jų tenai nelaikau, išleidžiu pasibėgiot Bet tai jie kai išbėga, tai kelią koją ant pušelių ar ant tujų Rododendrą esu atseit apsaugojus - apdėjau nemažais akmenim aplinkui, tai jisai to sysalo negauna , nes jie tada ant tų akmenų varo
O kas per augalas, kurio gyviai bijo? Gal ir maniškiai jo išsigąstų ?
QUOTE(KVN @ 2007 03 27, 16:45)
...O kas per augalas, kurio gyviai bijo? Gal ir maniškiai jo išsigąstų ?
štai mano ieškojimų ir atradimų apie tą augalą epopėja
tsknt, jei susidomėsi tai atgnybčiau ūgliuką, beveik pėščia pas mane ateiti gali - aš Riešėj gyvenu, pasaulis mažas
na, baigiu darbus ir lekiu namo, neprirašykit daug, kad paskui pusės darbo dienos netektų sugaišt norint sugaudyti kas naujo
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 27, 17:50)
na, baigiu darbus ir lekiu namo, neprirašykit daug, kad paskui pusės darbo dienos netektų sugaišt norint sugaudyti kas naujo
SM algos nemoka
ieškau info kaip įsirengti mažą fontanėlį kieme. gal kuri turite? kokio ten siurblio reikia
ar brangiai kainuotų jei patys darytume iš akmenukų ar skaldos
[quote=xxxsaulyte,2007 03 27, 15:10]
Knifofija - o eleborai kokį klimatą, pusę mėgsta ? Gal turėsi eleborų ??? Ar galima būtų juos dabar sodinti? Tai kiek supratau, jie daugiamečiai, jau dabar žydi ??? fantastika. Jei nelepūs - noriu
Aišku, labai gražu ir migdolų krūmas bei magnolija, bet kažkaip prisibijau - pas mus vėjai švilpauja laukuose, o joms gal nelabai patiktų ?
Na susimatysime būtinai per parodą Klaipėdoje - ieškosiu prie laiptų balto pasato
Migdolai ir magnolijos nebijo skersveju, o eleboru turesiu visu spalvu.
Knifofija - o eleborai kokį klimatą, pusę mėgsta ? Gal turėsi eleborų ??? Ar galima būtų juos dabar sodinti? Tai kiek supratau, jie daugiamečiai, jau dabar žydi ??? fantastika. Jei nelepūs - noriu
Aišku, labai gražu ir migdolų krūmas bei magnolija, bet kažkaip prisibijau - pas mus vėjai švilpauja laukuose, o joms gal nelabai patiktų ?
Na susimatysime būtinai per parodą Klaipėdoje - ieškosiu prie laiptų balto pasato
Migdolai ir magnolijos nebijo skersveju, o eleboru turesiu visu spalvu.
tai niekas neturit raganiu????