Labanakt, ryt i darba, net nepajutau - jau 11
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 07:44)
man atrodo rytinė pusė kaip tik palanki, nes rytinė saulė nėra tokia kaitri kaip pietinė
Bet pas mane iki pietu gerokai prikepina balkona, kartais net +40 buna. Bet jei joms patinka ir pastoviai laistysiu, gal reik pabandyt. Kolkas tai lelijos sekmingai augo ir zydejo.
O durnarope tai as irgi buvau didziule uzsiauginus, bet perziem neislaikiau.
O cia mano kaciukas I kitka dar nesidairykit, nes kolkas nera tvarkos
Papildyta:
Pamirsau prisegti
mes auginame kiekviena meta angelo varpus ir siemet turim rusi,siandien isnesem i saulute
pries pora metu buvom uzsiaugine labai didziule,tik beda jei pasodinam i zeme puola sraiges,puode tokios didziules neuzauginsi
bandysiu ikelti paveiksleli,nors normalios nuotraukos taip ir nepadarem
pries pora metu buvom uzsiaugine labai didziule,tik beda jei pasodinam i zeme puola sraiges,puode tokios didziules neuzauginsi
bandysiu ikelti paveiksleli,nors normalios nuotraukos taip ir nepadarem
Bet cia ir rusys turi buti, ar as cia kazko tai nesuprantu
QUOTE(une @ 2007 03 26, 21:30)
aciu, merginos
o kur rasti vietos tokiai ziemai padeti?
o kokio aukscio buvo ta, kuri uz 200lt?
o kur rasti vietos tokiai ziemai padeti?
o kokio aukscio buvo ta, kuri uz 200lt?
Ta buvo apie 1,80m. Turėjau ir 2,60m (užaugo per 3 metus). Dabar kur turiu (ir matau pumpuriukų užuomazgas) tai yra ir apie 1,5m ir 1,8m. Tą didžiąją žiemą laikėm kambary, nes per Kalėdas dar buvo pilna žiedų. O laikyti jas galima ir tamsiai vėsiai, ir šilčiau, bet tada turi būti šviesu. Šiaip jos nepakėlia minusinės temperatūros. Jei nėra vietos laikyti, tai jas galima stipriai apgenėti. Atželia net ir iš šaknų. Turiu ir žemaūgę raudoną, bet ta nekvepia, o geltonos kvapas nuostabus (tik nekvepia dieną). Jei savaitgalį grįš sūnus, tai nufotkins, nes raudona jau žydi.
Papildyta:
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 26, 22:46)
Bet cia ir rusys turi buti, ar as cia kazko tai nesuprantu
Aš auginau tokiam plastmasiniam katile tą didžiąją. Įnešta į patalpą numeta dalį lapų ir pumpurų, bet tai normalu. Tamsoje numeta visus lapus, o jei šakas nupjauno, tai reikia laikyti vėsiai, bet negali būti minuso.
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 13:49)
Galėsiu pasiteirauti, gal kokį mūrininką nuo Antakalnio pažįsta
Būk gera, pasiteirauk, gal atsiras koks meistrelis?
Išsykėle, o tu iš kokio miesto?
QUOTE(Lululu @ 2007 03 27, 08:40)
Išsykėle, o tu iš kokio miesto?
Salia Kauno, bet buna ir Kaune
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 26, 22:10)
Čia brugmansija arba dar vadina durnarope, angelų varpais. Pernai aš žydinčią pardaviau už 200 lt., šiemet turiu ir didelių ir mažų - apie 30cm, bet jos irgi šiemet žydės (30lt)
Kokios spalvos???? Man laaaabai reikia
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 26, 23:13)
Ta buvo apie 1,80m. Turėjau ir 2,60m (užaugo per 3 metus). Dabar kur turiu (ir matau pumpuriukų užuomazgas) tai yra ir apie 1,5m ir 1,8m. Tą didžiąją žiemą laikėm kambary, nes per Kalėdas dar buvo pilna žiedų. O laikyti jas galima ir tamsiai vėsiai, ir šilčiau, bet tada turi būti šviesu. Šiaip jos nepakėlia minusinės temperatūros. Jei nėra vietos laikyti, tai jas galima stipriai apgenėti. Atželia net ir iš šaknų. Turiu ir žemaūgę raudoną, bet ta nekvepia, o geltonos kvapas nuostabus (tik nekvepia dieną). Jei savaitgalį grįš sūnus, tai nufotkins, nes raudona jau žydi.
Papildyta:
Aš auginau tokiam plastmasiniam katile tą didžiąją. Įnešta į patalpą numeta dalį lapų ir pumpurų, bet tai normalu. Tamsoje numeta visus lapus, o jei šakas nupjauno, tai reikia laikyti vėsiai, bet negali būti minuso.
Papildyta:
sakes, net oro pritrukau beskaitydama
ar tiktu jai gyventi per ziema garaze? jauciu per silta butu ? ten bus temperatura apie 12laipsniu, yra nemazas langas...
kazkur skaiciau, kad gerai tresiant durnarope per sezona gali pasipuosti net iki 200 ziedu
labai lauksiu raudonosios nuotraukos-nesu tokios macius
Pas mane irgi labai graziai zydejo roziniais ziedais, bet kaip minejau perziem neisasugojau.