QUOTE(Dalioshka @ 2007 03 26, 13:51)
laba diena, gal kas man galetu patarti ka galima pasoginti namo siaurineje puseje, kad graziai augtu.
Bandziau paparcius, bet nepavyko, gal dar kuri nors turite patirities siuo klausimu. Is anksto dekoju
yra nemažai pavėsį mėgstančių augalų, reikia apsispręsti ko nori - ar kiliminių, ar krūmų kokių. Nepatingėk šitos temos paskaitinėti, mes jau ewsam kalbėję apie tai. mano irgi šiaurinė pusė neapželdinta, svarstau rododendrų pasisodinti, nes jimes kaip tik pavėsingos vietos tinka, saulės jie bijo
Gebenės dar tinkamos, netgi čia pora puslapiukų atgal pavėsį mėgstnčius augalus kažkuri suminėjus buvo, rekomenduodama ką po medžiais sodinti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 03 26, 14:38)
Tarsi skaitytum mano mintis: jau norėjau klaust visų, KAS PAŽĮSTA AKMENŲ MŪRYTOJUS? Man labai labai reikia meistrelio, kuris tinkuotas atramas akmenim apmūrytų. Baisiai akis pjauna likučiai, o nerandu, kas galėtų pabaigti. Sumokėsim, nepagailėsim
nu maniškis ne akmenų mūrytojas, jis šiaip mūrininkas, ir stulpelius tvorai iš skaldytų plytų daro, tik namie priverstas pasitreniruoti ir daryti tai, ką žmona prifantazuoja, tai kartais ir akmenuką kur įklijuoja
ir šiaip gi žinot šiais statybų bumo laikais kas dedasi - prisiplanavęs jis darbelių jau iki rudens, namie vos savaitgaliais ar vakarais pasikrapštyti tegali
Galėsiu pasiteirauti, gal kokį mūrininką nuo Antakalnio pažįsta