Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Nauju zinuciu nematau, kol kazko neparasau, kas cia darosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 03 02, 14:16)
Sveikos  4u.gif Va ir pas mane namie jau pavasaris  blush2.gif
user posted image
Šiandien dar kelios pražydo. Vis paskaitau su tokiu pavydu kaip jūs viską planuojate. O apie mūsų namą dar niekas nedirba. Turbūt pirmiausia trinkeles reikia dėti, o po to žolytę sėti. Ar ne? Skaičiau, kad geriausia balandžio mėn., bet kažin ar jau bus tokiam laikui trinkelės sudėtos. Turbūt galima ir vasarą, tik lieti reikės.
Dar įdomu per kiek laiko ta žolytė sudygsta ir paauga, kad po ja galėtų vaikai vaikščioti. Jei jau ten gyvensim, tai aš jų niekaip nenulaikysiu.

gražu wub.gif pas mane dar turbūt mažiausiai 3 savaitės iki tokio grožio smile.gif
o dėl vejos sėjimo pasidairyk senose "namo aplinka" temose, ten daug plapėta apie tai ax.gif štia čia viena vieta kur labiau plėtėmės apie tai bet tikrai ir daugiau kažkur esam aptarinėję, reikia ieškoti ax.gif
sudygsta žolė iki vaikščiojimo stadijos maždaug per 2-3 savaites, tačiau dar gležna būna pradžioj kol velėna susiformuoja. Mes sėjom ištisą vasarą, bet laistyti reikia kai sausa, antraip stovės ir nedygs.
dėl trinkelių tai galima visaip daryti - jei neišeina jų anksčiau padėti tai paskui dedant reikės prie vejos lygio derintis. Tiesiog tada reikia sėjant veją numatyti kokiame aukštyje takelis bus ir prie jo derinti vejos paviršiaus aukštį.
Atsakyti
Siandien is ryto tokia saulute prasvito, kad , rodos, mestum viska ir lektum i lauka po zemes pasikapstyti, ar ne? biggrin.gif Jau pavasariu man kvepia...

O mano pernai vazoneliuose velykoms pirkti zydintys narcizai, siemet neuzsinorejo manes pradziuginti zedais verysad.gif Tik lapus uzaugino ir dabar jau eme po truputi ruduoti... Mest man juos lauk ar duot dar viena sansa ir rudeni i lauka sukisti?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 01, 20:21)
Pas mane ta pati istorija tik su narcizais, galiu vadovautis sitomis rekomendacijomis  g.gif

Tai tinka visiems svoguniniams augalams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=Mamce,2007 03 02, 17:53]
Siandien is ryto tokia saulute prasvito, kad , rodos, mestum viska ir lektum i lauka po zemes pasikapstyti, ar ne? biggrin.gif Jau pavasariu man kvepia...

O mano pernai vazoneliuose velykoms pirkti zydintys narcizai, siemet neuzsinorejo manes pradziuginti zedais verysad.gif Tik lapus uzaugino ir dabar jau eme po truputi ruduoti... Mest man juos lauk ar duot dar viena sansa ir rudeni i lauka sukisti?
Kai tik atsils sodink i lauka ir lauk kas bus. Sekanti pavasari lauk ziedu.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 03 02, 16:53)
Siandien is ryto tokia saulute prasvito, kad , rodos, mestum viska ir lektum i lauka po zemes pasikapstyti, ar ne?  biggrin.gif  Jau pavasariu man kvepia...

clap.gif thumbup.gif thumbup.gif Mergaitės, šiandien ryte girdėjau čiulbant vyturiuką. Atrodo iškart pavasaris atėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 03 02, 16:53)

O mano pernai vazoneliuose velykoms pirkti zydintys narcizai, siemet neuzsinorejo manes pradziuginti zedais  verysad.gif  Tik lapus uzaugino ir dabar jau eme po truputi ruduoti... Mest man juos lauk ar duot dar viena sansa ir rudeni  i lauka sukisti?

Nelauk rudens, o pavasarį, kai tik sušils žemė, ir sodink. Jau praeitą pavasarį taip reikėjo padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 03 02, 13:16)

Dar įdomu per kiek laiko ta žolytė sudygsta ir paauga, kad po ja galėtų vaikai vaikščioti. Jei jau ten gyvensim, tai aš jų niekaip nenulaikysiu.

drinks_cheers.gif tarp musu Jonuku keliu dieneliu skirtumas mirksiukas.gif Mes irgi sesim nauja zolyte vienam plote,...siaip pagal savo patirti zinau, jog nera skirtumo kada seti. Sejom 2005 spali net doh.gif Tai tais metais irgi buvo silta - spejo kuo puikiausiai iki salnu uzaugti.
O kaip mielosios su kurmiais kovojat doh.gif Pas mus zolyte pabuvo kokius metukus faina faina, o poto...ATEJO KURMIAI blink.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
Tai pas jus nors metus pabuvo graži,o mano net sudygti nespėjo ir jie jau darbuojasi doh.gif net kelis tuos grybus kur į žemę smeigiasi nupirkau bet kad nieko nepadeda.
Mes žolę pasėjom labai vėlai rudenį,tai vienoje pusėje geriau sudygo,nes lietaus gavo ir piktžolės neokupavo,o kitoje pusėje tai tos bjaurybės viršų paėmė.Na bet niekis išpurkšiu aš jas ir dar sėklyčių papilsiu,manau žolytė sudygs tik va kaip tuos parazitus išprašyti,nes knisa tai baisu doh.gif po 10 kurmrausių mažiausiai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 03 03, 11:59)
... tik va kaip tuos parazitus išprašyti,nes knisa tai baisu  doh.gif  po 10 kurmrausių mažiausiai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Yra tik veina budas - su kastuvu per galva jiems unsure.gif Kitaip nieko nebus. Visko ishbande , ir mes, ir toks sustras sodininkas, netoliese gyvena, pas ji namo aplinka ishvis ten sustra, geles, medelius exkliuzivinius tik sodina thumbup.gif Tai mes pas ji klausem, kaip kovoja su kurmiais, tai taip ir pasake, laukiam kol lenda ir su kastuvu uzmusam - kitaip nieko nebus schmoll.gif
As irgi taip medzioju, per vasara praeita 2 kurmiai. Kaimyne 5 sugavo doh.gif Bet kurmiarausiu nesumazejo doh.gif doh.gif Salia musu nusipirko sklypa, naujai viska sutvarke, zolyte buvo kaip pas teletabius 4u.gif Ziurejom su pavydu, kodel pas juos nera kurmiu, bet.... po vasaros....
rudeni, ir ju kiemas atrode kaip po bombordavimo blink.gif
Gal yra kokie , sakau liaudiski budai. Nes ka siulo parduotuves - didelis Š cool.gif
Atsakyti
Mūsų klano vienintelis metodas - spąstai vamzdeliai. Tiek mes savo kieme, tiek mano tėvai savo hektarinėj sodyboj tik taip su jais kovojam. Su kastuvu taip pat patikimas metodas, tik reikia nuolat medžiot, o spąstus išstatai, ir tikrini ryte vakare. Svarbu nepamiršt, kuriam take pastatai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 03, 14:15)
Mūsų klano vienintelis metodas - spąstai vamzdeliai.

Va ko nebandem - to nebandem ax.gif Nes draugai atkalbejo schmoll.gif Sako, kad kuo puikiausiai apeina salia doh.gif Bet, jei pas jus veikia sis budas, gal verta pabandyti g.gif Gal pas draugus kurmiai kokie protinguoliai, gal musishkiai locheliai - gal iklius biggrin.gif
Atsakyti
Kartais apeina, o kartais ir nebe ax.gif Tik kantrybės šiek tiek reikia, ir pataikyti tinkam takelį
Atsakyti