QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 13:11)
aš jau nesitikiu net ir nesitikėjau, na nebent ką trinkelėmis išgrįsi ir liks, o su augalais tai visvien bus gastrolės amžinos - pasodink, nuravėk, kažkas naujo ir gražaus pasirodė ir vėl norisi vietą pas save suirasti - kaip amžinas variklis
Papildyta:
nesupyksim nedemonstruočiau, jei norėčiau paslėpus aptūpus kaip višta perekšlė sėdėti
tik nepamirškit pasirodyti kaip pasiseks, juk čia kaip su pyragais - kiekvienai šeimininkei vis kitaip gaunasi
Papildyta:
nesupyksim nedemonstruočiau, jei norėčiau paslėpus aptūpus kaip višta perekšlė sėdėti
tik nepamirškit pasirodyti kaip pasiseks, juk čia kaip su pyragais - kiekvienai šeimininkei vis kitaip gaunasi
AČIŪ Na tikrai tai greitai nebus , bet rudeniom tikiuosi turėsiu ir aš kuom pasigirti . Dalykas tas, kad man reikės gerokai pasidomėti gėlių pavadinimais bei jų auginimo subtilybėmis, kadangi žinau tik elementariausias gėlytes, kurios auginamos kiekviename darželyje, o pvz. eleborai, tai man pirmą kart girdėti .
Gal kartais žinote kaip vadinasi tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės. ?