Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 13:11)
aš jau nesitikiu biggrin.gif  net ir nesitikėjau, na nebent ką trinkelėmis išgrįsi ir liks, o su augalais tai visvien bus gastrolės amžinos - pasodink, nuravėk, kažkas naujo ir gražaus pasirodė ir vėl norisi vietą pas save suirasti - kaip amžinas variklis cool.gif
Papildyta:

nesupyksim drinks_cheers.gif nedemonstruočiau, jei norėčiau paslėpus aptūpus kaip višta perekšlė sėdėti biggrin.gif
tik nepamirškit pasirodyti kaip pasiseks, juk čia kaip su pyragais - kiekvienai šeimininkei vis kitaip gaunasi mirksiukas.gif

AČIŪ notworthy.gif yahoo.gif yess.gif good.gif 4u.gif Na tikrai tai greitai nebus blush2.gif , bet rudeniom tikiuosi turėsiu ir aš kuom pasigirti smile.gif . Dalykas tas, kad man reikės gerokai pasidomėti gėlių pavadinimais bei jų auginimo subtilybėmis, kadangi žinau tik elementariausias gėlytes, kurios auginamos kiekviename darželyje, o pvz. eleborai, tai man pirmą kart girdėti blush2.gif .
Gal kartais žinote kaip vadinasi tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės. ?
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 26, 12:18)
žinau tik elementariausias gėlytes, kurios auginamos kiekviename darželyje, o pvz. eleborai, tai man pirmą kart girdėti  blush2.gif .
Gal kartais žinote kaip vadinasi tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės. ?

doh.gif man ta pati problema,galvoju ar kokius cia uzrasus pradet daryt,ar ka g.gif atrodo nesenai kazkuri minejo tokiu gelyciu-samaneliu pavadinima jau isgaravo doh.gif as Lietuvoj daugiabuty gyvenus,tai su geliu pasauliu mazai reikalu turejau lotuliukas.gif tik cia nusipirkus nama pradejau dometis,ir jei su kokia gelyte daugiau susipazistu,tai zinau tik jos vokiska pavadinima unsure.gif per lotyniskus pavadinimus ir jusu pagalba bandau susipazinti su lietuviskais pavadinimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 26, 11:18)
Dalykas tas, kad man reikės gerokai pasidomėti gėlių pavadinimais bei jų auginimo subtilybėmis, kadangi žinau tik elementariausias gėlytes, kurios auginamos kiekviename darželyje, o pvz. eleborai, tai man pirmą kart girdėti  blush2.gif .

Sveika likimo drauge lotuliukas.gif ir man va visos geles yra " tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės",nes irgi nezinau pavadinimu blush2.gif apart tulpiu-narcizu-roziu lotuliukas.gif Net kas auga pas pacia nzn doh.gif Nusiperki, pasiseji, ir kazkaip neatkreipdavau demesio i pavadinima. Bet sio forumo deka, jau daug pavadinimu ishmokau thumbup.gif Mokinames kartu? mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
O tos "tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės" mane irgi domina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 26, 13:30)
O tos "tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės" mane irgi domina  blush2.gif

Atrodo buvo minėtos aubretės. Daugiametės, žydi pavasarį. Pati turiu violetinių. Be to, yra ir visą vasarą žydinčių tokių "samanų" kilimų. Tai lobuliarijos arba laibeniai. Žydi gausiai visą vasarą, labai kvepia medumi. Rudenį pačios pasisėja.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 03 26, 11:45)
Atrodo buvo minėtos aubretės. Daugiametės, žydi pavasarį. Pati turiu violetinių. Be to, yra ir visą vasarą žydinčių tokių "samanų" kilimų. Tai lobuliarijos arba laibeniai. Žydi gausiai visą vasarą, labai kvepia medumi. Rudenį pačios pasisėja.

Aubretes blink.gif Sakes, o as aubretemis kitas gelytes vadinau lotuliukas.gif Dabar man viskas aishku kodel galai nesueina fool.gif
Tada sitos "tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės" tikrai aubretes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 25, 23:59)
Turiu knifofiju  ir dar beveik 300 daugiameciu geliu pardavimui. Bet jus visos labai toli sad.gif visi kiti tavo isvardinti augalai yra vienmeciai ir ju ieskok, turguje kai nebebus salnu ir prades prekiauti vienmeciais. Cesnaka gali sodinti, bet pries tai koki pora savaiciu palaikyk saldytuve (tik ne kameroj), turetu suzysti geguze.

As arti, As arti thumbup.gif . Tiesa busiu arti tik per Velykas, bet vistiek uzsukti turbut reiks. Mano uošviai Kuršėnuose gyvena. Tik dabar reikia sugalvoti ko man reikia g.gif . O noriu tai daug ko. Nes vaizdelis pro langa tai toks blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 26 kovo 2007 - 11:56
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 26, 13:52)
Aubretes  blink.gif Sakes, o as aubretemis kitas gelytes vadinau  lotuliukas.gif Dabar man viskas aishku kodel galai nesueina fool.gif
Tada sitos "tokios smulkios gėlytės būna ružavos, melsvos, violetinės spalvos, auga krūmeliais, žemos, kaip samanėlės" tikrai aubretes  4u.gif

Na, kam taip žiauriai biggrin.gif Kad būtų aiškiau, štai kaip atrodo aubretės

user posted image

Gal Lululu kalbėjo apie kitas?
Atsakyti
dar ylalapiai flioksai daug kam į akis krenta kaip gražiai žydintys kiliminiai augalėliai smile.gif
Atsakyti
Flioksai man taip pat labai patinka. O čia mano minėtos lobuliarijos arba laibeniai. Jų taip pat būna visokių spalvų.

user posted image

Prašom, rinkitės "samanėles" mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 03 26, 13:28)
Flioksai man taip pat labai patinka. O čia mano minėtos lobuliarijos arba laibeniai. Jų taip pat būna visokių spalvų.

user posted image

Prašom, rinkitės "samanėles" mirksiukas.gif .

laibenius jau treti metai sėju, labai patinka thumbup.gif
Vienais metais balkono lovely pasėjau greta pelargonijų, tai kaimynė iš toli užmačius tą kupetą žiedų klausinėjosi kokios ten gėlės pas mane nenustodamos žydi visą vasarą. O gėlyne labai gražiai pakraštėliai apsodinti atrodo thumbup.gif
Atsakyti
laba diena, gal kas man galetu patarti ka galima pasoginti namo siaurineje puseje, kad graziai augtu.
Bandziau paparcius, bet nepavyko, gal dar kuri nors turite patirities siuo klausimu. Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
oi. Pasirodo ir pas mane aubrečių esama blink.gif Auga ir auga, o pavadinimo žmogus nežinai doh.gif
Atsakyti