Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 03 25, 22:48)
Turiu salotinius, baltus ir salotinius su rudais taskeliais tuoj foto ikelsiu
user posted image

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ojej, perskaičiau visą temą, visko noriu doh.gif
o prie namo dar juodžemio neužvešta, kaip čia viską suspėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 03 26, 10:50)
ojej, perskaičiau visą temą, visko noriu  doh.gif
o prie namo dar juodžemio neužvešta, kaip čia viską suspėti  biggrin.gif

pažįstamas jausmas drinks_cheers.gif
nusiramink, išgerk arbatos, paimk į rankas lapą popieriaus ir pieštuką bei pasipiešk norus - labai greitai jie įgaus formą ir turėsi nuo ko atsispirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 10:26)
O kaip eleborai atrodo nužydėję? Ar visą sezoną lapai išlaiko dekoratyvumą? Kokia jimes vieta labiau tinka - saulės atokaita ar labiau pavėsinga, drėgna ar sausesnė?

na ir kokiu tik pavadinimu geliu nesuzinosiu ax.gif pas mus ji vadinama Kristaus roze.Geriausiai auga kalkingoj zemeje, prie molio,pusiau pavesyje,po medziais ar krumais,kurie ziema meta lapus.Lapai zali istisus metus,zydi priklausomai nuo rusies - nuo sausio iki balandzio...saknys labai nuodingos...cia mano zinios ir baigiasi,nors neturiu sios gelytes,bet dabar labai uzsimaniau mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad mūsų čia tiek daug susirinko thumbup.gif
Oras nuostabus,vakar iki pat tamsos darbavomės kieme thumbup.gif Tik galo dar nesimato doh.gif Bet vistiek labai smagu thumbup.gif Šiais metais pasidarysiu,kad būtų tvarkinga,o jau kitais pradėsiu planuot ko tikrai noriu,kas tinka ir panašiai... Bus man eksperimentiniai metai,nes žiūriu,kad neapžiosiu visko iškart cool.gif
Eleborai tikrai gražu thumbup.gif Ir pas mus jų yra. Buvo jau daugybę pumpurų dar žiemą sukrovę,bijojau kad bus jiems šakės po tų šalnų,bet viskas ok,išgyveno ir gražiai žydi wub.gif

Noriu paklaust jūsų apie kvepiančiuosiu žirnelius ax.gif Kažin,ar jie mėgsta rūgščią dirvą g.gif Viena moteriškė sakė,kad rūgščioj dirvoj pas ją žirneliai neauga,o aš taip noriu jų pasisodint wub.gif Ir dar tunbergija. ar ji reikli dirvai? Jau numačiau vietą migdolui ax.gif O kaip jis,ar reiklus? Ką jis mėgsta? tongue.gif Ir dar didžiausia mano dabartinė svajonė - magnolija bigsmile.gif Ką reikia žinot apie šią gražuolę? Dabar,kai prasidėjo darbai,klausimų iškils dar daugiau doh.gif Tikrai didelis AČIŪ mūsų žinovėms,kurios negaili mums patarimų wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 09:53)
pažįstamas jausmas drinks_cheers.gif
nusiramink, išgerk arbatos, paimk į rankas lapą popieriaus ir pieštuką bei pasipiešk norus - labai greitai jie įgaus formą ir turėsi nuo ko atsispirti mirksiukas.gif

o kokio dydžio tavo sklypas? jau kažką sumąstei? 4u.gif
mūsų sklypas 8 a. tai labai daug ko neprigalvosi, norisi ir dukrai erdvės palikti. reikia ir smėlynės, ir sūpynės biggrin.gif
labai patiko jūsų pasiūlyta idėja namo priekyje pasodinti svyrantį šermukšnį thumbup.gif thumbup.gif
pradžiai reikia trinkeles sukloti, tada palei jas noriu formuoti gėlynuką, gal ne aplink visą namą, bet bent palei vieną sieną arba kampą tai tikrai thumbup.gif

dar noriu vaistažolių kalniuko ir kelių vaismedžių. bandau viską dėti ant popieriaus, bet jau spirgu, kaip noriu viską sodinti bigsmile.gif pirksiu didelius vazonus ir į juos kažką sodinsiu, paskui sustatysiu juos terasoj thumbup.gif
tokios mano pradinės mintys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 03 26, 11:13)
o kokio dydžio tavo sklypas? jau kažką sumąstei?  4u.gif
mūsų sklypas 8 a. tai labai daug ko neprigalvosi, norisi ir dukrai erdvės palikti. reikia ir smėlynės, ir sūpynės  biggrin.gif
labai patiko jūsų pasiūlyta idėja namo priekyje pasodinti svyrantį  šermukšnį  thumbup.gif thumbup.gif
pradžiai reikia trinkeles sukloti, tada palei jas noriu formuoti gėlynuką, gal ne aplink visą namą,  bet bent palei vieną sieną arba kampą tai tikrai  thumbup.gif 

dar noriu vaistažolių kalniuko ir kelių vaismedžių. bandau viską dėti ant popieriaus, bet jau spirgu, kaip noriu viską sodinti  bigsmile.gif pirksiu didelius vazonus ir į juos kažką sodinsiu, paskui sustatysiu juos terasoj  thumbup.gif
tokios mano pradinės mintys  biggrin.gif

na matai, pasirodo labai puikiai žinai ko nori tik nereikia skubėti, realizuosi viską per kelis metus ir bus ok mirksiukas.gif
aš jau ketvirta vasara bus kaip kapstausi aplink namučius ir tai dar nebaigtų kampų į valias. Mūsų sklypas 13 a, tai yra kas veikti smile.gif štai čia albumėlis, kaip viskas judėjo ir kas jau nuveikta o dar naujų minčių vis kyla, gėlynuose vis norisi ir šio ir ano - žodžiu nėra pabaigos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 12:47)
na matai, pasirodo labai puikiai žinai ko nori tik nereikia skubėti, realizuosi viską per kelis metus ir bus ok mirksiukas.gif
aš jau ketvirta vasara bus kaip kapstausi aplink namučius ir tai dar nebaigtų kampų į valias. Mūsų sklypas 13 a, tai yra kas veikti smile.gif štai čia albumėlis, kaip viskas judėjo ir kas jau nuveikta o dar naujų minčių vis kyla, gėlynuose vis norisi ir šio ir ano - žodžiu nėra pabaigos doh.gif

Jolaxus, žinok aš dar nuo praeitų metų šitą tavo albumėlį persikopijavau sau į wordą ir labai dažnai pasigrožiu, ypač nuotraukytė :šlaitas thumbup.gif . Na taip gražu, kartu taip paprasta, bet labai labai miela ir gražu, viskas taip suderinta. thumbup.gif
Pernai jūsų temą tik skaitydavau, o nuo šio pavasario žadu prisijungti prie jūsų ir jau diskutuoti, kadangi namukas jau pastatytas ir verda gyvenimas, tik aplinka labai dar pilka, pernai tik rugsėji vos spėjom pasėti žolytę vejai, bet po rudens smarkaus lietaus daugelį sėklyčių buvo išplove, paskui vėl atsodinėjom, bet jau buvo per vėlu, tad dabar reikia vėl naujai sėti. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 26, 00:59)
Turiu knifofiju  ir dar beveik 300 daugiameciu geliu pardavimui. Bet jus visos labai toli sad.gif visi kiti tavo isvardinti augalai yra vienmeciai ir ju ieskok, turguje kai nebebus salnu ir prades prekiauti vienmeciais. Cesnaka gali sodinti, bet pries tai koki pora savaiciu palaikyk saldytuve (tik ne kameroj), turetu suzysti geguze.

Knifonija, o tu iš kokio miesto?
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 26, 11:58)
Jolaxus, žinok aš dar nuo praeitų metų šitą tavo albumėlį persikopijavau sau į wordą ir labai dažnai pasigrožiu, ypač nuotraukytė :šlaitas  thumbup.gif . ...

blush2.gif dar neprisiruošiu papildyti, vyras labai neblogai su akmenukais išgrindė už namo vieną kampą, laiptukus padarė, sūpynėms vieta paruošta, bet vis pamirštu su fotoaprtu ten prasieiti ax.gif pasimaivysiu, kai prisiruošiu biggrin.gif tiesą sakant labai smagu maivytis, kai žinai, kad viskas savo rankomis sukurpta, pamaiva biškį, ane? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 26 kovo 2007 - 11:05
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 10:47)
aš jau ketvirta vasara bus kaip kapstausi aplink namučius ir tai dar nebaigtų kampų į valias.

g.gif Idomu o tie kampai aplamai kada nors baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 26, 13:02)
blush2.gif dar neprisiruošiu papildyti, vyras labai neblogai su akmenukais išgrindė už namo vieną kampą, laptukus padarė, sūpynėms vieta paruošta, bet vis pamirštu su fotoaprtu ten prasieiti ax.gif pasimaivysiu, kai prisiruošiu biggrin.gif tiesą sakant labai smagu maivytis, kai žinai, kad viskas savo rankomis sukurpta, pamaiva biškį, ane? blush2.gif

Vat tuo mane tu labai ir žavi, kad matosi, jog viskas padaryta savom rankom,su meile. Vyras taip pat atsistebėti negalėjo, kai žiūrėjo nuotraukas ten, kur tavo vyras terasai stogą daro, sako, matai, atrodo kaip paprasta, bet tu sugalvok, padaryk...O tai ten irgi vyras su tais akmenukais ir trinkelėm sužaidė? Ten tai fantastika, maniškis bandys nors maža fragmentą įdėjos pasivokti biggrin.gif mirksiukas.gif Nesupyksit mirksiukas.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 26, 12:04)
g.gif Idomu o tie kampai aplamai kada nors baigsis doh.gif

aš jau nesitikiu biggrin.gif net ir nesitikėjau, na nebent ką trinkelėmis išgrįsi ir liks, o su augalais tai visvien bus gastrolės amžinos - pasodink, nuravėk, kažkas naujo ir gražaus pasirodė ir vėl norisi vietą pas save suirasti - kaip amžinas variklis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Lululu @ 2007 03 26, 12:07)
...maniškis bandys nors maža fragmentą įdėjos pasivokti  biggrin.gif  mirksiukas.gif Nesupyksit  mirksiukas.gif  ax.gif ?

nesupyksim drinks_cheers.gif nedemonstruočiau, jei norėčiau paslėpus aptūpus kaip višta perekšlė sėdėti biggrin.gif pas mus prie aplinkos statybinius darbus vyras visus pats darė, jis gi statybininkas, tai rankelė "atmušta" smile.gif dabr tvorai stulpelius mūrija, gal ir apsitversim per vasarą ax.gif
tik nepamirškit pasirodyti kaip pasiseks, juk čia kaip su pyragais - kiekvienai šeimininkei vis kitaip gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 26 kovo 2007 - 11:14