QUOTE(Tina* @ 2007 03 25, 00:12)
...
Jolaxus, o kaip suprast del tos
knifofijos? Metams begant nustoja zydeti?
Metams bėgant ji kaip tik suželia, tik aš suabejojau dėl to, kad suželia į gana didelį krūmą - pas kaimynę mačiau. O aš dėl to suabejojau, kad pasisodinau kelis jaunučius pas kaimynę užsisėjusius daigelius, kol jie sužydės praeis ne mažiau trejeto metų, o šiaip man pats keras nežydintis įspūdžio nedaro - stovi toks vešlus kelmas, lapai kaip viendienės ir tiek. Bet čia gi skonio reikalas, gal kas augina ir džiaugiasi žiedais turės kitų daug palankesnių vertinimų
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 25, 20:19)
Parlekiau is lauko, raumenukus skauda, kai perejau per gelynus kai pavariau, jauciu dvi dienas nebepajudesiu.
Ale vistiek smagu eleborai visam grazume
tikrai kokie gražuoliai tie eleborai
aš irgi po savaitgaliop raumenukais skaudančiais
- kur-ne-kur veją pragrėbsčiau, nes po ilgo rudens buvo ūgtelėjusi ir jau prieš žiemą nenupjauta, tai senos žolės sugulusios vietomis buvo, reikėjo prakedent. Bet oras toks fantastiškasm darbas kaip per sviestą ėjo
QUOTE(Tina* @ 2007 03 26, 00:23)
Gal galit man skubiai atsakyti. Balkone lovely noriu pasodinti palergonijas. Ten buna daug rytines saules, zodzoiu karstoka vasarele. Ar joms tiks? Popiet nusisuka. Ryt zadu pirkti, jei tiks salygos.
man atrodo rytinė pusė kaip tik palanki, nes rytinė saulė nėra tokia kaitri kaip pietinė