Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Aš irgi nesiūlyčiau kobėjos nešti į tamsesnę vietą. dabar tokie gražūs, tvirti daigai, o kai truks šviesos - išstyps. g.gif
Ju-Ju, mielai kažką keisčiau į vieną kobėją.
Atsakyti
Laba vakara, norėjau paklausti...nusipirkau irisų svogunėliu, gal žinote ar galima juos dabar sodinti?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 25, 21:16)
  Ju-Ju, mielai kažką keisčiau į vieną kobėją.

drinks_cheers.gif as irgi mielai i ka nors ishkeisciau...nes nera vietos doh.gif palange kur stovi saules gauna tik iki piet12...13 val maximum. Visur kitur saule nuo 12...iki saulelydzio. Bet jos pilnos pelargonijom, petunijom, melisa ir t.t verysad.gif
išdykėlė gal i melsve blush2.gif Kiek tau kobeju reiketu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lululu @ 2007 03 25, 21:21)
Laba vakara, norėjau paklausti...nusipirkau irisų svogunėliu, gal žinote ar galima juos dabar sodinti?

Ir as maciau senukuose nukainuotu praaugusiu leliju svoguneliu, taip niesti nusipirkti ax.gif , bet ka daryt su jom dabar mastau.gif
Atsakyti

Ir as maciau senukuose nukainuotu praaugusiu leliju svoguneliu, taip niesti nusipirkti ax.gif , bet ka daryt su jom dabar mastau.gif
[/quote]

Ziurint koks tas pavasaris. Visas savo svogunines sodinu balandzio paskutine savaite, ar pacioj geguzes pradzioj, nebent labai atsiltu ir neprognozuotu daznai minuso nakti. Aisku zemeje nesusaltu, bet ir dygti neskubetu kol salta, dazniau tada puola ligos, gali net pradeti puti. Pries sodinima pora valandu reikia pamerkti i kalio permanganato tirpala - dezinfekcijai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 25, 21:26)
drinks_cheers.gif  as irgi mielai i ka nors ishkeisciau...nes nera vietos  doh.gif  palange kur stovi saules gauna tik iki piet12...13 val maximum. Visur kitur saule nuo 12...iki saulelydzio. Bet jos pilnos pelargonijom, petunijom, melisa ir t.t  verysad.gif
išdykėlė gal i melsve  blush2.gif Kiek tau kobeju reiketu  g.gif
Papildyta:

Ir as maciau senukuose nukainuotu praaugusiu leliju svoguneliu, taip niesti nusipirkti  ax.gif  , bet ka daryt su jom dabar mastau.gif

Kažkurią dienelę šią savaitę žadu važiuoti į Kauną, tai galėsim susitikti. Vėliausiai balandžio 2d. (nes tą dieną visi turim susirinkti turguje). Patikrinsiu kas ten dar kokių daigų norėjo ir parašysiu kada būsiu.
Man vis rūpi motinines pelargonijas bent dienai išnešti į lauką blush2.gif Visteik šiltnamio durys per dieną būna atidarytos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 25, 21:57)
Kažkurią dienelę šią savaitę žadu važiuoti į Kauną, tai galėsim susitikti. Vėliausiai balandžio 2d. (nes tą dieną visi turim susirinkti turguje). Patikrinsiu kas ten dar kokių daigų norėjo ir parašysiu kada būsiu.
Man vis rūpi motinines pelargonijas bent dienai išnešti į lauką  blush2.gif  Visteik šiltnamio durys per dieną būna atidarytos.  ax.gif

thumbup.gif Negalesiu tik balandzio 1-sūnaus gimtadienis 4u.gif Ir 29 negalesiu schmoll.gif Dar kazkuria diena vaziuosiu i LZUA (apart 29d.) Balandzio 2 busiu Kaune irgi busiu mirksiukas.gif
Tai kiek daigeliu laukiat rolleyes.gif

Mano kaimynka visai dienai ishnese savo pelargonijas. Ir svyrancias ir ne doh.gif Pavydas buvo nerealus rolleyes.gif Nes pacios daigeliai-nykstukai ax.gif
Aisku zemeje nesusaltu, bet ir dygti neskubetu kol salta, dazniau tada puola ligos, gali net pradeti puti. Pries sodinima pora valandu reikia pamerkti i kalio permanganato tirpala - dezinfekcijai.

O jei i vazona dideli isodinciau, diena lauke, jei salnos inesciau i namus. O poto persodinciau kai jau salnu pavojus praeitu ax.gif MB malo visas lelijas numarino verysad.gif Tik pavasari pamaciau ka padare su ta vieta kur augo unsure.gif Vis per tas statybas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 25 kovo 2007 - 22:19
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 25, 14:17)
Mano pievoj yra trys lysvės narcizų, pražydėt jie nespėja - pievą anksčiau pjauti prireikia  blush2.gif

g.gif nu gal ir teisybė,koks skirtumas dabar vistiek jau niekaip neišnaikinsiu.
Pas ką to nėra tai tam ir gražu,o kas turi tai ir nenori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 25, 22:13)
thumbup.gif Negalesiu tik balandzio 1-sūnaus gimtadienis  4u.gif Ir 29 negalesiu  schmoll.gif  Dar kazkuria diena vaziuosiu i LZUA (apart 29d.) Balandzio 2 busiu Kaune irgi busiu  mirksiukas.gif
Tai kiek daigeliu laukiat  rolleyes.gif

Man vieno ar dviejų pilnai gana blush2.gif Labai ačiū 4u.gif ir iki pasimatymo drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Laiką susiderinsim per AŽ, nes dar turėsiu važiuoti parsivežti lovelių, vieno namo apželdinimui. Kokią fainą dieną sūnelis gimęs thumbup.gif , o mano irgi balandinukas - kosmonautas (12 dieną) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 25, 22:21)
Man vieno ar dviejų pilnai gana  blush2.gif  Labai ačiū  4u.gif  ir iki pasimatymo  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  Laiką susiderinsim per AŽ, nes dar turėsiu važiuoti parsivežti lovelių, vieno namo apželdinimui. Kokią fainą dieną sūnelis gimęs  thumbup.gif  , o mano irgi balandinukas - kosmonautas (12 dieną)  lotuliukas.gif

Va tai tau - musu kaimynas metais vyresnis irgi kosmonautas 4u.gif
Na kaip akmuo nuo sirdies, kad priglausit mano kobejas rolleyes.gif Tada iki susitikimo AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 03 25, 21:37)
Aisku as zaliutuke, bet pirma karta matau tokias gelytes Eleborus. Labai fainuoles. Kaip ju gauti? ar jie is seklu ar gumbais? Mano viena roze vijokline gavo gala. Verkiu. Pradygo mano jukos, tai nors tokia palaima.  mirksiukas.gif

Dauginasi kero dalinimu, turiu ir kitu spalvu, tik beda, kad Alytus toli nuo Kursenu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 25, 19:19)
eleborai visam grazume user posted image

Tikrai grazu tie eleborai, anksti zydi, visada zaliuoja thumbup.gif , o baltu neturi? As kazkada turgely kazkokia mandresne veisle buvau nusipirkus, tokiais labai karpytais lapais, bet numiro verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 25 kovo 2007 - 22:46
QUOTE(vida777 @ 2007 03 25, 23:45)
Tikrai grazu tie eleborai, anksti zydi, visada zaliuoja  thumbup.gif , o baltu neturi? As kazkada turgely kazkokia mandresne veisle buvau nusipirkus, tokiais labai karpytais lapais, bet numiro verysad.gif .

Turiu salotinius, baltus ir salotinius su rudais taskeliais tuoj foto ikelsiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 25 kovo 2007 - 22:50