Aš irgi nesiūlyčiau kobėjos nešti į tamsesnę vietą. dabar tokie gražūs, tvirti daigai, o kai truks šviesos - išstyps.
Ju-Ju, mielai kažką keisčiau į vieną kobėją.
Laba vakara, norėjau paklausti...nusipirkau irisų svogunėliu, gal žinote ar galima juos dabar sodinti?
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 25, 21:16)
Ju-Ju, mielai kažką keisčiau į vieną kobėją.
as irgi mielai i ka nors ishkeisciau...nes nera vietos palange kur stovi saules gauna tik iki piet12...13 val maximum. Visur kitur saule nuo 12...iki saulelydzio. Bet jos pilnos pelargonijom, petunijom, melisa ir t.t
išdykėlė gal i melsve Kiek tau kobeju reiketu
Papildyta:
QUOTE(Lululu @ 2007 03 25, 21:21)
Laba vakara, norėjau paklausti...nusipirkau irisų svogunėliu, gal žinote ar galima juos dabar sodinti?
Ir as maciau senukuose nukainuotu praaugusiu leliju svoguneliu, taip niesti nusipirkti , bet ka daryt su jom dabar
Ir as maciau senukuose nukainuotu praaugusiu leliju svoguneliu, taip niesti nusipirkti , bet ka daryt su jom dabar
[/quote]
Ziurint koks tas pavasaris. Visas savo svogunines sodinu balandzio paskutine savaite, ar pacioj geguzes pradzioj, nebent labai atsiltu ir neprognozuotu daznai minuso nakti. Aisku zemeje nesusaltu, bet ir dygti neskubetu kol salta, dazniau tada puola ligos, gali net pradeti puti. Pries sodinima pora valandu reikia pamerkti i kalio permanganato tirpala - dezinfekcijai.
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 25, 21:26)
as irgi mielai i ka nors ishkeisciau...nes nera vietos palange kur stovi saules gauna tik iki piet12...13 val maximum. Visur kitur saule nuo 12...iki saulelydzio. Bet jos pilnos pelargonijom, petunijom, melisa ir t.t
Papildyta:
Papildyta:
Kažkurią dienelę šią savaitę žadu važiuoti į Kauną, tai galėsim susitikti. Vėliausiai balandžio 2d. (nes tą dieną visi turim susirinkti turguje). Patikrinsiu kas ten dar kokių daigų norėjo ir parašysiu kada būsiu.
Man vis rūpi motinines pelargonijas bent dienai išnešti į lauką Visteik šiltnamio durys per dieną būna atidarytos.
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 25, 21:57)
Kažkurią dienelę šią savaitę žadu važiuoti į Kauną, tai galėsim susitikti. Vėliausiai balandžio 2d. (nes tą dieną visi turim susirinkti turguje). Patikrinsiu kas ten dar kokių daigų norėjo ir parašysiu kada būsiu.
Man vis rūpi motinines pelargonijas bent dienai išnešti į lauką Visteik šiltnamio durys per dieną būna atidarytos.
Negalesiu tik balandzio 1-sūnaus gimtadienis Ir 29 negalesiu Dar kazkuria diena vaziuosiu i LZUA (apart 29d.) Balandzio 2 busiu Kaune irgi busiu
Tai kiek daigeliu laukiat
Mano kaimynka visai dienai ishnese savo pelargonijas. Ir svyrancias ir ne Pavydas buvo nerealus Nes pacios daigeliai-nykstukai
Aisku zemeje nesusaltu, bet ir dygti neskubetu kol salta, dazniau tada puola ligos, gali net pradeti puti. Pries sodinima pora valandu reikia pamerkti i kalio permanganato tirpala - dezinfekcijai.
O jei i vazona dideli isodinciau, diena lauke, jei salnos inesciau i namus. O poto persodinciau kai jau salnu pavojus praeitu MB malo visas lelijas numarino Tik pavasari pamaciau ka padare su ta vieta kur augo Vis per tas statybas
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 25, 14:17)
Mano pievoj yra trys lysvės narcizų, pražydėt jie nespėja - pievą anksčiau pjauti prireikia
nu gal ir teisybė,koks skirtumas dabar vistiek jau niekaip neišnaikinsiu.
Pas ką to nėra tai tam ir gražu,o kas turi tai ir nenori
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 25, 22:13)
Negalesiu tik balandzio 1-sūnaus gimtadienis Ir 29 negalesiu Dar kazkuria diena vaziuosiu i LZUA (apart 29d.) Balandzio 2 busiu Kaune irgi busiu
Man vieno ar dviejų pilnai gana Labai ačiū ir iki pasimatymo Laiką susiderinsim per AŽ, nes dar turėsiu važiuoti parsivežti lovelių, vieno namo apželdinimui. Kokią fainą dieną sūnelis gimęs , o mano irgi balandinukas - kosmonautas (12 dieną)
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 25, 22:21)
Man vieno ar dviejų pilnai gana Labai ačiū ir iki pasimatymo Laiką susiderinsim per AŽ, nes dar turėsiu važiuoti parsivežti lovelių, vieno namo apželdinimui. Kokią fainą dieną sūnelis gimęs , o mano irgi balandinukas - kosmonautas (12 dieną)
Va tai tau - musu kaimynas metais vyresnis irgi kosmonautas
Na kaip akmuo nuo sirdies, kad priglausit mano kobejas Tada iki susitikimo AZ
QUOTE(jolita123 @ 2007 03 25, 21:37)
Aisku as zaliutuke, bet pirma karta matau tokias gelytes Eleborus. Labai fainuoles. Kaip ju gauti? ar jie is seklu ar gumbais? Mano viena roze vijokline gavo gala. Verkiu. Pradygo mano jukos, tai nors tokia palaima.
Dauginasi kero dalinimu, turiu ir kitu spalvu, tik beda, kad Alytus toli nuo Kursenu
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 25, 19:19)
eleborai visam grazume
Tikrai grazu tie eleborai, anksti zydi, visada zaliuoja , o baltu neturi? As kazkada turgely kazkokia mandresne veisle buvau nusipirkus, tokiais labai karpytais lapais, bet numiro .
QUOTE(vida777 @ 2007 03 25, 23:45)
Tikrai grazu tie eleborai, anksti zydi, visada zaliuoja , o baltu neturi? As kazkada turgely kazkokia mandresne veisle buvau nusipirkus, tokiais labai karpytais lapais, bet numiro .
Turiu salotinius, baltus ir salotinius su rudais taskeliais tuoj foto ikelsiu