Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Wolke @ 2007 03 25, 14:01)
o man grazu pievute su tulpemis ir narcizais  ax.gif kiek jie ten pavasari tezydi...po to nusienauji  lotuliukas.gif ir turi grazia pievute visa vasara  mirksiukas.gif  4u.gif

Tikra tiesa. Pas mano kaimyne taip 4u.gif Irgi ja piktis ima del tu tulpiu (5 metus kovoja blush2.gif )o man grazu ziuret kaip pas ja zydi tulpes wub.gif Zaliam fone raudonos geles - pasaka rolleyes.gif O poto nusienauja ir viskas liuks thumbup.gif kaip ir nebuta.
Atsakyti
Mano pievoj yra trys lysvės narcizų, pražydėt jie nespėja - pievą anksčiau pjauti prireikia blush2.gif
Atsakyti
neseniai buvau Kaune,labai sužavejo drugelis ant Aleksoto kalno, thumbup.gif yspūdingai atrodo wub.gif įdomu kaip vasarą,ar sužydi gelem,ar tik iš žemių toks būna g.gif bet pirmas įspūdis tai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 03 25, 18:40)
neseniai buvau Kaune,labai sužavejo drugelis ant Aleksoto kalno, thumbup.gif yspūdingai atrodo wub.gif įdomu kaip vasarą,ar sužydi gelem,ar tik iš žemių toks būna g.gif bet pirmas įspūdis tai bigsmile.gif

Jei nieko nepainioju tai suzydi blush2.gif
Tikrai labai vykusiai sugalvota 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(rudbekija @ 2007 03 23, 19:07)
[color=red][/color]
Gelynus, spygliuociu kompozicijas geriau komponuoti sklypo pakrasciuose ir /arba prie namo pamato. Siulau ant skypo plano pasibraizyti - kur noresit pavesines, taku, zaidimo aiksteles (jei reikia), vandens telkinuko (jei norisi), sodo. Cia labai ilga snekta, nezinau ar galiu viska supasakoti. Daug faktoriu nulemia aplinkos  vaizda -
- kiek laiko zadate skirti aplinkos prieziurai (ar labai uzsieme)
- kiek skirsite lesu
Jei turite lesu - geriau projekta patiketi profesionalams - taip isvengsite galimu klaidu, o jas istaisyti irgi kainuoja. Daugelis mano klijentu jau suvokia, kad aplinka ne maziau svarbi uz namo vidu ir tai reikalauja nemazai lesu. I jusu ispuoseletus namus zmogus gali ir neuzeiti, o kiemas - jusu vizitine kortele. smile.gif
Jei rysites patys - svarbu eiliskumas (jei visi statiniai stovi): zemiu isplaniravimas, laistymo sistema (jei turite lesu - labai geras dalykas), apsvietimas, takai, zeldiniu suformavimas ir galu gale zole. smile.gif

Labai aciu uz atsakyma, ziuresm, kas cia mums gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 25, 19:45)
Jei nieko nepainioju tai suzydi blush2.gif
Tikrai labai vykusiai sugalvota  4u.gif

Parlekiau is lauko, raumenukus skauda, kai perejau per gelynus kai pavariau, jauciu dvi dienas nebepajudesiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale vistiek smagu eleborai visam grazume user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 03 25, 15:16)
Sveikutės 4u.gif
Gal ką patarsite kaip tulpes iš pievos išnaikinti.Pernai rudenį kai sėjau veją atrodo taip stengiausi jas visas iškasti,o liko ir dar kiek  blink.gif  kai pamačiau tai taip siutas suėmė,o dabar juk neknisi pievos kad tuos gumbus pasiekti  doh.gif  Sakau gal koks roundapas pagelbėtų ar jei lapus dabar nuskabysiu tai jos nors daugiau nesidaugins po žeme  g.gif  nes dar žiūriu ir narcizai lenda,na žodžiu viskas ten kur mažiausiai reikia  verysad.gif

lotuliukas.gif
neseniai skaičiau kaip juos pasodinti, kad pievos negadinti doh.gif
man labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 25, 12:47)
Tai ka man dabar daryti  verysad.gif Juk i lauka ne nesi gi  unsure.gif

Gal turi kokia siaurine palange? Maziau gautu saules, suletetu augimas. g.gif
Atsakyti
Aisku as zaliutuke, bet pirma karta matau tokias gelytes Eleborus. Labai fainuoles. Kaip ju gauti? ar jie is seklu ar gumbais? Mano viena roze vijokline gavo gala. Verkiu. Pradygo mano jukos, tai nors tokia palaima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 24, 23:05)
norejau paklausti kaip jus isravir savaminio tipo zolynus  g.gif
kaimynka nesitvarko savo sodo, tai pas mus amzinai kiaulpieniu pridygsta  doh.gif
ten, kur nera samaniniu, gerai ravejosi, o samanines pagailejau irdraskyt  verysad.gif sakiau gal pasiimt teptuka ir su roundapu atsargiai nutept tik kiaulpienes  g.gif cia, aisku, is zvaigdziu karu serijos, ko gero, skamba  blink.gif

Visai ne iš žvaigždžių karų. Yra toks pavienių piktžolių naikinimo būdas. Jis vadinasi aplikacinis.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 03 25, 21:30)
Gal turi kokia siaurine palange? Maziau gautu saules, suletetu augimas. g.gif

manyciau, kad ne - pablyks zaluma ir dar labiau istys, ieskodama saules. As pati pastebejau, kad is didelio noro kuo anksciau ir visko pasiseti - nieko gero nebudavo - dienos dar trumpos, saules mazai - isstypdavo kaip ant gandro kojeliu ir daznai isvirsdavo, o setos trim - keturiom savaitem veliau daug geriau atrodydavo, tai as be kovo galo - balandzio neseju. Aisku yra geliu, kurias reikia anksciau paseti pvz: ledinukai, lobelijas, verbenos, petunijos taip pat reiketu paseti anksciau. Dabar mazai zaidziu su daigeliais. turiu labai daug daugiameciu, aisku keleta rusiu vienmeciu reikia tureti - zydi visa vasara, o daugiametes tik tam tikra laika. Dazniausiai seju tokias, kurias galima seti tiesiai i dirva, zydi tik siek tiek veliau.
O su tom kobejom .... gal , kai bus nepakenciamai dideles - gnypk virsune - pristos augimas, pasirodys soniniai ugliai (bet tik speju, nesu susidurus) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 03 24, 18:54)
Cia viena grazuoliuke magnolija
user posted image

O Dieve koks grozis, tuoj nualpsiu wub.gif
Atsakyti