QUOTE(jolaxus @ 2007 03 01, 16:07)
prisimenat, anksčiau esu minėjusi, kad buvau tulpių prisodinus vazone dideliam ir darže įkasusi žiemojimui, o jos sudygo prieš šalčius, tai va iškasiau ir įnešiau vidun tą vazoną, gyvos mano tulpikės
dabar jos gyvena šviesiam bet nešildomam stiklintam prieškambaryje, truputuką tįstelėjo tokios ir svarstau, kad gal jau nieko aš su jomis kitaip nebepasieksiu, reikia paleisti ir tegul auga, nebeieškoti kažkokios dar vėsesnės vietos kai jau sudygę bent apie 2-3 cm, nelabai ką bepristabdysiu
Tarptautinei moters dienai nesužydės, bet galgi sukraus žiedus ne visiškai nutįsusius
O gal kai dienai prognozuoja pliusinę tempertūrą tą vazoną rytais apskritai laukan gabenti, juk jos iki šalčių gi taip ir gyveno tokioj kelių laipsnių aukščiau nulio temperatūroj
kas čia pas mus patyrę, ar ne
knifofija, gal tartum žodelį
Gali isnesti i lauka, bet jei saltu daugiau negu -5, vel nesk vesiai ( tada suzys po kokiu 2-3 savaiciu). O jei nori zydink kambari, bet iki kovo 8 nesuspes suzydeti. Apie kovo 15 pamatysi ziedelius. o kai nuzydes vel paklausk pasakysiu kaip tada elgtis.
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2007 03 01, 13:52)
Aciu uz sveikinimus, grazi raktazole, bet pasigedau tavo juodojo suniuko