Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 03 01, 08:15)
Taip, pelargonijos sėkmingai peržiemoja ir kerelį pavasarį apkarpius jis vešliai atželia smile.gif Jos gana sėkmingai ir kambaryje peržiemoja, jei nėra galimybės rūsyje. Vaidusiuke, nepergyvenk, vienais metais susimovei, kitais žinosi, kažkada gi būna pirmas kartas mirksiukas.gif

Jo susimoviau lotuliukas.gif , šį rudenį jau žinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 01, 10:11)
Jo susimoviau  lotuliukas.gif , šį rudenį jau žinosiu mirksiukas.gif

Ir man yra taip buvę doh.gif biggrin.gif Dar ir dabar gaila tos gražuolės. Bet kadangi turėjau pamoką,tai dabar palangės lūžta nuo pelargonijų rolleyes.gif Laukiu nesulaukiu kada galėsiu jas į lauką nešt 4u.gif

Sėsiu šiandien kaulenį,vakar sėklytes pasimerkiau. Gal kas auginat? Pasidalintumėt patirtim ax.gif
Atsakyti
Visai pamiršau

Sveikinu visas su pavasariu!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

Tikėkimės kad greit sulauksim ne tik kalendorinio 4u.gif
Atsakyti
prisimenat, anksčiau esu minėjusi, kad buvau tulpių prisodinus vazone dideliam ir darže įkasusi žiemojimui, o jos sudygo prieš šalčius, tai va iškasiau ir įnešiau vidun tą vazoną, gyvos mano tulpikės thumbup.gif dabar jos gyvena šviesiam bet nešildomam stiklintam prieškambaryje, truputuką tįstelėjo tokios ir svarstau, kad gal jau nieko aš su jomis kitaip nebepasieksiu, reikia paleisti ir tegul auga, nebeieškoti kažkokios dar vėsesnės vietos kai jau sudygę bent apie 2-3 cm, nelabai ką bepristabdysiu g.gif Tarptautinei moters dienai nesužydės, bet galgi sukraus žiedus ne visiškai nutįsusius g.gif
O gal kai dienai prognozuoja pliusinę tempertūrą tą vazoną rytais apskritai laukan gabenti, juk jos iki šalčių gi taip ir gyveno tokioj kelių laipsnių aukščiau nulio temperatūroj g.gif kas čia pas mus patyrę, ar ne knifofija, gal tartum žodelį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 01 kovo 2007 - 15:07
Tiksliai jau pavasaris thumbup.gif Kazkaip ishkrito is galvos doh.gif Siain musu pipirui 11 menesiuku, tai kazkaip nesuejo man dvi sventes i viena blush2.gif

Su PAVASARIU, GĖLININKĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 01 kovo 2007 - 15:19
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 01, 16:18)
...Siain musu pipirui 11 menesiuku, tai kazkaip nesuejo man dvi sventes i viena  blush2.gif ...

tai sveikinimai pipirui, tikras pavasarinis vadinasi thumbup.gif
kad jam kiekvienas pavasaris neštų vis daugiau stiprybės user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 01, 16:07)
prisimenat, anksčiau esu minėjusi, kad buvau tulpių prisodinus vazone dideliam ir darže įkasusi žiemojimui, o jos sudygo prieš šalčius, tai va iškasiau ir įnešiau vidun tą vazoną, gyvos mano tulpikės  thumbup.gif dabar jos gyvena šviesiam bet nešildomam stiklintam prieškambaryje, truputuką tįstelėjo tokios ir svarstau, kad gal jau nieko aš su jomis kitaip nebepasieksiu, reikia paleisti ir tegul auga, nebeieškoti kažkokios dar vėsesnės vietos kai jau sudygę bent apie 2-3 cm, nelabai ką bepristabdysiu g.gif Tarptautinei moters dienai nesužydės, bet galgi sukraus žiedus ne visiškai nutįsusius g.gif
O gal kai dienai prognozuoja pliusinę tempertūrą tą vazoną rytais apskritai laukan gabenti, juk jos iki šalčių gi taip ir gyveno tokioj kelių laipsnių aukščiau nulio temperatūroj g.gif kas čia pas mus patyrę, ar ne knifofija, gal tartum žodelį rolleyes.gif

Gali isnesti i lauka, bet jei saltu daugiau negu -5, vel nesk vesiai ( tada suzys po kokiu 2-3 savaiciu). O jei nori zydink kambari, bet iki kovo 8 nesuspes suzydeti. Apie kovo 15 pamatysi ziedelius. o kai nuzydes vel paklausk pasakysiu kaip tada elgtis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2007 03 01, 13:52)
Visai pamiršau

Sveikinu visas su pavasariu!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

user posted image

Tikėkimės kad greit sulauksim ne tik kalendorinio 4u.gif

Aciu uz sveikinimus, grazi raktazole, bet pasigedau tavo juodojo suniuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 01, 18:21)
Aciu uz sveikinimus, grazi raktazole, bet pasigedau tavo juodojo suniuko ax.gif

Pagalvojau: kad jau pavasaris,reik mest kailinius ir sužydėt bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 01, 17:21)
Gali isnesti i lauka, bet jei saltu daugiau negu -5, vel nesk vesiai ( tada suzys po kokiu 2-3 savaiciu). O jei nori zydink kambari, bet iki kovo 8 nesuspes suzydeti. Apie kovo 15 pamatysi ziedelius. o kai nuzydes vel paklausk pasakysiu kaip tada elgtis. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane ta pati istorija tik su narcizais, galiu vadovautis sitomis rekomendacijomis g.gif
Atsakyti
Prisiregistruoju naujoj temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 01, 18:21)
Gali isnesti i lauka, bet jei saltu daugiau negu -5, vel nesk vesiai ( tada suzys po kokiu 2-3 savaiciu). O jei nori zydink kambari, bet iki kovo 8 nesuspes suzydeti. Apie kovo 15 pamatysi ziedelius. o kai nuzydes vel paklausk pasakysiu kaip tada elgtis. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū, Knifofija aciuks.gif lauksiu žiedų smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Va ir pas mane namie jau pavasaris blush2.gif
user posted image
Šiandien dar kelios pražydo. Vis paskaitau su tokiu pavydu kaip jūs viską planuojate. O apie mūsų namą dar niekas nedirba. Turbūt pirmiausia trinkeles reikia dėti, o po to žolytę sėti. Ar ne? Skaičiau, kad geriausia balandžio mėn., bet kažin ar jau bus tokiam laikui trinkelės sudėtos. Turbūt galima ir vasarą, tik lieti reikės.
Dar įdomu per kiek laiko ta žolytė sudygsta ir paauga, kad po ja galėtų vaikai vaikščioti. Jei jau ten gyvensim, tai aš jų niekaip nenulaikysiu.

Atsakyti