Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ausma @ 2007 03 22, 10:39)
Jeigu reikia melsvių, galiu keisti į šokoladą daug daug krūmų trijų rūšių - visiškai žaliais lapais, žaliais su gelsvu ir žaliais su baltu. Veiksmas Vilniuje.

Veiksmo vieta netinka unsure.gif
Zinau viena apleista gelyna ax.gif Bet taip toloka nuo namu doh.gif Gal ten butu galima pasiskolinti, jei melsviu yra, bet ar dar neperanksti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 22 kovo 2007 - 11:04
nu man jau pamazele darosi aisku is kur tas Knifofijosgelynu grozis user posted image,ji gi profesionale,po muges vazineja- kur cia mums lygiuotis unsure.gif neturiu as irgi tokios gysleles,o kaip noretusi tokius grazius gelynus tureti,nors musu 5a sklypelyje nelabai ka cia ir issiplesi...pazistu viena `Knifofija` (is Silutes) pas ja taip pat geeelyyynu grozis neispasakytas,turiu ir keleta nuotrauku,kai ismoksiu ikelt parodysiu,ji taip pat gelininke-vazineja po visa Lietuva i muges,pries pora metu is jos parsiveziau mazyte agava mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 21, 20:54)
user posted image O cia pavasaris mano sode ax.gif

O jau grozis... wub.gif
Pagarba zmonems, kurie musu zemele sitaip puosia ir grazina. hi.gif aciuks.gif 4u.gif .
O jei rimtai, tai kruvinas darbas, o, kad taip visi tvarkytusi ax.gif . As pries keleta metu kai prisodinau pas mama po daugiabucio langais (ne balkono) lovelius geliu, tai kaiminkos ejo ziuret, ka ji cia issidirbineja su tom gelem blink.gif . Man tai vis persasi tokia mintis, kad lietuviams - grozis tikrai ne pirmoj vietoj verysad.gif . Ir visai nebutina pirkti prabangius augalus, juk pilna senoviniu lietuvisku geliu, kurios greit dauginasi ir uz sokolada gausi is bet kurios kaimynes ar mociutes kaime, svarbu, kad "stilius" butu, o ne jovalas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 03 22, 12:34)
...Ir visai nebutina pirkti prabangius augalus, juk pilna senoviniu lietuvisku geliu, kurios greit dauginasi ir uz sokolada gausi is bet kurios kaimynes ar mociutes kaime, svarbu, kad "stilius" butu, o ne jovalas  doh.gif .

va čia tai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
bet iš to didelio entuziazmo ir gaunasi kaip kažkuri čia neseniai rašė, kad pradžioj puoli stačia galva kaip nuoga į digėles, ir to ir ano norisi, doh.gif o po metų kitų retinam ir ieškom formos.
Bet gal taip ir gaunai kažkoks sprendimas - išbandom įvairesnius augalėlius, įvertinam juos savo aplinkoj ir tada jau galima spręsti su kuriais verta tęsti bendravimą, o kuriuos už šokoladus išdalinti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 03 22, 12:34)
juk pilna senoviniu lietuvisku geliu

user posted image
dar viena grazi senovine lietuviska gele - mes ja vadindavom pyliaroze
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 03 22, 12:16)
user posted image

Ot, vat sitos ir man patinka. Dabar jau pilnaviduriu yra, mano mama kaimynu vistu garda (prie pat musu tvoros) pyliarozem apsodina wub.gif .
Wolke, gal tu gali ka pasakyt apie tas rozes po 0,99 kur dabar visuos PC pardavineja, ar verta jas pirkt, nes rusiu ivairiausiu, o ka reiskia ta A kokybes kategorija mastau.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 kovo 2007 - 13:19
QUOTE(Smiltis @ 2007 03 22, 11:36)
Knifofija  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Be žodžių  bigsmile.gif
O kada tiksliau tas atvelykis  blush2.gif Ir kaip tave atpažinti Klaipėdoje  g.gif
Ir dar tas geltonas krūmas- kas ten  g.gif

Muge Klaipedoje balandzio 13-14-15 dienomis, prie "Frezijos" (buves zemes ukio technikumas). As stoviu prie paradiniu laiptu. (baltas passatas) O geltonas krumas tai Geltonlapis puslenis, turesiu ir ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 22 kovo 2007 - 18:14
Paklausiu cia blush2.gif Buvau sian kapuose,pirma kart po zemos ax.gif Ir ka as pamaciau, o gi pirktos vasara naslaites ir paliktos ziemot, jau zydi blink.gif Cia taip turi but??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 22, 21:11)
Paklausiu cia  blush2.gif Buvau sian kapuose,pirma kart po zemos  ax.gif Ir ka as pamaciau, o gi pirktos vasara naslaites ir paliktos ziemot, jau zydi  blink.gif Cia taip turi but???  g.gif

Tikrai taip, jos gi dvimetes. Dabar nuzydes ir viskas, galesi nurauti.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 22, 20:39)
Tikrai taip, jos gi dvimetes. Dabar nuzydes ir viskas, galesi nurauti.

aciuks.gif aciu 4u.gif o tai mane suglumino, tas faktas , kad as daug daigu pirkau, baltas pasodinau ant vienos mociutes kapo, o geltonas ant kitos mociutes kapo. Baltos be gyvybes zenklu buvo - isroviau, o geltonos zydi rolleyes.gif Ir pirkau pas ta pacia pardaveja, vienu metu....

Ir dar ax.gif buvau sian seniuose, paklausiau Kemiros Kombi. Tai atnese, maisiuka su baltais miltukais (jus lygtais sakete, kad jie ruzavi g.gif ) ir ant ipakavimo nei vieno zodelio neradau panasu i Kemira Kombi mastau.gif
Tai ir nepirkau...nors mane itikinejo, kad cia ji ax.gif Kieno ji gamybos ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 22 kovo 2007 - 20:58
QUOTE(Wolke @ 2007 03 22, 13:16)

drinks_cheers.gif man ji irgi labai patinka, šiemet sėklų nusipirkau, tik nežinau ar rasiu kur kampą joms, nes aukštos, reikia kokime patvory ar šiaip kur, kad kitų augalų neužstotų sėti. Plius kiek apie jas skaičiau jos yra dvimetės, t.y. žydi tik antrais metais po sėjos, tai reikia ir nepamiršt kažkur pasėjus kad čia kultūrinis augalas auga, kad neišrauti kaip piktžolės smile.gif
pas savo tetą vieną esu užmačiusi tamsiai tamsiai bordo spalvos ir pilnavidurių - toooooks vaizdelis wub.gif rezgu planus pataikius progą ją aplankyti ir užsiveisti tokių pas save. Turiu vieną stulpą sklype išsižėrgliojusį, saku gal aplink jį pasėti kad bent kiek maskuoti tą betoną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 03 22, 11:36)
Knifofija  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Be žodžių  bigsmile.gif
O kada tiksliau tas atvelykis  blush2.gif Ir kaip tave atpažinti Klaipėdoje  g.gif
Ir dar tas geltonas krūmas- kas ten  g.gif

Tai va,ir aš klaust norėjau,kaip reiks Knifofijos vyrą atpažint g.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 03 22, 12:53)
va čia tai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
bet iš to didelio entuziazmo ir gaunasi kaip kažkuri čia neseniai rašė, kad pradžioj puoli stačia galva kaip nuoga į digėles, ir to ir ano norisi,  doh.gif  o po metų kitų retinam ir ieškom formos.
Bet gal taip ir gaunai kažkoks sprendimas - išbandom įvairesnius augalėlius, įvertinam juos savo aplinkoj ir tada jau galima spręsti su kuriais verta tęsti bendravimą, o kuriuos už šokoladus išdalinti reikia smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 03 22, 19:12)
Muge Klaipedoje balandzio 13-14-15 dienomis, prie "Frezijos" (buves zemes ukio technikumas). As stoviu prie paradiniu laiptu. (baltas passatas) O geltonas krumas tai Geltonlapis puslenis, turesiu ir ju.

Ir man tas geltonas labai gražus bigsmile.gif O gal galima iš anksto užsirezervuot migdolą ir tą puslenį? ax.gif Tada ir į mugę eit nebereikėtų,nes jaučiu kad likusius pirkinius teks atidėt kitiems metams... Bijau kad pasiklysiu tarp tokios gausybės augalų unsure.gif O jei atsidursiu mugėj,tai jau žinau kiek augalų prireiks man..... doh.gif Jei labai nepatrukdyčiau,galėčiau ir iš namų pasiimt ax.gif
O gal turit kažką panašaus į tą svyrantį medelį,kur nuotrauka buvo įdėta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 23 kovo 2007 - 09:20