Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

user posted image O cia pavasaris mano sode ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Bet jau sklypukas nemazas turbut, o darza turit ax.gif Pas mane butent nera kur taip isibegeti unsure.gif Bet grazu kaip...zolyte tokia, kaip pas teletabius wub.gif O kaip su ravejimu, nes daug atviros zemes, turbut dauga laiko atima g.gif
na bet vistiek - pasaka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 21, 17:16)
  ir pas mane tas pats    Pakolei neatejau i si foruma, viskas augo kaip augo, o dabar - palanges luzta, dar kiek pakeliu laukia sejimo tiesiai i zeme  Ano reikia, sito irgi, o to labiau uz viska noreciau    Dar juk paroda LZUA laukia, ir siaip turgeliai    Dar kaimynai, drauges...
Jauciu sklypo neuzteks  Tikrai palei kelia pardavinesiu

lotuliukas.gif kažkur girdėta istorija lotuliukas.gif doh.gif ax.gif
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 21, 17:29)
būna prie prekybos centrų augalų pardavimo aikštelėse, vieną panašų turiu nusipirkusi

reiks pasidairyt gal mugėse arba pardavimų aikštelę vieną žinau... doh.gif ,pas mus prie parduotuvių tokių dalykų nėra. Žinai,kaimas lotuliukas.gif

QUOTE(Vilioja @ 2007 03 21, 17:49)
Jaunosios ir šviežiosios gėlininkės, paklausykit mano, pagyvenusios moteriškės, patarimo (nesomones žinoma rašau, kas čia kitų klausys, kol ant savo kailio neišbandys). Neprisiveiskit gėlynų begales (jeigu galite atsilaikyti, aš, o Dieve, negaliu  - tai ir vargstu) arba bent jau gerai paruoškite gėlynams dirvą.
Nusipirkom namą, taip visko reikėjo (ir dar reikia  ) kišau kur tik sugalvojau.  Dabar einu ir einu ratais, o marga, marga. Sako, kad gražu, bet kartais pagalvoju mažinti. Lenda pienė būtinai per daugiamečių kupstelio vidurį, šaknys  ir vienų ir kitų stiprios  O alpinariumą (tokį apleistą) sutvarkiau, naujų žemių (kol drėgnos labai gražios  ) užvežėm, pavasarį apsodinau, o kaip pradėjo lįsti tokie vijokliai (nežinau, kaip vadinasi), ką tik nedarau, net su pipete Ruandapą lašinau, nė velnio nepasiduoda.  jaučiu reiks iškelti augalus, nupurkšti visą, bet pavasarį taip viskas greitai viskas vyksta, po darbo laiko nedaug, savaitgaliai būna ne kasdien, taip kad pažiūri - jau pienė žydi...

Taip... Lengva pasakyt,sunku padaryt doh.gif Tai kaip apsėdimas-pamatai ir reikia doh.gif doh.gif Sveikas protas diktuoja viena,o gaunas kitaip cool.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 03 21, 20:51)
Cia mano gelynelis vasaros pradzioje, jis suformuotas tik is daugiameciu geliu. Bet kilimines geles man labai patinka. Tik jas kiekviena karta ravint reikia pakarpyti arba jei labai suzelia nuraunu ir atsodinu. 

Knifofija,nėra žodžių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nu toks grožis wub.gif wub.gif wub.gif Galiu tik pasvajot apie tai...Prireiks daug laiko ir žinių,kol turėsiu kažką panašaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 21, 22:48)
lotuliukas.gif kažkur girdėta istorija lotuliukas.gif  doh.gif  ax.gif

reiks pasidairyt gal mugėse arba pardavimų aikštelę vieną žinau...  ,pas mus prie parduotuvių tokių dalykų nėra. Žinai,kaimas
Taip... Lengva pasakyt,sunku padaryt doh.gif  Tai kaip apsėdimas-pamatai ir reikia  Sveikas protas diktuoja viena,o gaunas kitaip cool.gif
Knifofija,nėra žodžių bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Nu toks grožis  Galiu tik pasvajot apie tai...Prireiks daug laiko ir žinių,kol turėsiu kažką panašaus ax.gif

Per atvelyki Siauliuose muge, Bielskio gatveje. Ten prekiaus ir mano vyrelis, nes as busiu KLaipedoje. Siemet muges dubliuojasi sad.gif sad.gif Tures migdolu (tas krumas rausvais ziedais) Pas mane 21 aras mazdaug 8 is ju daigynas, o kitur grazoliucijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
wub.gif Nu va, jau ir migdolo man reikiai doh.gif
O siaip tai seniai noriu migdolo, tik neturiu jam tiek vietos unsure.gif O ji gal galima modeliuoti g.gif Ir ar ilgai jis zydi wub.gif
Ir dar...Galite paaishkinti kada ir kaip reikia grudinti daigelius rolleyes.gif siaip labiausiai domina pelargonijos ir mano kobejos doh.gif Kobejos stovi ant palanges kur yra tik rytine saulute, nes skaiciau kad ji gali nudegti nuo pavasario saules, o pelargonijos stovi kaip tik ant palanges kur visa diena saule (jei aishku aplamai jos yra dry.gif ). Gal galima karst nuo karto biskuti langa atidaryti, gal gryno oro ikveptu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 03 21, 19:26)
...o tu putoklį į pakabinamą sėjai indą? aš norėčiau, kad svirtų žemyn, tai reikia kažkaip palei kraštuką aplik sėklytes pasėti, ar ne?

Putoklį aš sėjau į gėlyną, ne į indą. Dabar vešliai suaugęs, bet ant sėklų pakelio rašė, kad net iki 10 m būna ilgio blink.gif tai dar ir nežinau kaip jis ten atrodys. Jei matysiu, kad gėlyne tvarkos su juo nėra, persodinsiu kur patvorin atskirai ar į kokį indą
O jei galvojant į indą, tai per tokį ilgį ko gero nereikia ir prie kraštuko sėti - jei komponuosi su kokiomis kitomis gėlėmis tai manau užteks tiesiog greta susodinti o jis per savo ilgumą ištys per ktraštus be problemų
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 21, 20:51)
Cia mano gelynelis...

Knifofija, super thumbup.gif Iš pirmo žvilgsnio matosi, kad įrenginėta žmogaus, suprantančio kas yra kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 21, 16:29)
Reklamiste, ir man pernai iškasei mirksiukas.gif Aš irgi tuoj prdaėsiu dalint, nes jos auga tikrai sparčiai thumbup.gif

Tai, kaip suprantu, prigijo, ar ne? mirksiukas.gif

Aš bobučių patirtimi vadovaujuosiu: jeigu nori, kad gerai prigyti, tai gėles reikia arba "pasivogti" doh.gif, arba "nusipirkti" (nebūtinai už litus, galima ir už šokolado plytelę) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 03 22, 10:10)
Tai, kaip suprantu, prigijo, ar ne? mirksiukas.gif

Aš bobučių patirtimi vadovaujuosiu: jeigu nori, kad gerai prigyti, tai gėles reikia arba "pasivogti"  doh.gif, arba "nusipirkti" (nebūtinai už litus, galima ir už šokolado plytelę) smile.gif

prigijo, viskas rado savo vietą kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 21, 21:51)
Cia mano gelynelis vasaros pradzioje, jis suformuotas tik is daugiameciu geliu. Bet kilimines geles man labai patinka. Tik jas kiekviena karta ravint reikia pakarpyti arba jei labai suzelia nuraunu ir atsodinu.  ax.gif

waw ... bigsmile.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 22, 10:17)
Putoklį aš sėjau į gėlyną, ne į indą. Dabar vešliai suaugęs, bet ant sėklų pakelio rašė, kad net iki 10 m būna ilgio blink.gif  tai dar ir nežinau kaip jis ten atrodys. Jei matysiu, kad gėlyne tvarkos su juo nėra, persodinsiu kur patvorin atskirai ar į kokį indą
O jei galvojant į indą, tai per tokį ilgį ko gero nereikia ir prie kraštuko sėti - jei komponuosi su kokiomis kitomis gėlėmis tai manau užteks tiesiog greta susodinti o jis per savo ilgumą ištys per ktraštus be problemų

supratau biggrin.gif suputos visas kiemas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir grožis gėlynėlių ir vejos.user posted image

Aš vis skaitinėju, skaitinėju, bet kol tokį grožį sugebėsiu pasidaryt turbūt ir į pensiją išeisiu. Nėr pas mane menininko gyslelės user posted image

Priminkit kada augalėlių paroda bus Klaipėdoje , lėksiu.
Atsakyti
Knifofija thumbup.gif wub.gif wub.gif Be žodžių bigsmile.gif
O kada tiksliau tas atvelykis blush2.gif Ir kaip tave atpažinti Klaipėdoje g.gif
Ir dar tas geltonas krūmas- kas ten g.gif
Atsakyti
[quote=Ju-Ju,2007 03 21, 15:14]
Su jumis nors pavadinimus geliu ishmoksiu assa.gif Melsve man irgi labai patinka. Man atrodo visai smagiai atrodo pakomponavus su zioveiniu g.gif
Nu va prisiziurejau nuotraukus ir man jau jos reikia doh.gif Kaip ji dauginasi? Ir kur daigelius pirktis? Gal turguose yra? Išdykėle gal pas jumis ju yra blush2.gif

Jeigu reikia melsvių, galiu keisti į šokoladą daug daug krūmų trijų rūšių - visiškai žaliais lapais, žaliais su gelsvu ir žaliais su baltu. Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti