cia kazkuri rase norinti kieme pasisodinti zydinti medeli...o kaip Jums patinka toks `kabantis kaciukas` Salix caprea Pendula ir daug vietos neuzima,apkarpyti galima
QUOTE(Wolke @ 2007 03 21, 12:49)
prisipirkau siandien jurginu gumbu ir kardeliu svoguneliu,kaip manot ar jau laikas kisti juos i zeme
sakyčiau dar ankstoka, dar žemė neįšilusi, reikia palaukti kol vidutinė paros temperatūra pasieks bent 10 laipsnių, tada prasideda visa vegetacija, o tarkim jurginai tai labai šalnoms jautrūs tai net pasodinus ir sudygus prieš prognozuojamas šalnas verta pridengti. Dėl kardelių nesu tikra, irgi tik šiemet kelis nusipirkau, tačiau man atrodo jie irgi turėtų šalnų priibijoti, tai ko gero verta net kokio balandžio mėnesio antros pusės palaukti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 21, 13:28)
...Kokį šuniuką turit?
Berno aviganis tas išdaigininkas
QUOTE(vida777 @ 2007 03 21, 13:47)
Kur tu ruosies i zeme kist, mat, kad ziema uzejo .
Wolke, ko tu su manim nepasidalini savo pasiekimais - kaip ikeli nuotraukas, ka ?
Wolke, ko tu su manim nepasidalini savo pasiekimais - kaip ikeli nuotraukas, ka ?
susikurkit fotoalbumą, tarkim aš turiu http://photobucket.com ir ten įdėjus vaizdelius jau galima laisvai įkelti į forumus įkopijuojant tik nuorodą kuri albume prie nuotraukos duodama.
QUOTE(vida777 @ 2007 03 21, 13:47)
tai kad nuotrauka kur nors is interneto paiimti ir ikelti - baikos o savo pacios darytu nuotrauku ikelt tai nemoku reiketu su tuo photobucket bandyti
Su jumis nors pavadinimus geliu ishmoksiu Melsve man irgi labai patinka. Man atrodo visai smagiai atrodo pakomponavus su zioveiniu
Nu va prisiziurejau nuotraukus ir man jau jos reikia Kaip ji dauginasi? Ir kur daigelius pirktis? Gal turguose yra? Išdykėle gal pas jumis ju yra
Patarkit man kaip su kanom elgtis Tuoj as jas numarinsiu. Ikisau i zeme jau bundancius gumbus, laukau namuose, palaistau, bet niekas nesikala Ar daug uzberti zemem reik, ar nelabai Pirkau visad, jau tada kai galima i zeme lauke sodint, o per ziema neishsilaikydavo.... tai ir nezinau kaip su tokiais kudykiais elgtis
Nu va prisiziurejau nuotraukus ir man jau jos reikia Kaip ji dauginasi? Ir kur daigelius pirktis? Gal turguose yra? Išdykėle gal pas jumis ju yra
Patarkit man kaip su kanom elgtis Tuoj as jas numarinsiu. Ikisau i zeme jau bundancius gumbus, laukau namuose, palaistau, bet niekas nesikala Ar daug uzberti zemem reik, ar nelabai Pirkau visad, jau tada kai galima i zeme lauke sodint, o per ziema neishsilaikydavo.... tai ir nezinau kaip su tokiais kudykiais elgtis
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 21, 14:14)
Kaip ji dauginasi? Ir kur daigelius pirktis? Gal turguose yra? Išdykėle gal pas jumis ju yra
melsvė labai lengvai dauginasi išskirsčius krūmą. Turguose jų pavasarį dažnai būna, bobutės gana pigiai pardavinėja, bet ten dažniau senos rūšys, o jei nori įmantresnių, spalvingesnių (pažiūrėk kokių tik nebūna), tai yra net dabar prekybos centruose prie visokių jurginių ir pan. Tik ten to šaknelės padžiūvę, nežinau kaip jos gyvybę atgauna, bet jei pardavinėja tai žino, gal ir atgaus
aciu jolaxus Lauksiu turgelio,...Reik dar paziuret ka kaimynai gero turi Gal i savo kobejas iskeisiu, nes velnias zino, kam tiek prisidaiginau Kitom gelem ant palangiu nera vietos per tas spartuoles
Ech, mano kobėjos niekaip nedygsta
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 21, 15:25)
Ech, mano kobėjos niekaip nedygsta
eina sau o pas mane kas darosi su jom per tris dienas ishdygsta, o poto jau ju nesulaikyti Jau trecia partyja auga, nes eisiu su jomis pas kaimynes ant pasikeitimo Kam reikia galiu sudaiginti, jei atvaziuosite pasiimti
Tai kaip ten del kanu SOS
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 21, 16:34)
Tai kaip ten del kanu SOS
dėl kanų aš neseniai irgi klausinėjausi, nes pirmi metai iš kaimynės gavusi saugau rūsy gumbus. Žodžiu sistema tokia, kad jas reikia į pakankamai didelius vazonus (na, priklausomai nuo gumbelio kokį turi) išsodinti, pasodinti normaliam gylyje užspaudžiant žemėm, o ne tik skystai užberti, ir palaikant vidutinę drėgmę laikyti kambaryje šviesiai kol pradės dygti, o į lauką išsodinti kai praeis šalnos, nes bijo jų.... Galima ir tiesiai į gruntą po šalnų sodinti, bet tada kol sudygs vėluos žydėjimas.
Va tiek galiu pasakyti ne kaip praktikė, o kaip gavusi teorinių žinių ir ketinanti jas praktikoj panaudoti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 21, 13:23)
melsvė labai lengvai dauginasi išskirsčius krūmą. Turguose jų pavasarį dažnai būna, bobutės gana pigiai pardavinėja, bet ten dažniau senos rūšys, o jei nori įmantresnių, spalvingesnių (pažiūrėk kokių tik nebūna), tai yra net dabar prekybos centruose prie visokių jurginių ir pan. Tik ten to šaknelės padžiūvę, nežinau kaip jos gyvybę atgauna, bet jei pardavinėja tai žino, gal ir atgaus
Turiu šito gėrio - dauginasi sparčiai bjaurybės Kiekvienais metais kam nors padovanoju, bet nemažėja.... ir šiais metais galiu iškast dovanų. Tik dar neišlindo po žiemos
QUOTE(Wolke @ 2007 03 21, 13:47)
cia kazkuri rase norinti kieme pasisodinti zydinti medeli...o kaip Jums patinka toks `kabantis kaciukas` Salix caprea Pendula ir daug vietos neuzima,apkarpyti galima
Labai gražus Norėčiau tokio. Kur gaut??
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 21, 14:07)
Berno aviganis tas išdaigininkas
Koks fainuolis
Mano kanai irgi nė iš vietos kol kas
Mane jau ir baimė kartais apima,kad užsikasiu aš lapais ir krapais Pirmi metai bus su lauko augalais(neskaitant to,kad balkone gėlytes augindavau),o apsikroviau svogūnėliais,sėklom,daigeliais... Nežinau kaip man čia toliau seksis su jais.
QUOTE(nengamo @ 2007 03 21, 16:12)
Mane jau ir baimė kartais apima,kad užsikasiu aš lapais ir krapais Pirmi metai bus su lauko augalais(neskaitant to,kad balkone gėlytes augindavau),o apsikroviau svogūnėliais,sėklom,daigeliais... Nežinau kaip man čia toliau seksis su jais.
ir pas mane tas pats Pakolei neatejau i si foruma, viskas augo kaip augo, o dabar - palanges luzta, dar kiek pakeliu laukia sejimo tiesiai i zeme Ano reikia, sito irgi, o to labiau uz viska noreciau Dar juk paroda LZUA laukia, ir siaip turgeliai Dar kaimynai, drauges...
Jauciu sklypo neuzteks Tikrai palei kelia pardavinesiu