Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

sveikos, turiu toki klausimeli, noriu pasidaryt "rutu" darzeli, ir internete radau grzau, bet nezinau kas ten per geles, gal galetumete padet, ivardinti?
http://public.fotki....owers03big.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora++: 19 kovo 2007 - 20:58
Man neatsidaro arba aš, žioplė, kažko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 19, 21:02)
Man neatsidaro arba aš, žioplė, kažko nesuprantu.

spausk start arba ok (jau pamirsau blush2.gif nes antra karta man iskart atidaro)
Atsakyti
pažinau serenčius(gvazdikėlius), lobelijas, šalavijus(tai patys paskutiniai), žydrūnus, dar raudonieji šalavijai(lenino, kur seniau visas aikštes užsodindavo).Na atrodo teisingai pavadinimus surašiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū Ju-Ju 4u.gif Su tavo pagalba pavyko.
Geltoni - pagrinde stambiaž. ir smulkiaž. serenčiai (tagetės), geltona su juodu viduriuku - rudbekija "Toto", šalia (dešiniam kampe) šviesiai mėlyna - meksikinis žydrūnas, priekyje mėlynos - krūminės lobelijos, raudonos - salvijos (jei gerai įžiūriu), balta - krūminė pelargonija ir, lygtai, smulkiažiedės begonijos (ledinukės), mėlyni su baltu viduriuku ir ružavi su baltu viduriuku - krūminių verbenų žiedeliai. Mėlynas aukštas toli nuo tako - atrodo šalavijas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2007 03 19, 15:26)
4u.gif
tos nasturtos auga vienos ar sumaišytos su kitais vijokliais? Jos pasiekia poros metrų ilgį ar nelabai?

Puikiai auga ir vienos. Vasarą pas mus užaugo virš 2 metrų: iki tvoros viršaus ir dar į šonus nusivyniojo. Man tai super tie geltoni ir raudoni žiedeliai biggrin.gif Ir gėlė pati miela - tokia lietuviška, kaimiška....
Papildyta:
QUOTE(anileva @ 2007 03 19, 14:54)
noreciau kieme pasisodinti koki nors zydinti medi, gal galetumete koki patarti?

Mes tai medžių nesodinom, nes nedaug vietos ir labai ilgai laukti, kol užaugs ax.gif
Užtai mėgstu krūmus: vienais metais pasodini, kitais jau žydi biggrin.gif O pasirinkti reikia priklausomai nuo sąlygų - pas mus, tarkim, labai daug tiesioginės saulės. Todėl renkuosi saulę ir karštį mėgstančius augalus. Rododendrams pas mus per karšta - nudegė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 19, 21:47)
Ačiū Ju-Ju  4u.gif  Su tavo pagalba pavyko.

Visada prasom hi.gif
tos nasturtos auga vienos ar sumaišytos su kitais vijokliais? Jos pasiekia poros metrų ilgį ar nelabai?

As tai irgi suplanavau gera dali tvoros nuo kaimynu apzeldinti nasturtom ax.gif Tik man kazkodel tai parekomendavo pakombinuot su purpuriniu sukuciu g.gif
Kaip musu asem assa.gif atrodo, kas cia man gausis? mastau.gif
Atsakyti
Gal kas apšvies mane, nepatyrusią, kokias gėles dabar reiktų sodinti, kad po visų tulpių ir krokų akį džiugintų žiedai? turiu nedidelį plotelį žemės prie namo, noriu sukurt kažką gražaus.
Atsakyti
kazko nelabai zaviuosi vienmetem gelem ax.gif pasiseju kiekviena meta nasturtu...tageciu (pas mus jas vadina studentu gele) -perku jau gatavus daigelius,i lovelius petuniju ir viskas blush2.gif labai patinka funkijos (Hosta) problema nezinau lietuvisku pavadinimu kai kuriu geliu doh.gif - ju tokia ivairove,visokiausiu lapu spalvu ir atspalviu...tinka pavesyje auginti user posted image
Papildyta:
Dar viena funkija...ar ne grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Hosta tai melsvė lietuviškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2007 03 20, 13:59)
Gal kas apšvies mane, nepatyrusią, kokias gėles dabar reiktų sodinti, kad po visų tulpių ir krokų akį džiugintų žiedai? turiu nedidelį plotelį žemės prie namo, noriu sukurt kažką gražaus.

jei skaityti tavo žinutę paraidžiui, tai panašu, kad nori pavasarinio žydėjimo gėlių, nes vienmetės žydi vėliau ir jų daigeliai išsodinami praėjus šalnų pavojui, taigi tuoj po krokų žydėjimo vienmetėms dar ankstoka.... Iš mano auginamų ir pavasarį žydinčių man labai patinka aubretės, plius jos žaliuoja visą žiemą, taigi tik sniegui nutirpus jau žalias kilimėlis yra, o ne juoda žemė, nereikia laukti kol atželia. thumbup.gif O sužydi apie gegužės mėnesį. priklausomai nuo oro aišku jei šiltas pavasaris gali ir anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 20, 14:14)
Hosta tai melsvė lietuviškai  mirksiukas.gif

aciuks.gif dar vienos gelytes pavadinima zinosiu 4u.gif
Atsakyti