Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Sveiki,
Turiu tokia problemyte, gal kas galit padeti?
Auga pas mus kieme, toks didelis maumedis, tipo uzskiepytas dekoratyvinis, bet va, viena grazia diena, suo eme ir pagrauze jo zieve doh.gif . Uzlydem su tuo sodiniu vasku, bet medelis, kazkaip itartinai anksti nugelto, spygliukus numete.
Vyras sako, kad viskas - nebeatsigaus.
Nezinau nei ka galvot? Gal galit patart, ko dabar tiketis, ar labai jau jautrus toks medis, gal dar pavyks jam isgyventi? bigsmile.gif

Vyras grasina suni i narva po spyna uzrakint! censored2.gif
Atsakyti
O ji viszale (as apie Gebene)? g.gif Labai jau tvarkingai ir kukliai atrodo nuotraukoj tvora. dar jei koki vienmeti zydinti vijokli pasodinti is krasto wub.gif , manau nesusipyktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 18 kovo 2007 - 15:57
QUOTE(tvigra @ 2007 03 18, 16:47)
Sveiki,
Turiu tokia problemyte, gal kas galit padeti?
Auga pas mus kieme, toks didelis maumedis, tipo uzskiepytas dekoratyvinis, bet va, viena grazia diena, suo eme ir pagrauze jo zieve  doh.gif . Uzlydem su tuo sodiniu vasku, bet medelis, kazkaip itartinai anksti nugelto, spygliukus numete.
Vyras sako, kad viskas - nebeatsigaus.
Nezinau nei ka galvot? Gal galit patart, ko dabar tiketis, ar labai jau jautrus toks medis, gal dar pavyks jam isgyventi?  bigsmile.gif
Vyras grasina suni i narva po spyna uzrakint!  censored2.gif

Jei apgrauze ratu ir zieve nebesusiliecia tada jau sakes, o jei zieve susijungusi, tada atsigaus.
Atsakyti
Labas mamytes, kaip tik si pavasari pradesim tvarkytis namo aplinka g.gif ,
labai noreciau patarimo, nuo ko pradeti ;ziema isikelem i nauja nama, o aplink ji - vaizdelis tikrai ne koks, gyvename tarp apkasu doh.gif , daugmaz turiu susiprojektavusi, kur kas turetu augti, tik vat, nuo ko viska pradeti, tiesa, gal patartumet, kokios rusies veja (zole) sodinti, labai laukiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Apie zole jau daug diskutavom mirksiukas.gif bet gal speces dar atsakys karteli.
Atsakyti

I paieska sitoj temoj ivesk zole arba veja tau tikrai ishmes vieteles, kur mes plepejom apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 18 kovo 2007 - 20:21
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 18, 22:20)
I paieska sitoj temoj ivesk zole  arba veja tau tikrai ishmes vieteles, kur mes plepejom apie tai  mirksiukas.gif

Aciu, pasiskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 03 18, 12:45)

Wolke, tai kaip tu nuotrauka ikelei? Eik tu sau, negi jau ismokai bigsmile.gif ?

QUOTE(Pasaulyte @ 2007 03 18, 13:22)
lietuviškai - Gebene,tik beda kad labai sunkiai prigyja.O auga gana greitai thumbup.gif

Mano nuomone, tai gebenes, kaip piktzoles - kur ikisu, ten prigija g.gif . Atrodo tikrai graziai, ir viszales, ir spalvu ivairaus margumo, ir lapu didumo.
Wolke, o tas gyvatvores karpo, kad tokia lygi, as tai macius tik naturaliai apaugusias, nusvirusiom sakelem. Man tai visai fainai atrodo senu medziu kamienai, apauge gebenemis thumbup.gif .
Atsakyti
Merginos,gal kas auginat tokią juką? Rašo kad naujiena,bet gal sakau kas turit g.gif Kažin kur galima būtų įsigyt tokią g.gif Sužavėjo ji mane wub.gif Nuotrauka labai prasta,fotkinau iš žurnalo,bet truputį matosi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tokiu juku as turiu.Tai lauke auginamas augalas,daugiametis,labai graziais baltais ziedais ant vieno didelio stiebo.Nuo pavasario as turesiu ju prekyboje.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 19, 12:51)
Merginos,gal kas auginat tokią juką? Rašo kad naujiena,bet gal sakau kas turit g.gif  Kažin kur galima būtų įsigyt tokią g.gif  Sužavėjo ji mane wub.gif Nuotrauka labai prasta,fotkinau iš žurnalo,bet truputį matosi ax.gif

user posted image

Ir as zinau ta augala, labai grazus, tik nepatarciau seti is seklu, labai ilgai reiktu laukti ziedu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Regila @ 2007 03 19, 12:59)
Tokiu juku as turiu.Tai lauke auginamas augalas,daugiametis,labai graziais baltais ziedais ant vieno didelio stiebo.Nuo pavasario as turesiu ju prekyboje.

O kiek kainuos daigelis? blush2.gif Nes ir as noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2007 03 17, 20:47)
Gal kas auginate vijoklinius augalus? Pirmi metai bandysime, neturiu jokios patirties. Reikia mums apželtinti tvorą ir plotą aplink stalą.
Galvoju aplink stalą bandyti šparagines pupeles (lygtai būna ir dekoratyvinių)  g.gif , o tvorą gal vynuogėmis bigsmile.gif  Kaži ar gerai? Reiktų kad kuo greičiau užaugtų ir gražiai atrodytų... bigsmile.gif

Aš bandau auginti. Pas mus kaimynai nevaleikos, tai mes aukšta tvora atsitvėrėme, dabar bandom tas tvoras apželdinti visaip.
Sausmedžiai - auga greitai, visą vasarą žaliuoja. Tik žydėt pas mane nelabai nori g.gif
Vynuogė - mėgsta šviesą. Pirmą vasarą puikiai augo, paskui per žiemą sušalo ir nebenori atsigaut verysad.gif
Raganės - dar tik pradeda vyniotis, tikiuosi, kad bus gražu ax.gif
Nu dar priklausomai nuo nuotaikos sodinu vienmetes. Man nasturtos baisiai gražu - praeitą vasarą kaip išsitempė, kaip pražydo - apvyniojau siūlais, tai apraizgė viską aplinkui biggrin.gif Dar patinka dekoratyviniai žirneliai - skaniai kvepia thumbup.gif
Dabar prisodinau sėklų, bandysiu kitas rūšis - sūkučius ir dar porą.
Atsakyti