Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 03 16, 08:58)
aš pernai nusipirkau berods Thomas Philips'e tokį pH matuoklį - įsmeigi strypą į žemę o viršuje ekranėlis, kurime parodo pH ir dar atrodo drėgmės kiekį. Aišku iš pradžių aplaksčiau, patikrinau visą daržą, kambarines gėles, o paskui užmečiau tą žaislą kažkur

Nu įdomus daikčiukas. O kaip jis atrodo,gal fotkę būtų galimą pamatyt? ax.gif Kiek jis maždaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 16, 10:35)
Nu įdomus daikčiukas. O kaip jis atrodo,gal fotkę būtų galimą pamatyt? ax.gif  Kiek jis maždaug kainuoja?

manasis labai panašus į tokį user posted image
kainos neprisimenu, bet kad nesikandžiojo tai tikrai, kažkur gal "niolika" Lt smile.gif
tik va ar Thomas Philipse, tai nesu tikra, dar panašių nebrangių "stebuklų" neretai atrandu ERBI parduotuvėj
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 16, 10:49)
manasis labai panašus į tokį user posted image
kainos neprisimenu, bet kad nesikandžiojo tai tikrai, kažkur gal "niolika" Lt smile.gif
tik va ar Thomas Philipse, tai nesu tikra, dar panašių nebrangių "stebuklų" neretai atrandu ERBI parduotuvėj

Ačiū už atsakymą 4u.gif O tai kur kažin man Šiauliuose paieškot reikėtų g.gif Nu reiks pasidairyt,vistiek kažur turėtų būt,jeigu niolika kainuoja,galima pirkt tą žaisliuką biggrin.gif
Atsakyti
Silinge baltas kanos? ziedas grozis, apsisiusiojimas assa.gif assa.gif thumbup.gif Jei cia kanas tai kokie jo lapai?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 03 15, 23:19)
Pas mane prazydo virzis dar pries tuos salcius, kur nesenai buvo. Bet po ju visi ziedai nubyrejo. O erikos tai tikrai issala. Lieka sudziuve stagarai po ziemos.

Nors jei tie kas zydi pavasari vadinami erikomis  g.gif tada nezinau kas pas mane  doh.gif

Erikos tikrai ne visos issala. As auginu jau daug metu. Jos yra 2 rusiu, kurios zydi rudeni ir kurios pavasari. Rudeni kurios zydi pas mus neziemoja. Joms reikalingas siltas klimatas, bet jos rudeni tokios nuostabios, kad visi susigundo, odar pardavejos nepainformuoja apie tai.
http://www.rp5.ru/index.php?r=168 Imetu nuoroda del oru pasirinkit sau artimiausia miesta. Cia labai tiksliai nuspeja orus, berods kas tris valandas atnaujina, ir nieko baisaus nerodo kitai savaitei. As naudojuosi gal du metus ir nusivilt neteko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 16 kovo 2007 - 20:44
QUOTE(jolita123 @ 2007 03 16, 17:50)
Silinge baltas kanos? ziedas grozis, apsisiusiojimas  assa.gif  assa.gif  thumbup.gif Jei cia kanas tai kokie jo lapai?

Aš? Kur? Čia gal avatare mano g.gif Ten orchidėja mano kilmingoji unsure.gif
Atsakyti
Kaip suformuoti patiems grazu gelyna
http://springhillnur...?...&sid=400168
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 16, 20:33)
Imetu nuoroda del oru pasirinkit sau artimiausia miesta. Cia labai tiksliai nuspeja orus, berods kas tris valandas atnaujina, ir nieko baisaus nerodo kitai savaitei.

Isimeciau i favorites ax.gif siaip tai man gismeteo nieko dar.
Atsakyti
Gal kas auginate vijoklinius augalus? Pirmi metai bandysime, neturiu jokios patirties. Reikia mums apželtinti tvorą ir plotą aplink stalą.
Galvoju aplink stalą bandyti šparagines pupeles (lygtai būna ir dekoratyvinių) g.gif , o tvorą gal vynuogėmis bigsmile.gif Kaži ar gerai? Reiktų kad kuo greičiau užaugtų ir gražiai atrodytų... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 03 16, 09:02)
Vanduo mano prude renkasi, labiausiai bijojau kad nebutu  didele duobe. Nes bendradarbe iskase pruda tai prapuole vanduo pas kaimynus ir pas ja nesirenka. Pavariau visai ne i tema. bigsmile.gif

Aš irgi apžiūrėjau savo tvenkinį ax.gif Labiausiai bijau, kad nebūtų išdusę auksinės žuvelės. Vyras su sūnum po ledą vaikščiojo kol įlūžo blink.gif doh.gif doh.gif Brisdami į krantą dar ištraukė pernykštį lelijos pumpurą. Ta rūšis labai ilgai žydi, tai visada randam lede įšąlusių. Žodžiu jau laukiu pavasario - maudymosi sezoną nors ir su striukėmis, bet atidarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O erika pas mane irgi kelis metus augo, bet pernai ėmė ir iššąlo verysad.gif Rašo, kad erikos ne tokios reiklios rūgščiai žemei, atseit perneša ir neutralią. tikrai, jos gražios ir galima auginti kaip vienmetes, jei jau joms nelemta kurią žiemą peržiemoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2007 03 17, 21:47)
Gal kas auginate vijoklinius augalus? Pirmi metai bandysime, neturiu jokios patirties. Reikia mums apželtinti tvorą ir plotą aplink stalą.
Galvoju aplink stalą bandyti šparagines pupeles (lygtai būna ir dekoratyvinių)  g.gif , o tvorą gal vynuogėmis bigsmile.gif  Kaži ar gerai? Reiktų kad kuo greičiau užaugtų ir gražiai atrodytų... bigsmile.gif

user posted image
labai graziai atrodo tvoros apzeldintos Hedera helix
cia lotyniskas pavadinimas,kaip lietuviskai vadinas nezinau ax.gif vokieciuos ja vadinam - efeu , auga greitai,ir pavesyje ir sauleje
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 03 18, 13:45)
user posted image
labai graziai atrodo tvoros apzeldintos Hedera helix
cia lotyniskas pavadinimas,kaip lietuviskai vadinas nezinau  ax.gif vokieciuos ja vadinam - efeu , auga greitai,ir pavesyje ir sauleje

lietuviškai - Gebene,tik beda kad labai sunkiai prigyja.O auga gana greitai thumbup.gif
Atsakyti