Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 27, 23:21)
Jau gal 100 kartų bandėn su Knifofija tą pasakyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tie visi kalendoriai labai patinka, vietoj anekdotu pasiskaityt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paklausiu cia biggrin.gif Mano broliene gavo per valentinke roziu tokiu mazais ziedeliais ir daug ant sakeles, kaip kokios krumines . Kai nuzydejo nukirpo ir ikiso i vazona. Kagi isleido is pazastu ugliukus ,tai dabar mums idomu ar bus tokios pacios kai pradiniam variante ar gausis abile kas. Nes noreciau ir as tokiu pasidauginti. bigsmile.gif
Atsakyti
Turetu buti ne abilia kas:).Mes tai perzydejus vasaros pradzioje sodinam i lauka tas mazutes.Ziemai uzdengiam.Kai istysta-apkarpom.Didelio augalo nebus,taciau zydi..
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 28, 00:11)
Man tie visi kalendoriai labai patinka, vietoj anekdotu pasiskaityt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ypac, kai sniegas dar guli, o zeme kaip akmuo - set i atvira grunta ankstyvas morkas lotuliukas.gif
Kaip minejau turim is seno seno zurnalo sodininkam-darzininkam straipsni, tai ten ir surasyta viskas, kaip ir kas priklauso nuo menulio ax.gif Sena gera bobule dave,ishpradziu ziurejom skeptishkai, taciau pabande - isitikinom, visai nieko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 28, 00:25)
Paklausiu cia biggrin.gif Mano broliene gavo per valentinke roziu tokiu mazais ziedeliais ir daug ant sakeles, kaip kokios krumines . Kai nuzydejo nukirpo ir ikiso i vazona. Kagi isleido is pazastu ugliukus ,tai dabar mums idomu ar bus tokios pacios kai pradiniam variante ar gausis abile kas. Nes noreciau ir as tokiu pasidauginti. bigsmile.gif

as irgi turejau tokia rozyte, kol drauge i svecius su savo katinu neatejo doh.gif Kol mes plepejom, katinas kitam kambary ant stalo skanavo mano rozyte blink.gif Rozyte neatsigavo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 27 vasario 2007 - 23:41
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 28, 00:40)
Ypac, kai sniegas dar guli, o zeme kaip akmuo - set i atvira grunta ankstyvas morkas...

juokais juokais, tačiau kažkur perskaičiau, kad kai ką tikrai galima sėti net iš rudens. smile.gif Tas pačias morkas irgi. Reikia padaryti vageles iš anksto prieš pašalimą ir tik prasidėjus maždaug nuolatiniam šaltukui galima sėti ir užpilti durpėm, nes pasėjus į nesušalusią žemę sėklos paprasčiausiai supūtų. Taigi, pernai eksperimento vardan bandžiau truputuką morkų iš rudens pasėti. Pavasarį sudygo, tačiau nepasakyčiau kad derlius kažkuo nustebino ir buvo ankstesnis nei įprastai sėtų - pasivijo "pavasarinės" šias "žiemines" be vargo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 27, 18:21)
Nezinau pagal ka uosviene nusprende, kad ryt bloga diena  g.gif  Bet mes visad sekam menuli  thumbup.gif  Dar nei karto nenuvyle. Idomumo delei sejom ir taip vadinamom "negerom dienom", tai tikrai skirtumas jautiesi.
Paziurejau savo kalendoriuka, tai tikrai nuo ryt iki kovo 3 negalima nieko seti  schmoll.gif Nuo 4 kovo iki 15 seti sakniavaisius, o nuo kovo 15 iki 20 vel nieko  schmoll.gif  Tai gelytem ir viskam kas duoda vaisius virs zemes, laikas butu tik nuo kovo 20 iki 28  ax.gif
Parasiau kam idomu, o siaip cia jau kiekvieno zmogucio poziuris  4u.gif

Uošvienė žiūrėjo žurnale Sodo spalvos, sėsiu šiandien ir viska, nes jeigu laukti gerų dienelių, tai gėlytės žydės rugpjūtį lotuliukas.gif . Aš kažkaip niekada nekreipiu dėmesio, teisingiau pasakius užmirštu pažiūrėti, o kai jau pasėta nebetrauksi lauk sėklyčių. Tikėsiuos gražių žiedų
Atsakyti
O kaži tie mišiniai Vilniaus žalumos ar tik Vilniuj yra ar ga daugumoj parduotuvių g.gif
Ir tas ZeoVit- kokiu santykiu jo reikėtų įmaišyti g.gif Ir ką jis duoda g.gif

Čia buvau nusišnekėjus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 28 vasario 2007 - 08:44
Sveikos,

as jau pasisejau savo megstamus zioveinius smile.gif thumbup.gif , lauksiu daigeliu.
Ryt zadu kanus "zadinti" ir palergonijas is sandeliuko i vesu kambari atnesti.
Kazin, kaip ten su tais kanais reikia elgtis? As tai zadu i deze sudeti gumbus, apipilti zemiu ir smelio misiniu ir ant palanges deti, ar gerai?
Atsakyti
As kalbejau apie rozes skintas o ne vazoneliuose jei mane taip supratote. Rozes pagal mane 55 cm. skintos., tai jas ir pradaigino is kotuku kai jos nuvyto.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 02 28, 22:41)
As kalbejau apie rozes skintas o ne vazoneliuose jei mane taip supratote. Rozes pagal mane 55 cm. skintos., tai jas ir pradaigino is kotuku kai jos nuvyto.

Sodinkit jas i zeme, o pavasari isneskit i lauka. Gyvens, zydes, tik bus truputi lepesnes. Uztai rozes ir skiepija, kad butu atsparesnes. Jei labai salta ziema jos gali issalti. reikia stipriau dengti, daugiau tresti ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 28, 20:11)
Sveikos,

as jau pasisejau savo megstamus zioveinius  smile.gif  thumbup.gif , lauksiu daigeliu.
Ryt zadu kanus "zadinti" ir palergonijas is sandeliuko i vesu kambari atnesti.
Kazin, kaip ten su tais kanais reikia elgtis? As tai zadu i deze sudeti gumbus, apipilti zemiu ir smelio misiniu ir ant palanges deti, ar gerai?

Labutis, taip supratau, kad palergonijas tos kurios praėjusiais metais buvo vazonuose nereikėjo išmesti doh.gif , ar jos iš to paties kerelio vėl garažios auga ? blush2.gif Atleiskit man už tokį kvailą klausimą ax.gif blush2.gif

Kanus aš paprastai susodinu į vazonus parnešu kur truputį šilčiu ir šviesu, pradedu laistyti ir jie pradeda kalti pirmuosius lapus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 01, 09:04)
Labutis, taip supratau, kad palergonijas tos kurios praėjusiais metais buvo vazonuose nereikėjo išmesti  doh.gif , ar jos iš to paties kerelio vėl garažios auga ?...

Taip, pelargonijos sėkmingai peržiemoja ir kerelį pavasarį apkarpius jis vešliai atželia smile.gif Jos gana sėkmingai ir kambaryje peržiemoja, jei nėra galimybės rūsyje. Vaidusiuke, nepergyvenk, vienais metais susimovei, kitais žinosi, kažkada gi būna pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 01 kovo 2007 - 08:15