Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 13, 11:38)
O kur SCHULTZ'o trasas galima nusipirkti  g.gif  Seniuose turbut nera tokiu? Reik i zalia stotele vaziuot ar i ta PC "Dainava" ane?  ax.gif (cia as apie Kauna  mirksiukas.gif )

Senukuose būna įvairių rūšių Schultz trąšų. Bloom plus yra žydėjimą skatinančios (turėtų būti didelis fosforo kiekis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 13, 12:38)
O kur SCHULTZ'o trasas galima nusipirkti  g.gif  Seniuose turbut nera tokiu? Reik i zalia stotele vaziuot ar i ta PC "Dainava" ane?  ax.gif (cia as apie Kauna  mirksiukas.gif )

Manau visose sodo reikmenų parduotuvėse turi būt g.gif

QUOTE(Šilingė @ 2007 03 13, 13:10)
Senukuose būna įvairių rūšių Schultz trąšų. Bloom plus yra žydėjimą skatinančios (turėtų būti didelis fosforo kiekis)  mirksiukas.gif

4u.gif Taip ir sakė,kad žydėjimą skatina,nu ir parašyta taip... blush2.gif Tai tinka,ar ne svogūninėms ir rožėms? ax.gif Aš jau visai susivėliau su tom trąšom doh.gif Pristatyta namuose visokiausių buteliųkų cool.gif O gal pradžioj kitokiom trąšom jas reik palepint?
Atsakyti
Man ishvis cia kosmosas kazkoks tai blink.gif tikrai - maziau zinai, geriau miegi doh.gif Anksciau nieko netresiau buvo viskas liuks, tik lepinau rododendra ir petunijas. O dabar pasiklausiau jusu - na ir man reikia ax.gif Ar galiu pelargonijas, kobeja, ir kitas treshti vienom trashom g.gif Ar jom yra atskiru? g.gif
O kai turejom roze (uzpuole kazkokie vabalai, ir niekas jos neishgelbejo unsure.gif ) tai pirkom atsikirai rozem skirtus wub.gif
Siaip turiu labai daug literaturos apie rozes (bobuliukas atidave), siemet vel noreciau pasisodinti, bet tik neprisirosiu perskaityti blush2.gif
Neprisimenu, kazkas ruosiesi daiginti melisa 4u.gif Pas mane jau dygsta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 13 kovo 2007 - 12:49
Aš irgi melisą pasisėjau,bet dar tik prieš porą dienikių,tai nieko nesimato biggrin.gif

Nu dėl kosmoso tai teisi tu,Ju-Ju lotuliukas.gif Ir man,kuo toliau į mišką,tuo daugiau medžių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 13, 16:42)
Aš irgi melisą pasisėjau,bet dar tik prieš porą dienikių,tai nieko nesimato biggrin.gif

As seklas tik uzbarsciau ant zemes, nepridengiau visai. Tai 3 diena pradejo lysti shakniukas 4u.gif o sian jau matosi mazyciai lapeliai wub.gif
Pamulciavau rododendra pusies spygliukais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 13 kovo 2007 - 17:56
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 13, 12:46)
Neprisimenu, kazkas ruosiesi daiginti melisa  4u.gif  Pas mane jau dygsta  rolleyes.gif

As as. Tik pas mane dar nepaseta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 13, 18:52)
As seklas tik uzbarsciau ant zemes, nepridengiau visai. Tai 3 diena pradejo lysti shakniukas  4u.gif o sian jau matosi mazyciai lapeliai  wub.gif
Pamulciavau rododendra pusies spygliukais  cool.gif

Aš užbėriau lengvai,tai gal negerai padariau g.gif Nu,jei ką,tai dar sėklų pasilikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 03 13, 19:06)
Aš užbėriau lengvai,tai gal negerai padariau g.gif  Nu,jei ką,tai dar sėklų pasilikau biggrin.gif

Tiesa sakant, man zemiu pritruko uzbarstymui blush2.gif Tai taip ir liko seklos neuzdengtos ax.gif pasakiau: "norės-gyvens" mirksiukas.gif Irgi primeciau, jei neishdygs, tai dar turiu seklu. Nusipirksiu zemes ir pasesiu normaliai 4u.gif
Bet ziuriu ir taip dygsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 13, 12:46)
Man ishvis cia kosmosas kazkoks tai  blink.gif  tikrai - maziau zinai, geriau miegi  doh.gif  Anksciau nieko netresiau buvo viskas liuks, tik lepinau rododendra ir petunijas. O dabar pasiklausiau jusu - na ir man reikia  ax.gif  Ar galiu pelargonijas, kobeja, ir kitas treshti vienom trashom  g.gif  Ar jom yra atskiru?  g.gif

Mane tai tik juokas ima, kai prirašo kiekvienam augalui kitų trąšų lotuliukas.gif Čia kad gamintojai galėtų daugiau jų iškišti tongue.gif Pavasarį reikėtų 3 kartus (kas savaitę) patręšti kalcio salietra, o paskui reikia stebėti augalus, nes pertręšti negerai. (Rašau ne apie kambarines, o apie apželdinimui skirtas) Kai pradeda žydėti - tręšiu žydėjimą skatinančiom trąšom. Aš ir kambarines patręšiu tom pačiom trąšom. Rododendronam ir kt augalams, mėgstantiems rūgščią žemę yra kitos trąšos. Kai kurie augalai (dažniausiai labai greitai augantys, pvz datura) yra labai "ėdrūs" jiems reikia didesnės normos trąšų, o kai kuriuos (pvz lobeliją) reikia labai mažai tręšti.
Aplamai, kol daigeliai nedideli, jų tręšti išviso nereikia. jie naudoja maisto medžiagas iš dirvos.
Aš beveik visom gėlėm naudoju "Kemira Kombi" (tokie ružavi milteliai)
Atsakyti
Sveikos,

kaip smagu ta pavasarine saule, ak, negaliu 4u.gif lotuliukas.gif .

Siandien pirkau viendiene "STawberry Candy" ir dar viena svogunine Zefyranta ("Robustus"). Ar kuri nors auginate tokia gele?

Beje, noriu paklausti del stambiaziedzio pelezirnio, ar reikia pries sejant seklas jas pamirkyti, ar dar ka nors su jomis padaryti, ar tiesiog seti i zeme ir tiek? Jos tokios stambios, todel man ir kyla tokie klausimai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 13, 21:17)
Mane tai tik juokas ima, kai prirašo kiekvienam augalui kitų trąšų  lotuliukas.gif  Čia kad gamintojai galėtų daugiau jų iškišti  tongue.gif  Pavasarį reikėtų 3 kartus (kas savaitę) patręšti kalcio salietra, o paskui reikia stebėti augalus, nes pertręšti negerai. (Rašau ne apie kambarines, o apie apželdinimui skirtas) Kai pradeda žydėti - tręšiu žydėjimą skatinančiom trąšom. Aš ir kambarines patręšiu tom pačiom trąšom. Rododendronam ir kt augalams, mėgstantiems rūgščią žemę yra kitos trąšos. Kai kurie augalai (dažniausiai labai greitai augantys, pvz datura) yra labai "ėdrūs" jiems reikia didesnės normos trąšų, o kai kuriuos (pvz lobeliją) reikia labai mažai tręšti.
Aplamai, kol daigeliai nedideli, jų tręšti išviso nereikia. jie naudoja maisto medžiagas iš dirvos.
Aš beveik visom gėlėm naudoju "Kemira Kombi" (tokie ružavi milteliai)

Pritariu drinks_cheers.gif ISDYKELEI As daug metu naudoju kemira kombi gelems (lauko) rododendrams trasas ir Veja-1 ir Veja-2 vejai.
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 03 13, 20:33)
Siandien pirkau viendiene "STawberry Candy" ir dar viena svogunine Zefyranta ("Robustus"). Ar kuri nors auginate tokia gele?
Beje, noriu paklausti del stambiaziedzio pelezirnio, ar reikia pries sejant seklas jas pamirkyti, ar dar ka nors su jomis padaryti, ar tiesiog seti i zeme ir tiek? Jos tokios stambios, todel man ir kyla tokie klausimai...  g.gif

Aš nieko nedarau, sėju tiesiai, bet dar anksti sėti lauke. schmoll.gif Juk dar tik kovo vidurys, nors kai pašviečia saulė tai vos susilaikau neištempusi pelargonijų į lauką lotuliukas.gif
Atsakyti