Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

ir dar mirksiukas.gif Galima sodinti dvi moterishkes ir tarp ju viena vyra - uogu bus dar daugiau thumbup.gif Pas mus irgi auga pavesi 4u.gif Kaimynai irgi turi tik moterishke, bet sena aktinidija, tai musu jauno vyruko uztenka visom lotuliukas.gif
Tai ka, nieks negali patarti kaip man pasielgti su sausmedziu sakelem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 21:37)
ir dar  mirksiukas.gif Galima sodinti dvi moterishkes ir tarp ju viena vyra - uogu bus dar daugiau  thumbup.gif  Pas mus irgi auga pavesi  4u.gif Kaimynai irgi turi tik moterishke, bet sena aktinidija, tai musu jauno vyruko uztenka visom  lotuliukas.gif
Tai ka, nieks negali patarti kaip man pasielgti su sausmedziu  sakelem  verysad.gif

labai aciu 4u.gif
o jas ziemai reikia dengti?
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 12, 21:15)
labai aciu  4u.gif
o jas ziemai reikia dengti?

Na mes nesam dengimo manjakai schmoll.gif Nieko mes nedengiam, normaliai. nesusala. Nei pernai per salcius, nei siemet thumbup.gif Uzgrudinti musu augaliukai.
Nors pala...nemanau kad ja reikia dengti doh.gif Ji juk vijoklis, uzauga didelis...kaip ja visa uzdengt lotuliukas.gif Nebet kokia palapine specialiai siut cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 21:37)
ir dar  mirksiukas.gif Galima sodinti dvi moterishkes ir tarp ju viena vyra - uogu bus dar daugiau  thumbup.gif  Pas mus irgi auga pavesi  4u.gif Kaimynai irgi turi tik moterishke, bet sena aktinidija, tai musu jauno vyruko uztenka visom  lotuliukas.gif
Tai ka, nieks negali patarti kaip man pasielgti su sausmedziu  sakelem  verysad.gif

Daryk ta pati ka ir su vynuogem 4u.gif O aktinidiju yra ir savidulkiu, as jau koki 10 metu jas auginu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 12, 21:31)
Daryk ta pati ka ir su vynuogem 4u.gif 

Aciū tau Knifofija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 11, 19:21)
Zigzag, o nuotraukoje šilagėlės pas jus žydi? Labai gražios.  thumbup.gif  Ar žemė kurioje jos auga lengva, smėlėta?

Taip, tos šilagėlės iš mano gėlyno. Praėjusį pavasarį jos taip žydėjo. Turiu dar ir kitokių spalvų. O žemė tai lengva, bet ne smėlėta.
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 22:48)
Aciū tau Knifofija  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prasom, malonu padeti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 11, 17:46)
Tai ka? nieks nezino kas cia per fruktas  g.gif

šiek tiek mažoka nuotraukytė, bet kažkokį labai panašų užmačiau vienoje namie turimoje gėlių enciklopedijoje, jei prisiminsiu pažiūrėsiu kas per pavadinimas smile.gif

QUOTE(astavo @ 2007 03 12, 17:26)
Labas vakaras  4u.gif
pradedu ir as jau rupintis savu kiemu. noriu paklausti zinoviu :

1. kokiomis trasomis ir kada rekomenduotumet tresti veja?
čia vienoje iš senų temų apie tai
2. kuom ir kada vejoje naikinti piktzoles?
ir aplink šitą vietą paskaitinėk
4. kokiu brudu patartumet isnaikinti zolytes, kurios isigudrino isdygti tarp trinkeliu?
tais pačiais herbicidasi, jei žolės daug ir nekyla rankos ravėti. Kadangi čia nereikia jokių augalų saugoti, tai geriausia naudoti Roundup, kuris nudegina viską, tik saugok kad greta neužpurkšti ant gerų augalų smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

O kokiom trąšom jūs tręšiat rožes ir svogūnines gėles? Man parduotuvėj rekomendavo SCHULTZ'o "bloom plus" trąšas žydintiems augalams,tai nusipirkau. Kambarinius augalus tik Schultz'o trąšom ir tręšiu,jau daug metų,tai man jos patinka,o kaip su šitais augaliukais? g.gif

Ir dar noriu paklaust ax.gif Seniai svajoju augint aktinidiją,prieš daug metų skaičiau kažkokiam žurnale apie jų vitaminingas uogytes.Vaikams būtų super. Bet kaip pirkt? Turguj aš nepasitikiu kažkaip cool.gif Tie vyriški ir moteriški augalai doh.gif Knifofija,o gal iš tavęs būtų galima nusipirkt? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 11, 16:46)
Tai ka? nieks nezino kas cia per fruktas  g.gif

Rodochitonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 03 13, 10:00)
Rodochitonas  ax.gif

bigsmile.gif 4u.gif Ačiūks drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kur SCHULTZ'o trasas galima nusipirkti g.gif Seniuose turbut nera tokiu? Reik i zalia stotele vaziuot ar i ta PC "Dainava" ane? ax.gif (cia as apie Kauna mirksiukas.gif )
Atsakyti