ir dar Galima sodinti dvi moterishkes ir tarp ju viena vyra - uogu bus dar daugiau Pas mus irgi auga pavesi Kaimynai irgi turi tik moterishke, bet sena aktinidija, tai musu jauno vyruko uztenka visom
Tai ka, nieks negali patarti kaip man pasielgti su sausmedziu sakelem
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 21:37)
ir dar Galima sodinti dvi moterishkes ir tarp ju viena vyra - uogu bus dar daugiau Pas mus irgi auga pavesi Kaimynai irgi turi tik moterishke, bet sena aktinidija, tai musu jauno vyruko uztenka visom
labai aciu
o jas ziemai reikia dengti?
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 12, 21:15)
Na mes nesam dengimo manjakai Nieko mes nedengiam, normaliai. nesusala. Nei pernai per salcius, nei siemet Uzgrudinti musu augaliukai.
Nors pala...nemanau kad ja reikia dengti Ji juk vijoklis, uzauga didelis...kaip ja visa uzdengt Nebet kokia palapine specialiai siut
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 21:37)
Daryk ta pati ka ir su vynuogem O aktinidiju yra ir savidulkiu, as jau koki 10 metu jas auginu.
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 12, 21:31)
Daryk ta pati ka ir su vynuogem
Aciū tau Knifofija
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 11, 19:21)
Zigzag, o nuotraukoje šilagėlės pas jus žydi? Labai gražios. Ar žemė kurioje jos auga lengva, smėlėta?
Taip, tos šilagėlės iš mano gėlyno. Praėjusį pavasarį jos taip žydėjo. Turiu dar ir kitokių spalvų. O žemė tai lengva, bet ne smėlėta.
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 11, 17:46)
Tai ka? nieks nezino kas cia per fruktas
šiek tiek mažoka nuotraukytė, bet kažkokį labai panašų užmačiau vienoje namie turimoje gėlių enciklopedijoje, jei prisiminsiu pažiūrėsiu kas per pavadinimas
QUOTE(astavo @ 2007 03 12, 17:26)
1. kokiomis trasomis ir kada rekomenduotumet tresti veja?
čia vienoje iš senų temų apie tai
2. kuom ir kada vejoje naikinti piktzoles?
ir aplink šitą vietą paskaitinėk
4. kokiu brudu patartumet isnaikinti zolytes, kurios isigudrino isdygti tarp trinkeliu?
tais pačiais herbicidasi, jei žolės daug ir nekyla rankos ravėti. Kadangi čia nereikia jokių augalų saugoti, tai geriausia naudoti Roundup, kuris nudegina viską, tik saugok kad greta neužpurkšti ant gerų augalų
Labutis
O kokiom trąšom jūs tręšiat rožes ir svogūnines gėles? Man parduotuvėj rekomendavo SCHULTZ'o "bloom plus" trąšas žydintiems augalams,tai nusipirkau. Kambarinius augalus tik Schultz'o trąšom ir tręšiu,jau daug metų,tai man jos patinka,o kaip su šitais augaliukais?
Ir dar noriu paklaust Seniai svajoju augint aktinidiją,prieš daug metų skaičiau kažkokiam žurnale apie jų vitaminingas uogytes.Vaikams būtų super. Bet kaip pirkt? Turguj aš nepasitikiu kažkaip Tie vyriški ir moteriški augalai Knifofija,o gal iš tavęs būtų galima nusipirkt?
O kokiom trąšom jūs tręšiat rožes ir svogūnines gėles? Man parduotuvėj rekomendavo SCHULTZ'o "bloom plus" trąšas žydintiems augalams,tai nusipirkau. Kambarinius augalus tik Schultz'o trąšom ir tręšiu,jau daug metų,tai man jos patinka,o kaip su šitais augaliukais?
Ir dar noriu paklaust Seniai svajoju augint aktinidiją,prieš daug metų skaičiau kažkokiam žurnale apie jų vitaminingas uogytes.Vaikams būtų super. Bet kaip pirkt? Turguj aš nepasitikiu kažkaip Tie vyriški ir moteriški augalai Knifofija,o gal iš tavęs būtų galima nusipirkt?
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 11, 16:46)
Tai ka? nieks nezino kas cia per fruktas
Rodochitonas
O kur SCHULTZ'o trasas galima nusipirkti Seniuose turbut nera tokiu? Reik i zalia stotele vaziuot ar i ta PC "Dainava" ane? (cia as apie Kauna )