Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 11, 19:21)
Ne pelenų, o anglies. Tinka ir iš vaistinės pirkti angliukai, tik reikia tas tabletes sutrinti ir tais milteliais apibarstyti žaizdas.

Aciu dievui, anglies turiu, nes zinant, kad paskutiniu metu tokiu nesamoniu pridirbu doh.gif , buciau dar ir grycia ko gero padegus lotuliukas.gif .
Atsakyti
prasau pagalbos 4u.gif
ka man sodinti uz pavesines? noriu vijoklio? pavesine sudaro uzuoveja ir seseli, vakarine puse, uz poros metru tvora. gaunasi didelis seselis doh.gif nenoriu vinvycio, nes nustelps mano pavesine. o gal ne, kai toks pavesis? ir nazinau...gebene labai ilgai auga g.gif
ka sodint? jau noriu sugalvot, kad kai ateis laikas galeciau ieskoti ir rinktis 4u.gif dekoju 4u.gif 1
Atsakyti
Labas, dar karta kalusiu del magnolijos, gal jau ja nuristi reikia, ar dar ne???
Atsakyti
Eidama pro sausmedi, pamaciau kad jau sprogsta lapukai wub.gif Ir,nulauziau kelis usus ilgus blush2.gif (aishku pries tai apsiziurejau, ar nieks nemate rolleyes.gif )
Ka man dabar daryti? Pamerkti i vandeni? Ar gal i pjuvenas? Mes tai vynuoges dauginam, nulauzom ir i pjuvenas, vyras dar prideda hormonu kazkokiu g.gif ir liuks thumbup.gif Su vinvyciu irgi taip greiciausiai galima padaryti? nes irgi nulauziau kelis blush2.gif O kaip su sausmedziu? Ka su juo reikia padaryt kad saknis ishleistu? cool.gif Ar su jis kitaip dauginamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 09, 16:29)
o aš neatsilaikiau lotuliukas.gif
pilnavidurę didžiažiedę begoniją nusipirkau, esu kadaise seniai begoniją auginusi, bet kažkaip tada neišsaugojau, teks iš naujo įgūdžius lavinti smile.gif

Ir aš neatsilaikiau rolleyes.gif lotuliukas.gif Nusipirkau leliją(jau sudygę svogūnėliai),kardelių pasiėmiau,zefyrantą ir krokosmiją. Pastaroji labai į montbretę panaši iš paveiksliuko g.gif Gal tai ir yra montbretė g.gif gal jos dvejopai vadinamos? cool.gif Paaiškinkit man tundrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Crocosmia,tai ir yra montbrete, tik lotyniskas jos pavadinimas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2007 03 12, 15:21)
Crocosmia,tai ir yra montbrete, tik lotyniskas jos pavadinimas.. mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif ax.gif Ot žinovė esu doh.gif lotuliukas.gif Nu bet apsidžiaugiau,nes būčiau ėjus į turgų montbrečių ieškot,nes man jos wub.gif wub.gif dabar reik tikėtis kad daigūs svogūnėliai bus wub.gif
Apžiūrėjau savo sėklas,dauguma Nojaus. Nu gal bus daigios g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

pradedu ir as jau rupintis savu kiemu. noriu paklausti zinoviu :
1. kokiomis trasomis ir kada rekomenduotumet tresti veja?
2. kuom ir kada vejoje naikinti piktzoles?
3. ar reikia pavasari ka nors daryti su tujom (geneti/tresti)?
4. kokiu brudu patartumet isnaikinti zolytes, kurios isigudrino isdygti tarp trinkeliu?

va kiek klausimu prirasiau blush2.gif
Atsakyti
Va del tuju ir man idomu butu suzinoti. Mano tujos 6 metu dar negenetos. Tai kai pirkome sake kad apgeneti virsunes gan stiprokai ir parode apie20 cm. O kai tarp plyteliu pas mane isdygo tai apipurskiau randapu.Sakuciau padejo, bet po kiek laiko vel ataugo. Aisku auga tai varputis. na gal is mano puses patarimu tai tiek.Parasys profai. mirksiukas.gif
Atsakyti

1. kokiomis trasomis ir kada rekomenduotumet tresti veja?
Mes tresiam achemos trashom.spec.pavasariui. Jau daug metu - labai liuks, zolyte, kaip kilimas, jei ne kurmiai butu fantastika wub.gif

2. kuom ir kada vejoje naikinti piktzoles?
Pavasari lengviausiai ishsitraukia pienes. Kol dar nera baisiai isishaknijusios. Su sakem, biski pakeli zolyte, ir patrauki - ishsitraukia thumbup.gif Poto aishku galima ir purksti spec trashom... Tas pats ir su trauklapiais. Del kitu piktzoliu nzn, nes pas mane auga tik sitos doh.gif

3. ar reikia pavasari ka nors daryti su tujom (geneti/tresti)?
Pas mus kolonines tujos. Jom jau 3 metukai si pavasari bus. Auga thumbup.gif . Tresiam pavasari ir rugpjucio men.Ankstyva pavasari taip pat uzdengiam nuo tiesiogines saules. Bet siemet nedengiam, nes nera didelio temperaturo skirtumo nakti ir diena. Na ir laistau as tujas daznai. Praeinu kas vakara po truputi , jei sausa. Dar dedam mesla ax.gif Tei va. Tujites jau apie 2 metrus, ir zalios sodrios spalvos rolleyes.gif Genet negenim. Tik kaip nusipirkom, sake apkarpyti biski sonus.

Klausei zinovu, as ne zinove, sakau is savo patirties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 12, 03:18)
prasau pagalbos  4u.gif
ka man sodinti uz pavesines? noriu vijoklio? pavesine sudaro uzuoveja ir seseli, vakarine puse, uz poros metru tvora. gaunasi didelis seselis  doh.gif nenoriu vinvycio, nes nustelps mano pavesine. o gal ne, kai toks pavesis? ir nazinau...gebene labai ilgai auga  g.gif
ka sodint? jau noriu sugalvot, kad kai ateis laikas galeciau ieskoti ir rinktis  4u.gif dekoju  4u.gif 1

Nagi pabandyk aktinidija auginti, ji megsta pavesi dekoratyviais lapais, o dar ir vaisiu duoda tik reikia pasaugot nuo katinu (kol jaunos)
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 12, 19:42)
Nagi pabandyk aktinidija auginti, ji megsta pavesi dekoratyviais lapais, o dar ir vaisiu duoda tik reikia pasaugot nuo katinu (kol jaunos)

ir dar .Aktinidijos yra ne savidulkes, todel reikia pasodint kelias kad butu ir vyrisku ir moterisku individu .Tada deres.As auginu viena labai grazia vakarinej namo pusej ,apgenim kad langu neuzstotu.Graziai zydi bet nedera , nes zydi tik moteriskais ziedais Taip kad is vienos uogu nebus.
Atsakyti