Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolita123 @ 2007 03 09, 19:44)
Tai va ir pas mane ta pati problema. Dygsta net labai prastai. Maciau Ju- Ju daigelius tu vijokliniu (PAMIRSAU PAVADINIMA) 4u.gif  pasodinau gal 20 diena jokiu gyvybes zenklu atkapsciau nieko neradau. Su verbenom tas pats kiek jos laiko dygsta? Susinervavau.

lotuliukas.gif ir as taip pat krapsciau nojaus naislaites, nojaus lobelija ir t.t Net seklu neradau blink.gif Ir net gi nojaus petunijos raudonos svyrancios nesudygo doh.gif Gerai kad kitokiu kruva turejau lotuliukas.gif O kobeja tai jau is geresniu seklu ax.gif Negaila pinigeliu sumoket, nes aki dziugina toks noras augti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 09, 19:31)
Aš ją nusipirkau prieš 5 metus, bet nesigailiu. Randu daug man reikalingos informacijos.

O koks mazdaug turinys jos, gal gali pora stambesniu skyriu pavardint. Nes kainele tai virs 100 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 03 09, 11:45)
Is rudens mulciavau durpemis, bet kadangi salcio buvo max -4 , ir tai tik kelias naktis sausio men., tai gal tas durpes man dabar nuimt? O trest svoguninem gelem skirtomis trasomis, ar zydincioms? As ten visa eile tik svoguniniu esu prisodinusi biggrin.gif .

Durpes palik - prilaikys dirvoj drėgmę ir neaugs piktžolės taip.Tręšti reikėtų azotinėmis trąšomis (apie 20g į 1m2). Tinka amonio salietra, tikgranulės neturi patekti į tulpių lapų pažastis, nes išdegins. Narcizams geriausiai kalio salietra. Ja galima tręšti dabar arba po žydėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 03 09, 22:15)
O koks mazdaug turinys jos, gal gali pora stambesniu skyriu pavardint. Nes kainele tai virs 100 Lt  doh.gif

1 dalis:Sodo išplanavimas ir apipavidalinimas. Dekoratyviniai medžiai, žemaūgiai spygliuočiai, dekoratyvusis karpymas, gyvatvorės. Dekoratyviniai krūmai. Laipiojantieji augalai. Rožynas. Šakniastiebiniai augalai, varpiniai augalai, vilkdalgiai, dirvos paruošimas ir sodinimas; kiliminiai augalai, dauginimas, genėjimas; chrizantemos, paparčiai, pelargonijos. Vienmetės ir dvimetės gėlės. Alpinariumas. Svogūniniai ir šakniagumbiniai augalai (tulpės, narcizai, jurginai, lelijos). Vandens sodas, tvenkinių įrengimas. Kaktusai ir kt sukulentai. Veja. Žolinių augalų sodas. Daržas. Vaismedžių sodas. Sodas uždaroje patalpoje (bromelijos, orchidėjos). 2dalis:Sodo priežiūra. Įrankiai. Šiltnamiai ir inspektai. Statiniai ir grindiniai. Klimatas ir sodas. Dirvožemis ir trąšos. Dauginimo pagrindai. Augalų apsauga. Botanikos pagrindai.
Na ir prirašiau doh.gif bet toks jos turinys, o spręsti tau pačiai teks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, gal kas zinnot ir turit magnolija, kada jau nurist nuo salciu???
Atsakyti
išdykėle, ačiu, man kaip tik saulėtoj vietoj reikia ir nelabai lepiu. Puiku, lauksiu ziedu savo "Daybreaker red strip" wub.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas zino kas cia per vijoklis? Labai jau man patiko bigsmile.gif
user posted image
Niekur nemaciau baltos kobejos seklu unsure.gif Bet jau grazu man kaip, negaliu 4u.gif Gal kas Kaune mate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 14:21)
user posted image
Gal kas zino kas cia per vijoklis? Labai jau man patiko  bigsmile.gif
user posted image
Niekur nemaciau baltos kobejos seklu  unsure.gif  Bet jau grazu man kaip, negaliu  4u.gif Gal kas Kaune mate?  g.gif

Kaune nzn, bet Siauliuose yra. Kreipkis i nengamo gal ji tau pagelbes (persius). Turgaus kioskelyje yra abieju.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 10, 01:30)
1 dalis:Sodo išplanavimas ir apipavidalinimas. 2dalis:Sodo priežiūra. Na ir prirašiau  doh.gif  bet toks jos turinys, o spręsti tau pačiai teks  mirksiukas.gif

Dekui, kad taip issamiai parasei 4u.gif sprendziant is turinio, tai nebloga knyga turetu buti. Keista, kad ir kambariniai augalai paliesti. Nors jie cia gal ziemos soda galvoje turi.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 03 10, 18:24)
Dekui, kad taip issamiai parasei  4u.gif sprendziant is turinio, tai nebloga knyga turetu buti. Keista, kad ir kambariniai augalai paliesti. Nors jie cia gal ziemos soda galvoje turi.

Paliesta labai daug temų, bet per daug neišsiplečia. Visgi enciklopedija, o ne vadovėlis. rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien negyvenamoj apleistoj sodyboj radau juku blink.gif , pajudinau, atrodo zeme tokia puri, ir ta saknis taip lengvai laikosi, tai kai roviau, taip ir nutruko visos su kokiu sprindziu sakniagumbio doh.gif . Tik gryzus namo perskaiciau, kad ju (senu kelmu) saknys gilios, tai kur ten israusi, o i miesta su kastuvu eit pasivaiksciot nei sis, nei tas blush2.gif . Parsinesus pamerkiau i kibira su vandeniu, kad iki rytdienos visai nesudziutu, tai kaip galvojat, ar man jos is tu sakniagumbiu (yra dar po kokia viena kita smulkia saknyte) prades leist saknis ir prigis, ar jau amen? O gal ilgiau pamerktas palaikyt, mat su kambarinem, tai zinau ka daryt, o su sitom, tai schmoll.gif .
Atsakyti
As tai labai nusiminus, nes buvau is rudens prisipirkusi "Erfurto seklu", pasisejau silageles, uolaskeles, tokia gelsva ragane, tai zinokit sudygo 0 seklu, iskyrus dvi vos gyvas silageles. Daugiau nebepirksiu situ seklu schmoll.gif , taip susinervavau doh.gif , vis gi pokuciai ne po 99 centus kainavo verysad.gif
Atsakyti