Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(išdykėlė @ 2007 03 08, 22:44)
O drėgmės žemėje dar neturėtų trūkti, taigi su liejimu atsargiai  schmoll.gif  Geriau jau truputį patręšti,nors man taip keista, kai pas mus dar krokai tik dygsta...

Isdykele, pas mus sniego nebuvo, o mano svogunines pasodintos saules atokaitoje prie akmenines tvoros, tai tikrai sausa, o jei ir lyja, tai to lietucio mazai ten tenka. Is rudens mulciavau durpemis, bet kadangi salcio buvo max -4 , ir tai tik kelias naktis sausio men., tai gal tas durpes man dabar nuimt? O trest svoguninem gelem skirtomis trasomis, ar zydincioms? As ten visa eile tik svoguniniu esu prisodinusi biggrin.gif .
Atsakyti
Siandien Maximoj kiek svoguniniu geliu privezta, jurginai, kanai ir visokios kitokios. O man aisku visko reikia doh.gif bet sikart atsilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 03 09, 16:25)
Siandien Maximoj kiek svoguniniu geliu privezta, jurginai, kanai ir visokios kitokios. O man aisku visko reikia  doh.gif bet sikart atsilaikiau.

o aš neatsilaikiau lotuliukas.gif
pilnavidurę didžiažiedę begoniją nusipirkau, esu kadaise seniai begoniją auginusi, bet kažkaip tada neišsaugojau, teks iš naujo įgūdžius lavinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 kovo 2007 - 15:30
QUOTE(Tina* @ 2007 03 09, 15:25)
Siandien Maximoj kiek svoguniniu geliu privezta, jurginai, kanai ir visokios kitokios. O man aisku visko reikia  doh.gif bet sikart atsilaikiau.

As tai vienais metais pagailejau pirkti maximoj svogunines geles, ir kazkaip ju kokybe suabejojau g.gif Tai kaip jau buvo ishpardavimas, daug pigiau paleido - neatsilaikiau thumbup.gif Ir jau daugelis buvo paciuose tuose maisuose praauge, va tas ir nusipirkau, nes maciau kad gyvi smile.gif Kainavo maselis po 1,5 ...2 litukus thumbup.gif Tai pripirkau leliju, nors ir gal velai sodinau, bet prigijo labai liuks, ir zydejo 4u.gif Siemet gal irgi taip darysiu - lauksiu ishpardavimo biggrin.gif Na aishku ne toks gal jau didelis liks pasirinkimas, bet vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai nerine siandien i vazona pasodinau pirkta is Maximos. Irgi jau daigelis grazus islindes. galvojau, kad olandiska, o paskui ziuriu gi - lietuviskas pavadinimas doh.gif ir nojaus seklos. Ipakuota graziai. Pasitempe ta firmele.
Tiesa dar kiskiakopuscius prigriebiau. Bet cia ne siandien, siandien atsilaikausi nuo pirkimo smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 09 kovo 2007 - 16:16
Mergickos, ar kuri auginot gazanijas ir gailardijas? Neatsispyriau ziedu grziui ant pakuociu lotuliukas.gif Sudygo jos man graziau, va ka tik ispikavau, bet dabar vis svarstau, ar labai lepios, ar galima laisvai orams atsilus i lysves kisti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 03 09, 16:15)
... o paskui ziuriu gi - lietuviskas pavadinimas  doh.gif ir nojaus seklos. Ipakuota graziai. Pasitempe ta firmele.

O man siemet kaip niekad is milijonu seklyciu nojaus seklu sudygo kelios doh.gif Pernai kazkaip irgi buvo visos nojaus, bet sudygo normaliai g.gif O siemet tik pinigus ishmeciau vejais...po lituka, po lituka prisiemiau bet nulis rezultato unsure.gif Na aishku kokios medetkos ar serenciai tai ishdygs, bet kas idomesnio tai schmoll.gif Gal tiesiog nepasiseke g.gif Bet kai rinkausi, saliai stovejo moterishke, tai skundesi, kad jai naslaites neishdygo nojaus, petunijos irgi. As net nustebau, pasakiau, kad pas mane tai ishdygsta viskas. O dabar ir man tas pats. Daugiau nemesiu pinigu vejais schmoll.gif Pirksiu tik kokybishkas seklas thumbup.gif
Atsakyti
Galite patarti, kada jau galima tresti daigelius g.gif
Stai, kam idomu ir kas skaito rusishkai yra straipsnelis apie kobeja, apie tai kaip jai geriau adaptuotis lauke thumbup.gif Bandysiu as vadovautis siais patarimais bigsmile.gif
Atsakyti
As tai su seklom neturiu kantrybes, o svoguneliai man visu firmu vienodai sudygsta.
Atsakyti
QUOTE(Bumcik @ 2007 03 09, 16:23)
Mergickos, ar kuri auginot gazanijas ir gailardijas? Neatsispyriau ziedu grziui ant pakuociu  lotuliukas.gif  Sudygo jos man graziau, va ka tik ispikavau, bet dabar vis svarstau, ar labai lepios, ar galima laisvai orams atsilus i lysves kisti?  blink.gif

Gazanijas daug metų auginu. Būna žaliais lapais ir pilkais. Reikia sodinti saulėtoje vietoje, labai atsparios sausrai ir nebijo rudeninių šalnų. Žydi net ir spalio mėnesį. Kai saulė pasislepia, žiedeliai užsidaro, nors jei visa diena būna apsiniaukusi, tai vistiek prasiskleidžia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik nepamirškite - sodinti saulėtoje vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 03 08, 23:46)
Gal kuri turit tokia stora stora knyga - Didzioji sodo enciklopedija? Ar verta pirkti?

Aš ją nusipirkau prieš 5 metus, bet nesigailiu. Randu daug man reikalingos informacijos.
Atsakyti
Tai va ir pas mane ta pati problema. Dygsta net labai prastai. Maciau Ju- Ju daigelius tu vijokliniu (PAMIRSAU PAVADINIMA) 4u.gif pasodinau gal 20 diena jokiu gyvybes zenklu atkapsciau nieko neradau. Su verbenom tas pats kiek jos laiko dygsta? Susinervavau. Bet geriausias bajaris radau savo seklas kokiu 3 metu dvirages liaukonijos. Pasejau pries 3 dienas ir sudygo beveik 100%. pokelis buvo praplestas ir sandeliuke padetas. Tai va suprask kaip nori. Kazkuri klause kaip ten dygsta praplestos pakuotes.Paziurejau mano zemuoges prasikala kur isdure senukai. Mirsiu o pavadinima prisiminsiu RUGIA!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
paemiau pokeli ir prisiminiau KOBEJA
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 03 09, 19:44)
Dygsta net labai prastai. Maciau Ju- Ju daigelius tu vijokliniu (PAMIRSAU PAVADINIMA) 4u.gif  pasodinau gal 20 diena jokiu gyvybes zenklu atkapsciau nieko neradau. Su verbenom tas pats kiek jos laiko dygsta?

Krūminės verbenos per pora savaičių turėtų išdygti, auga jos irgi normaliai, o svyrančios labai lėtai dygsta ir (jau rašiau) dar lėčiau auga. lotuliukas.gif Pas mane prie motininio krūmo išdygo 2 daigeliai. Auginu todėl, kad noriu pamatyti kada pražys, bet tikrai daigeliais auginti labiau apsimoka.
Atsakyti