QUOTE(R.A. @ 2008 12 14, 15:32)
1, Sakykit, kiek šiuo metu moka už biuletenį, jei slaugai sergantį vaiką? Ar yra riba dienų per metus, kiek galiu imti? Ar dienų sk įtakoja tai, kad esu išsiskyrusi?
2, Jei pvz aš susirgčiau ir atsigulčiau į ligoninę, ar gali kitas asmuo imti biuletenį mano sergančių vaikų slaugai?
3, Ir dar. Jei močiūtė yra 1gr invalidė (koks jos nedarbingumo laipsnis nežinau ), ar namiškiams priklauso kokia kompensacija už slaugymą?
Ačiū
Jau pati radau ats į šį kl
85 procentai kompensuojamojo uždarbio, nepriklausomai nuo ligos trukmės.
Ligos pašalpa mokama už darbo dienas pagal kalendorių (taikoma 5 dienų darbo savaitė, nepriklausomai nuo apdraustojo darbo grafiko).
2, Jei pvz aš susirgčiau ir atsigulčiau į ligoninę, ar gali kitas asmuo imti biuletenį mano sergančių vaikų slaugai?
3, Ir dar. Jei močiūtė yra 1gr invalidė (koks jos nedarbingumo laipsnis nežinau ), ar namiškiams priklauso kokia kompensacija už slaugymą?
Ačiū
Jau pati radau ats į šį kl
85 procentai kompensuojamojo uždarbio, nepriklausomai nuo ligos trukmės.
Ligos pašalpa mokama už darbo dienas pagal kalendorių (taikoma 5 dienų darbo savaitė, nepriklausomai nuo apdraustojo darbo grafiko).
man tai įdomiai, skaičiavau ir skersai ir išilgai, išeina, kad sumokėjo 100 proc. uždarbio pagal tuometines pajamas už vaiko slaugą (nebuvo dar 2 metų). tai net nesupratau, ar aš savo pajamų kažkokių nežinau, ar tikria moka 100 gal už mažų vaikų slaugą?....