Įkraunama...
Įkraunama...

Sodros vykdomos išmokos: pensija, kompensacijos,

Ačiū už išsamų atsakymą.
Atsakyti
Turiu klausimą...tik nežinau ar mokėsiu gerai paaiškint 4u.gif
Mano mama (tuoj bus 55m.)gauna pensiją kaip daugiavaikė,dar gauna invalidumo pensiją (100lt.)kažin ar ji atsisakiusi invalidumo pensijos,negalėtų pretenduoti dar ir į priešlaikinę pensiją arba vėliau į tikrąją valstybinę pensiją? g.gif Dėkoju už atsakymą....
Atsakyti
Ir as noreciau paklausti smile.gif
Mano mociute gauna invalidumo pensija. Jai yra 63 metai, nedirba jau seniai, darbo stazas 24 metai. Mociutei pasake, kad ji gali gauti arba senatves pensija arba invalidumo pensija.Tei vat ir iskilo klausimas, ar mano mociute turi gauti arba senatves pensija arba invalidumo pensija ar galima gauti ta ir ta kartu?
Busiu labai dekinga uz atsakyma ar kur galima kreiptis siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinney @ 2007 09 03, 23:44)
Ir as noreciau paklausti smile.gif
Mano mociute gauna invalidumo pensija. Jai yra 63 metai, nedirba jau seniai, darbo stazas 24 metai. Mociutei pasake, kad ji gali gauti arba senatves pensija arba invalidumo pensija.Tei vat ir iskilo klausimas, ar mano mociute turi gauti arba senatves pensija arba invalidumo pensija ar galima gauti ta ir ta kartu?
Busiu labai dekinga uz atsakyma ar kur galima kreiptis siuo klausimu 4u.gif

Galima gauti itk vieną pensiją, arba senatvės arba neįgalumo, tik reikia paskaičuoti kuri geriau apsimoka.
Atsakyti
Sveikos visos,kreipiuosi i jus su prasymu,kas susigaudo visuose situose reikaluose gal man galit padet 4u.gif
Turiu berniuka kuriam dabar pusantru metuku,kai jam suejo metukai jau laukiausi dukrytes ,jai dabar eina antras menuo,kai berniukui sukako metai isejau is senos darbovietes ir isidarbinau i kita,tada aisku nutraukiau senoj darbovietej vaiko auginimo atostogas nes galvojau vistiek negausiu daugiau pinigeliu.Dabar tuoj rasysiu prasyma auginti dukryte iki metuku,ir pagal nauja istatyma dar buciau gavus uz berniuka iki kol sukaks dveji.Tai jus man sakykit ar imanoma ka nors padaryti kad uz ji gauciau ar jau saukstai po pietu :Gal galiu naujoj darbovietej rasyt prasyma iki dvieju toliau auginti berniuka ir iki metu mergaite ax.gif nesusigaudau as situose sodros reikaluose blush2.gif Jei kuri galit ir suprantat atsakykit DEkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2008 01 03, 17:23)
Sveikos visos,kreipiuosi i jus su prasymu,kas susigaudo visuose situose reikaluose gal man galit padet  4u.gif
Turiu berniuka kuriam dabar pusantru metuku,kai jam suejo metukai jau laukiausi dukrytes ,jai dabar eina antras menuo,kai berniukui sukako metai isejau is senos darbovietes ir isidarbinau i kita,tada aisku nutraukiau senoj darbovietej vaiko auginimo atostogas nes galvojau vistiek negausiu daugiau pinigeliu.Dabar tuoj rasysiu prasyma auginti dukryte iki metuku,ir pagal nauja istatyma dar buciau gavus uz berniuka iki kol sukaks dveji.Tai jus man sakykit ar imanoma ka nors padaryti kad uz ji gauciau ar jau saukstai po pietu  :Gal galiu naujoj darbovietej rasyt prasyma iki dvieju toliau auginti berniuka ir iki metu mergaite ax.gif nesusigaudau as situose sodros reikaluose blush2.gif Jei kuri galit ir suprantat atsakykit DEkui ax.gif

Šiuo klausimu tema
http://www.supermama...?...9730&st=564
Atsakyti
Labas vakaras,

Sedim vakarojam su vyru ir iskylo toks klausimas, matau ismananciu cia yra ir busiu dekinga atsakiusioms 4u.gif
Sakykim taip ar apsimoka jaunam zmogui (30m.) keltis dabar alga galvojant apie pensijos dydi g.gif ar yra kokios tai "lubos" algos skaiciuojant pensija? ar yra ir kada naudinga keltis alga?

ir antras variantas, dirbantis vyras 56m. - jei sukeltu dabar alga ar ka nors islostu (pvz. iki 5000 Lt ar daugiau ) ?

ir trecias ... ax.gif
Mama dirbanti (56) pagrinde darboviete ir dirba antroje, puse etato kur alga daug didesne . ar pensija skaiciuosis is antros darbovietes irgi?

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
as buvau isiskirus dabar mire vaiko tetis,tai mano vaikui priklauso maitintojo netekus kazkokia pensija kur turciau kreiptis?gal kas galit padeti
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2008 01 27, 14:16)
as buvau isiskirus dabar mire vaiko tetis,tai mano vaikui priklauso maitintojo netekus kazkokia pensija kur turciau kreiptis?gal kas galit padeti

As net nebuvau susituokus su vaiku tevu, bet vaikai turejo jo pavarde ir kai jis mire is sodros gaunam tevo nekus vaiku pensija. Tai i sodra ir turetum kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(wiiddaa @ 2008 01 27, 15:29)
As net nebuvau susituokus su vaiku tevu, bet vaikai turejo jo pavarde ir kai jis mire is sodros gaunam tevo nekus vaiku pensija. Tai i sodra ir turetum kreiptis.

aciu
Atsakyti
LABA DIENA GAL KAS ZINOTE KA REIKIA DARYTI KAIBAIGIASI SVEIKATOS DRAUDIMASBUTENT TOKIU ATVEJU KAI VAIKAM SUEINA 8 METAI O TOLIAU PRIVALAU SEDETI NAMUOSE KADANGI VAIKAS GAVO SUNKIA NEGALIA.ACIU
Papildyta:
IRDAR NORECIAU PAKLAUSTI JEI GALIMA MES PIRMA KARTA GAUSIME NEGALIOS PASALPA KURIA SUTVARKEME BALANDZIO 4 D TAI DABAR MUM PERVES TURBUT GEGUZES MEN .IR TAI KAIP SKAITYSIS UZ BALANDI AR GEGUZE ,NES KIEK GIRDEJAU JOG TOKIO POBUDZIO PASALPOS MOKAMOS UZ EINAMA MENESI. g.gif ACIU
Atsakyti
sveiki,
norejau paklausti ar sodra moka 100 proc. atlyginima, jei del ligos biuleteni isbuvau visa men.?
Atsakyti