QUOTE(Gitaz26 @ 2006 05 19, 18:51)
seimoje iskilo tokia problema, galvoju, cia protingu mama paklausiu
Mano uosviui dabar 60 metu, iki pensijos - 2 metai, visa gyvenima pradirbo vienoje imoneje, dabar vis dazniau jam primetamas amzius ir netinkamumas jokiam darbui, ar yra koks istatymas, kuris apsaugotu ji nuo atleidimo is darbo, kai jau tiek nedaug beliko, esu girdejusi, kad likus 1,5 metu iki pensijos, darbdaviai to padaryti tiesiog negali, kaip pasielgti? Padekit kas nors.
Mano uosviui dabar 60 metu, iki pensijos - 2 metai, visa gyvenima pradirbo vienoje imoneje, dabar vis dazniau jam primetamas amzius ir netinkamumas jokiam darbui, ar yra koks istatymas, kuris apsaugotu ji nuo atleidimo is darbo, kai jau tiek nedaug beliko, esu girdejusi, kad likus 1,5 metu iki pensijos, darbdaviai to padaryti tiesiog negali, kaip pasielgti? Padekit kas nors.
Darbo santykus reglamentuoja Darbo kodeksas. Pasisikaitykite.
DK 129 str. teigia,
129 straipsnis. Darbo sutarties nutraukimas darbdavio iniciatyva, kai nėra darbuotojo kaltės
(...)
4. Darbo sutartis su darbuotojais, kuriems iki teisės gauti visą senatvės pensiją liko ne daugiau kaip penkeri metai, asmenimis iki aštuoniolikos metų, neįgaliaisiais, darbuotojais, auginančiais vaikų iki keturiolikos metų, gali būti nutraukta tik ypatingais atvejais, jeigu darbuotojo palikimas darbe iš esmės pažeistų darbdavio interesus.
Bei 135 str.
135 straipsnis. Pirmenybės teisė būti paliktam dirbti, kai mažinamas darbuotojų skaičius
(...)
4) kuriems iki senatvės pensijos liko ne daugiau kaip treji metai;