Įkraunama...
Įkraunama...

Sodros vykdomos išmokos: pensija, kompensacijos,

QUOTE(silagele @ 2012 09 05, 10:39)
sveiki

..................

..............

atsiprašau- darbe jau viską išsiaiškinau - ačiū už dėmesį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 02, 14:19)
Nustatymuose ji irasykit.

žinot labai keistas fokusas gaunas - įrašau nustatymuose savo adresus ir telefonus bei sąskaitą ir banką taisyklingai ir kaip 'numatyta' reikšme, tačiau kontaktus įkėlė o va banko sąskaitos nea schmoll.gif
kas do čiūdai g.gif ir pikta ir juokas ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2012 09 05, 22:58)
žinot labai keistas fokusas gaunas - įrašau nustatymuose savo adresus ir telefonus bei sąskaitą ir banką taisyklingai ir kaip 'numatyta' reikšme, tačiau kontaktus įkėlė o va banko sąskaitos nea  schmoll.gif
kas do čiūdai  g.gif ir pikta ir juokas ima  doh.gif

Kai irasot viska nustatymuose visur reikia spausti issaugoti.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2012 09 03, 08:43)
laba diena.Turiu toki gana keista klausima.jai mano vyras yra pasirases aviva senatves pensija,ar jis turi teise ja nusiimt daleiskim dabar nesulaukes pensijos?

Manau, kad negalima g.gif Nebandet jiems paskambinti?
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2012 09 05, 09:39)
sveiki

mane gydytoja visiškai suklaidino sakydama, kad jai elektroniniu būdu užsakius biuletenį, mano nedarbingumas bus toliau automatizuotai administruojamas ir perduodamas atsakingiems darbovietės asmenims ir jų persiunčiama į SODRą.

Žodžiu, pastaro pusmečio turėti nedarbingumai dėl vaiko ligų liko mano nepatvirtinti kažkur elektroniniuose kanaluose  doh.gif  doh.gif
tai kaip supratau pradau aš jau tų ligų pašalpas ane?  unsure.gif  verysad.gif

Gal galit patikslinti, per kiek laiko po biuletenio uždarymo leidžiama tuos elektroninius patvirtinimus atlikti?  4u.gif

ir gal kas turi patirties bei rastų kantrybės šiek tiek išsamiau papasakoti, kaip ta sistema veikia- kas kokia seka kokius veiksmus elektroniškai atlieka- po to, kai gydytojas įveda duomenis į sistemą ir uždaro biuletenį  ax.gif - būčiau labai dėkinga 4u.gif

hm lb įdomiai kodėl taip nutiko. gydytojai įvedus į elektroninę sistemą nedarbingumo pažymėjimą, sistemoje buhalterė įmonės kurioje dirbate turėjo užpildyti tam tikrą formą ir ją nusiųsti į sodrą, tada jūs sodroje turite pildyti prašymą ligos pašalpai išmokėti, tą taip pat galite padaryti internetu.

tikiuosi suprantamai paaiškinau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,labai reikia pasikalbėti.Mama buvo banke dėl kažkokių eilinių savo reikalų...ją aptarnaujanti mergina paklausė kam mamai 3 sąskaitos ? Mama žino turinti tik 2 ir 3-čią paprašė uždaryti.Mergina pasakė negalinti to padaryti,nes ten "stovi" mamos skola Sodrai -1700 panašiai.
Mamos čiut infarktas netrenke-nulekem į Sodrą aiškintis kas prie ko-ten nieko nežino,net tokios sąskaitos nemato.Grįžom į banką-taip ir taip,Sodra nieko nežino...Banke -na mes čia patys nesugalvojom...
Tai ką dabar mums daryti? Mama baigia išprotėti,skola rodo 2008m.,nei kada kokius įspėjimus gavo,nei už ką..
Kur kreiptis-patarkite prašau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 01 spalio 2012 - 20:04
Pagal tai, ką parašėte, suprantu, kad Sodra "įstatė" inkasinį unsure.gif Gal kažkada mama vykdė individualią veiklą ir liko galiukai? Jei ne, eikit vėl į Sodrą, vėl į banką ir ieškokit galų. Gal Sodra istatė inkasinį pagal sutampančius asmens duomenis, nepažiūrėję kodo, gal banko darbuotoja ne taip pažiūrėjo, visko būna. Išsiimkit pažymą iš Sodros, kad nesate skolingi VSDVF biudžetui ir į banką.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2012 09 03, 08:43)
laba diena.Turiu toki gana keista klausima.jai mano vyras yra pasirases aviva senatves pensija,ar jis turi teise ja nusiimt daleiskim dabar nesulaukes pensijos?

Šiuos pinigėlius vyras gaus tik sulaukęs senatvės pensijos. Gaus arba vienkartinę išmoką, arba bus išmokama dalimis kas mėn. kaip ir pensija. Čia priklauso nuo sukauptos sumos. Iki pensijos išmoka galima tik jo mirties atveju paveldėtojams.
Atsakyti
sveiki,gal galetumt pasakyt ar 59 metu vyrui galima pries laikine pencija tvarkyt,jei taip nuo ko pradet,jei ne tada birzoje jam reikia stovet ar kaip?
Atsakyti
Laba diena,auginu maziuke,jai 1.5 metu,antrus metus tetis isejo i atostogas 40proc,su galimybe dirbti...as stoviu birzoje,esu girdejusi,kad iki tryju metu as vistiek turiu soc garantijas,jai ir nestoveciau DB,ar tiesa?kur reiketu kreiptis?ir dar girdejau toki,kogero pletkiuka,kad mama kuri nedirba,iki tryju metu turetu gauti kazkokia pasalpa is sodros,o gal savivaldybes,apie 300 lt.../Kas tai,ar tiesa ir gal kas galetu nukreipti?ACIU

4u.gif
Atsakyti
[quote=Šalta kava...,2012 11 16, 17:20]Laba diena,auginu maziuke,jai 1.5 metu,antrus metus tetis isejo i atostogas 40proc,su galimybe dirbti...as stoviu birzoje,esu girdejusi,kad iki tryju metu as vistiek turiu soc garantijas,jai ir nestoveciau DB,ar tiesa?kur reiketu kreiptis?ir dar girdejau toki,kogero pletkiuka,kad mama kuri nedirba,iki tryju metu turetu gauti kazkokia pasalpa is sodros,o gal savivaldybes,apie 300 lt.../Kas tai,ar tiesa ir gal kas galetu nukreipti?ACIU 

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta kava...: 26 lapkričio 2012 - 16:05
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 11 16, 17:20)
Laba diena,auginu maziuke,jai 1.5 metu,antrus metus tetis isejo i atostogas 40proc,su galimybe dirbti...as stoviu birzoje,esu girdejusi,kad iki tryju metu as vistiek turiu soc garantijas,jai ir nestoveciau DB,ar tiesa?kur reiketu kreiptis?ir dar girdejau toki,kogero pletkiuka,kad mama kuri nedirba,iki tryju metu turetu gauti kazkokia pasalpa is sodros,o gal savivaldybes,apie 300 lt.../Kas tai,ar tiesa ir gal kas galetu nukreipti?ACIU 

4u.gif

Soc.garantijas turit iki kol vaikui sueis 8 metai,tereikia i lygoniu kasas nueiti.O jeigu gaunat soc.pasalpa(apie kurios klauset 350 lt),tai i darbo birza galima nestoti,kol vaikui nera 3-ju metu.Bet ziuri visos seimos pajamas,o ne tik mamos,nebent mama yra issiskyrusi ir vaikui priteisti alimentai.
Atsakyti