Įkraunama...
Įkraunama...

Sodros vykdomos išmokos: pensija, kompensacijos,

QUOTE(taibent1 @ 2012 07 04, 23:33)
Sveiki,
Kaip matau, čia daugiau klausimų nei atsakymų, bet pabandyti noriu ir aš.
Situacija ir klausimas: žmogus turi ilgalaikes nemokamas atostogas. Sugrįžimo iš atostogų dieną gauna  traumą. Ar jam kažką mokės SODRA jei iškart po nemokamų atostogų jis ims biuletenį, o gal jam verta bent kelias dienas bandyti atidirbti, kad gautų bent kažkokias lėšas pragyvenimui?
Ačiū iš anksto už nuomones.

Biliuteni skaiciuoja is paskutiniu 3-ju men.vienas menuo iki ju neieina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 liepos 2012 - 20:44
Sakykit, isejus is darbo ir stojus i darbo birza - po kiek laiko mokama bedarbio pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2012 07 20, 08:22)
Sakykit, isejus is darbo ir stojus i darbo birza - po kiek laiko mokama bedarbio pasalpa?

Nedarbo socialinio draudimo išmoka skiriama nuo aštuntos po įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje dienos
Atsakyti
Aciu labai smile.gif
Atsakyti
laba diena.Turiu toki gana keista klausima.jai mano vyras yra pasirases aviva senatves pensija,ar jis turi teise ja nusiimt daleikim dabar nesulaukes pensijos?Nes jam iki pensijos dar labai toly.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Norėčiau pasiteirauti (gal kas žinosit) kokius mokesčius SODRAI ir kiek (procentais) man reikės sumokėti pasirašius poros savaičių asmeninę honorarinę sutartį (nežinau kaip tiksliai vadinasi)? g.gif

Atsakyti
laba merginos,

ar eina internetu užpildyti prašymą sodrai gauti nedarbngumo pašalpai (biuleteniui)? blush2.gif ar visgi reikia eiti į sodrą parašyti tą prašymą?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 24, 09:25)
laba merginos,

ar eina internetu užpildyti prašymą sodrai gauti nedarbngumo pašalpai (biuleteniui)? blush2.gif ar visgi reikia eiti į sodrą parašyti tą prašymą?

https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
per cia galit uzpildyti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 24, 08:26)

aciu labai 4u.gif
bet iskilo klausimas bepildant blush2.gif
kodel praso adreso,bet irasyti neleidzia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 02, 14:13)
aciu labai 4u.gif
bet iskilo klausimas bepildant blush2.gif
kodel praso adreso,bet irasyti neleidzia? blush2.gif

Nustatymuose ji irasykit.
Atsakyti
laba diena.Turiu toki gana keista klausima.jai mano vyras yra pasirases aviva senatves pensija,ar jis turi teise ja nusiimt daleiskim dabar nesulaukes pensijos?
Atsakyti
sveiki

mane gydytoja visiškai suklaidino sakydama, kad jai elektroniniu būdu užsakius biuletenį, mano nedarbingumas bus toliau automatizuotai administruojamas ir perduodamas atsakingiems darbovietės asmenims ir jų persiunčiama į SODRą.

Žodžiu, pastaro pusmečio turėti nedarbingumai dėl vaiko ligų liko mano nepatvirtinti kažkur elektroniniuose kanaluose doh.gif doh.gif
tai kaip supratau pradau aš jau tų ligų pašalpas ane? unsure.gif verysad.gif

Gal galit patikslinti, per kiek laiko po biuletenio uždarymo leidžiama tuos elektroninius patvirtinimus atlikti? 4u.gif

ir gal kas turi patirties bei rastų kantrybės šiek tiek išsamiau papasakoti, kaip ta sistema veikia- kas kokia seka kokius veiksmus elektroniškai atlieka- po to, kai gydytojas įveda duomenis į sistemą ir uždaro biuletenį ax.gif - būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti