stebuklingu poveikiu nera nei vienu tableciu, taciau man sie papildai padejo kiek kitaip- susireguliavo virskinimas, pagreitino medziagu apykaita.kol kas tik 2 men.kaip geriu, taciau nezadu mest
GEriu dvi savaites po viena GAmtos namu tablete, galiu drasiai pasakyti, kad man asmeniskai numalde nenormalu saldumynu potrauki ir po ju man apetitas susinormalizuoja, jokio noro nera persivalgyti. TAi to pasekoje, gal ir siek tiek pavyks suliekneti, nors pacios jos kilogramu netirpdo. NEt neidomu, pasiemiau Snickersa, ir is ipratimo suvalgiau be jokio kaifo, kazkoks net lengvas pykinimas nuo ju, kaip pirma snestumo savaites. Zodziu, kazkiek veikia, gaila, kad esu uzsieny ir tuoj pokutis baigsis...
ar dar vis yra naudojančių šias kapsules? kokie rezultatai?
As irgi geriau kapsules 3 men. ,bet nenumeciau nei gramo.
QUOTE(subalansuota @ 2004 11 26, 13:27)
Sveikos. Gal kas bandė obuolių sidro tabletes lieknėjimui? Ar jos padeda sulieknėti? Ar tai tik blefas?
man padejo sios kapsules
svorio pokyčių nepastebėjau, bet savijauta-geresnė, nes išgerdavau ryte kapsule, užsigerdavau vandeniu, po keliolikos minučių papusryčiaudavau ir.... į tualetą...tai labai pagerina savijautą, be kapsulių to nebūdavo...o dabar jau kuris laikas negeria kapsulių, išgeriu ryte vandens stiklinę, taip pat papusryčiauju ir...atsirado refleksas...tad galiu teigti, kad mažais kaštais ir su trupučiu pastangų (nepamiršti išgerti kapsulę, vandens, susiplanuoti rytą taip, kad būtų laiko visa tai padaryti) ir susitvarkiau žarnyną....nevartoju jau pusmetį, o įpročiai išliko;)
aš ir jas geriu, svoris nekrinta, o apetitas kažkodėl padidėjo, netgi turiu įtarimą, kad būtent nuo jų
Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.