Sena tema, keliu į viršų
Ar vartojat kas?
Turiu problemų su medžiagų apykaita, tai man jos tikrai padėjo šią problemą išspręsti.Ir žymiai geriau, nei liekninamosios arbatos, kurios tik vidurius paleidžia
Kad svorio padės numesti, tikrai nesitikiu...
Geriau pries kelis metus,tikrai NEPADEDA!!!
Na aš irgi esu bandžius prieš kelis metus, NEW NORDIC firmos, tai jei ką ir padėjo, tai šiek tiek vidurius sureguliuot svorio tikrai nenumečiau
Pradėjau ir aš New Nordic .. matysim, ar pasiseks bent gramą numesti Jau vien tai, kad padeda sureguliuoti medžiagų apykaitą - jau būtų gerai nereikia gi norėti, kad nepajudinus nė lašinuko nukristų visi KG svarbu, kad nebepriaugtų, būtų gera medžiagų apykaita.. .. kadangi sportuosiu - tikiuosi rezultatas bus geras
O man veikia... aišku ne 5 kg per savaitę, o tik 1 kg.. bet reikia turėt sveiko proto.. nei sveikatai gerai iš karto po daug svorio pamesti, nei gražiai kūnas atrodo .. Man tai patinka naivu tikėtis nuo kažkokios kapsulės iš karto daug numesti Ne visai tam jos ir skirtos.. jei kas nors bent čiupinėjo informacinį lapelį
isbandysiu ir as obuoliu sidro kapsules, tiki nezinau kurias pirkti drauge su jomis atsikrate apie 12 kg, tik nepamenu kokias gere, rezultatas tikiuos bus, nes kartu ir ugdysiu savo valia, atsisakysiu laisvalaikio namuose su pilna lekste uzkandziu ir sedejimo prie pc, iskeisiu i pasivaiksciojima po parka, ar po miesta, kai toks oras uz lango ir ant pilvo gelbejimo ratas, vien preparatai cia nepades
Bandysiu aš jas ir pagerti kurį laiką, žiūrėsiu kaip bus. Jau kuris laikas suku lanką, žiūrėsiu ar kapsulės prisidės.
QUOTE(tavomazvaike @ 2013 03 13, 12:09)
Bandysiu aš jas ir pagerti kurį laiką, žiūrėsiu kaip bus. Jau kuris laikas suku lanką, žiūrėsiu ar kapsulės prisidės.
Lauksiu atsiliepimų
Na ką, jau savaitę kaip geriu šias kapsules. Kolkas vaizdžių pasikeitimų nematau, ankstoka manau. Bijau tik kad toliau geriant ar rūgštys nepradės kilt.
QUOTE(tavomazvaike @ 2013 03 25, 18:53)
Na ką, jau savaitę kaip geriu šias kapsules. Kolkas vaizdžių pasikeitimų nematau, ankstoka manau. Bijau tik kad toliau geriant ar rūgštys nepradės kilt.
Teko mest šalin tas kapsules nes man ir taip skrandis ne pats pačiausias, o su jomis pradėjo rūgštis kilti Kažkokiam žurnale skaičiau, kad norint rezultato .. reikia po dvi kapsules po pusryčių gerti nusivyliau
Nekas, gausit bandyt kitokį būdą. Tas kur aš vartojų lapelyje parašyta po dvi kapsules du kartus dienoj. Bet ir tiek negeriu, tik po vieną.