Įkraunama...
Įkraunama...

Mezginių apdaila

QUOTE(liepa50 @ 2009 02 18, 10:02)
ir nenusibosta gi jai reklamuot... Gal uz tai pinigus gauna. smile.gif

Kiek žinau, jei ne melavo vienoj temoj, dizainere dirba ar kuo ten g.gif Gal ji prikišusi nagus prie tų knygų bigsmile.gif Reikia savo darbą pagirti kaip gi kitaip mirksiukas.gif Tik galėtų girtis solidžiau ir knygučių turiniu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, gal galite paaiskinti kaip ismegsti persukta aki ar kazkaip taip vadians nu niekaip nedaeina mano galvelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilev1 @ 2009 02 18, 14:42)
Laba diena, gal galite paaiskinti kaip ismegsti persukta aki ar kazkaip taip vadians nu niekaip nedaeina mano galvelei smile.gif

nu aš įsivaizduoju, kad normaliai kai mezgi gerą akį, užkabini siūlą taip, kad gautųsi didelė skylė, o t.y. kabini siūlą, tą kuris toliau nuo tavęs, ar kaip čia paaiškinti. o jei [perskuta, tai kabini tą siūlą, kuris nuo tavęs. žodžiu, sukryžiuoji tos pačios akies siūlus
nžn ar ką supratai doh.gif
Atsakyti
Kazkada ir as sprendziau sia misle, ir atrodo issprendziau. ax.gif
Pabandysiu paaiskinti pagal save. Kai akis yra ant virbalo, tai viena jos (tos akies) dalis yra vienoje puseje, kita - kitoje. Kai mezgi paprasta geraja aki, kabini siula, kuris yra arciau taves, ir is apacios i virsu (arba is kaires i desine). Kai reikia ismegsti persukta aki, kabini siula, esanti toliau nuo taves, 'kitoje virbalo puseje' ir ta darai is desines i kaire. Tokiu budu akis prie pat mezginio siek tiek persisuka.

Jei vis tiek neaisku, pabandysiu pavaizduoti tai fotografiskai, nes dabar kaip tik mezgu rankoves siuo rastu (1 bloga, 1 gera persukta).
Atsakyti
Aciu uz paaiskinimus 4u.gif man atrodo supratau pabandysiu pamegst tikiuosi iseis smile.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles, gal kas gali pagelbet ir paaiskint kaip padaryt kaklo iskirpte kaip laiveli ( kaklo krastas eina nuo puse peciu ir prie pat kaklo). Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles, gal kas gali pagelbet ir paaiskint kaip padaryt kaklo iskirpte kaip laiveli ( kaklo krastas eina nuo puse peciu ir prie pat kaklo). Is anksto dekoju 4u.gif
Va kazka tokio
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal galesite man padeti? numezgiau dukrytei megztuka ir niekaip nesuprantu, kaip pabaigti, man tik pirmasis toks mano darbelis. reikia numegzti ta vietele, kur sagutes reiks isiuti ir apykakle. ja megzti ripso rastu? o kaip reiktu primegzti? kaip padaryti skylutes sagelem? biggrin.gif
Atsakyti
Apie kraštelį jau atsakė kitoj temoj, o kilputes aš darau taip: dvi akys sumegztos, 1 užmetimas. Jeigu didelės sagos, tada galima 2-3 akis nuleisti, o kitoj eilėj užmesti naujas. Visą laiką megzti atitinkamai pagal raštą.
Papildyta:
QUOTE(hakura @ 2009 03 31, 17:26)
sveikos mezgejeles, gal kas gali pagelbet ir paaiskint kaip padaryt kaklo iskirpte kaip laiveli ( kaklo krastas eina nuo puse peciu ir prie pat kaklo). Is anksto dekoju  4u.gif
Va kazka tokio

Čia reikia rankovių iškirpimus labai nedaug nuleisti - po 3-4 kartus po vieną akį. O kaklą pradėt nuleidinėti aukštai ir po daug akių iš karto, pvz., 10 akių, po 5 akis iš kiekvieno krašto po kelis kartus. Jeigu ploni siūlai ir daug akių, tai ir po daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 06 balandžio 2009 - 08:29
sveikos, ir as su klausimu pas jus smile.gif zodziu, mezgant turejau ismegzti kelias akis kitos spalvos siulu(kisenems),kad paskui isardyciau ir gautusi atviros akys. taciau vienoj priekio pusej ismezgiau o kitoj pamirsau. ir dabar teks prakirpit viena aki kad padaryt ta tarpeli. vat man klausimas kaip reiks uztvirtinta ta siula kad kitos akys neisirtu?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 04 09, 11:19)
sveikos, ir as su klausimu pas jus smile.gif zodziu, mezgant turejau ismegzti kelias akis kitos spalvos siulu(kisenems),kad paskui isardyciau ir gautusi atviros akys. taciau vienoj priekio pusej ismezgiau o kitoj pamirsau. ir dabar teks prakirpit viena aki kad padaryt ta tarpeli. vat man klausimas kaip reiks uztvirtinta ta siula kad kitos akys neisirtu?

pati uzdaviau klausima, pati ir atsakysiu smile.gif radau knygoj, kad reikia nuo busimo plysio vidurio i krastus ardyt, tada gausis ilgesi siulgaliai, kuriuos bus patogu surist smile.gif gal kam nors pravers smile.gif
Atsakyti
gal čia kas nors padės ax.gif man reikia sesės megztiniui numegzt didelį gobtuvą, tokį panašų į robinhudo. jei suprantat apie ką aš čia kalbu blush2.gif na, jis turi būti ilgas, iki užpakalio ir smailiu galu. ir niekaip nesugalvoju nuo kur pradėt ir kaip megzt.
ir dar, gal kas žino, kaip išmegzt skyles kišenėms, bet ne tiesiai, kaip čia aukščiau aprašyta, o kad jos skersos būtų.
Atsakyti