Įkraunama...
Įkraunama...

Mezginių apdaila

QUOTE(lina-as @ 2007 09 27, 14:46)
Labukas  4u.gif
Man irgi labai noretusi, kad kas paaiskintu,kaip gobtuva numegsti  ax.gif  Temoje apie gobtuvus ikelta nuoroda,bet neatsidaro man  verysad.gif Uzklausiau ten,bet niekas neparaso... Gal cia kas nors pagelbes  rolleyes.gif
Aciu  4u.gif

Matyt reiks palaukti kol labiau orai atšals ir merginos puls rankdarbiais užsiiminėti ilgais tamsiais vakarais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrute @ 2007 09 27, 20:21)
Matyt reiks palaukti kol labiau orai atšals ir merginos puls rankdarbiais užsiiminėti ilgais tamsiais vakarais  biggrin.gif

Tikriausiai... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif
Niekas nenori padeti verysad.gif
Atsakyti
lina-as, jei skaitai rusiskai, pasidairyk cia , gal rasi sau reikiama info wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 10 04, 09:57)
lina-as, jei skaitai rusiskai, pasidairyk cia , gal rasi sau reikiama info wink.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Niu, pagaliau mane "isgelbejot"! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[COLOR=red][SIZE=7] ACIU
Atsakyti
QUOTE(Pievos19 @ 2007 09 22, 19:02)
Dažnai mocheros mezginius apneriu veželio žingsniu žaliasis megstukas speju ,kad apnertas stulpeliais g.gif

o kaip nerti vėžio žingsneliu? pamokykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivory @ 2007 10 21, 10:59)
o kaip nerti vėžio žingsneliu? pamokykit 4u.gif

Paprasciau parodyt, nei paaiskint... Kai neri viska i kaire, tai cia i desine i nerini/mezgini kisi vaseli, tada su juo paimi ir istrauki siula, tada pertrauki siula per kilputes...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 10 21, 20:26)
Paprasciau parodyt, nei paaiskint... Kai neri viska i kaire, tai cia i desine i  nerini/mezgini kisi vaseli, tada su juo paimi ir istrauki siula, tada pertrauki siula per kilputes...

supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gili @ 2007 09 27, 15:51)
mezgu kudikiui megztinuka, gal butu galima gauti pavyzduka kakliuko, kur soniukas sagutemis uzsisega?  aciu

Man ir idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciotki @ 2007 11 17, 13:42)
Man ir idomu  4u.gif

Sveikos mergaites, labai domina mezginiu susiuvimas.Niekur forume neradau kaip graziai megztinius susiuti.Vakar buvau verpaluose(parduotuvej) ir viena is pardaveju susiuvinejo megztuka,tai taip man patiko.Jinai ten kazkaip is gerosiso puses akytes kabina kabina su adata.Laabai graziai gaunasi.Ir as taip noreciau ismokti.
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2007 11 22, 15:06)
Sveikos mergaites, labai domina mezginiu susiuvimas.Niekur forume neradau kaip graziai megztinius susiuti.Vakar buvau verpaluose(parduotuvej) ir viena is pardaveju susiuvinejo megztuka,tai taip man patiko.Jinai ten kazkaip is gerosiso puses akytes kabina kabina su adata.Laabai graziai gaunasi.Ir as taip noreciau ismokti.

Del tos priezasties, kad nemoku kakliuko graziai padaryti ir nemezgu maziukams verysad.gif
Atsakyti
sveikute. as tai susiuvineju siuvamuoju dygsniu: paimu dvi detales(prieki ir nugara), sudedu gerosiomis pusemis i vidu, tada duriu adata nuo saves per abi dalis, istraukiu siula, darau nedideli dygsneli, gryztu atgal (duriu i save per abi puses), istraukiu siula, tada gryztu truputi atgal nei ta vieta, kur istraukiau siula ir vel duriu nuo saves. ir gaunasi labai siule, is gerosios nieko nesimato. siules kryptis-is desines i kaire.labai nesudetinga, tikiuosi suprantamai paaiskinau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kas gali pasakyti kaip reikia megzti apykaklę. Visur kuičiuos, bet niekur nerandu, kad būtų aiškiai paaiškinta ar parodyta. Esu ta pradedančioji mezgėja. Va sustojau ties megztinio paykaklę ir nežinau, ką toliau daryti doh.gif Ar ją atskirai numegzti ir prisiūti? Ar kažkokiu būdu surinkti akis ir prie pačio megztinio primegzti? doh.gif
Atsakyti