Įkraunama...
Įkraunama...

Mezginių apdaila

QUOTE(Papūgėlė @ 2007 02 27, 12:17)
Pritariu, norėtusi pamatyti žurnaliuką.  mirksiukas.gif

Na skenerio neturiu, bet pabandysiu, kaip nors nuskenuoti. Bet anksciau nei savaitgali turbut niekaip neisleis.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 02 26, 14:13)
o ten yra paaiskinimu kaip papildomai is krasto prideti daugiau akiu???

QUOTE(qqte @ 2007 02 26, 15:00)
ech
nu tai kaip tada prideti tas pvz 5 akis nuo krasto taip man ir neaisku
ot susiduriau su problema mezgu gal 15 metu ir va  doh.gif

Na nors Nite įdėjo labai geras nuoroda..bet ir aš pabandysiu tau pagelbėti...Gal ir kitoms pravers..Tikiuosi viskas gerai matosi.. g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ot velnias, vakar buvau parduotuvėj ir pamiršau paimti žurnaliuką doh.gif Neduok Dieve šiandien nerasiu, tai užgraušiu save fool.gif
Atsakyti

Na nors Nite įdėjo labai geras nuoroda..bet ir aš pabandysiu tau pagelbėti...Gal ir kitoms pravers..Tikiuosi viskas gerai matosi.. g.gif

Gal gali parašyti koks čia žurnalas ar knyga ?
Papildyta:
QUOTE(Regama @ 2007 02 27, 13:43)

Čia aš Salne prašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regama @ 2007 02 27, 12:44)

Tai sena knyga...kurią gal prieš dešimt metų pirkau...Bet ji man super.. thumbup.gif ..Tai Hanna Jaacks "Puiku megzti".. 4u.gif
Atsakyti
Tai sena knyga...kurią gal prieš dešimt metų pirkau...Bet ji man super.. thumbup.gif ..Tai Hanna Jaacks "Puiku megzti".. 4u.gif
[/quote]

O gal matei ir dabar pardavime yra ?
Atsakyti
QUOTE(Regama @ 2007 02 27, 13:03)

O gal matei ir dabar pardavime yra ?

Nu tikrai nemačiau...Pas mus Lietuvoj išvis mažai literatūros apie mezgimą..ir kitus rankdarbius..Anksčiau dar išleisdavo šį bei tą (kaip sakiau, tą knygą pirkau gal prieš dešimt metų)..Bet dabar nieko.. doh.gif ..Tik žurnaliukai.. g.gif
Na dar centriniam knygyne Gedo prospekte..galima rasti literatūros..bet viskas rūsų kalba.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2007 02 26, 19:30)
Idomu butu pamatyti visa zurnala.

Jeigu neklystu, tai cia "Rankdarbiu kraiteles" Sspecialus numeris "Mezginiu apdaila", ka tik pirkau Maximoj. Siaip tai ideja puiki, bet visi paaiskinimai gana neaiskus sad.gif Reiia gerokai sudijuoti, kad suprastum, kas ten rasoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 27 vasario 2007 - 13:41
Sveikos! Esu pradedanti megzti, tai turiu viena klausima:) Kaip padaryti trikampi kakliuka? Gal galite paaiskinti?
ACIU!
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2007 03 05, 10:08)

Aciu! Bandysim 4u.gif
Atsakyti
labas laguna senai cia lankeisi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif iskur ismokai apie mezgimagal is manes g.gif g.gif g.gif kaip juliukas ar nepasigere puseseres gimtadienyje : lotuliukas.gif lotuliukas.gif rasyk ax.gif ax.gif
Atsakyti