Sia vasara buvau Anyksciuose. Prie Puntuko taip[ ir neteko pabuvoti, bet viesbutyje Puntukas parai apsistojau. Dabar Puntukas labai graziai sutvarkytas ir labai nebrangus. Uzsisakeme dvivieti su dvigule lova kambari ir buvom labai maloniai nustebinti. Neisivaizduoju kokio fainumo liuksas ju. Tiesa, yra dar ir nesutvarkytu kabariu, tai perspekit, kad norite butent remontuoto. Tik va problema, kad viesbutis paciame miestelio centre ir vasara neimanoma miegoti langa atsidarius - kvieteme net policija, nes susirinkes girtas vietinis jaunimelis aiskinosi santykius.
Kita nakti jau persikeleme i "Anyksciu silelio" poilsio namus. Visai kas kita. Nera prabangos (liuksuose sake jos galima irgi rasti), bet pasijunti tarsi atsidures kitame pasaulyje. Ta gamta.... ech...
Anyksciu barai:
Viskas labai pigu, bet pvz. Bangeleje (baras labai geroje viuetoje, virs upes) labai neskanus maistas ir tragiskas aptarnavimas. Tiesa, pieniski kokteiliai - labai skanus, primenantys tarybine vaikyste...
Aplankeme turbut visus anyksciu barus ir tik viename (prie pat maximos,nepamenu pavadinimo) buvo normalus aptarnavimas ir skanus maistas.
QUOTE(nerami @ 2006 08 29, 13:30)
Kita nakti jau persikeleme i "Anyksciu silelio" poilsio namus. Visai kas kita. Nera prabangos (liuksuose sake jos galima irgi rasti), bet pasijunti tarsi atsidures kitame pasaulyje. Ta gamta.... ech...
Aplankeme turbut visus anyksciu barus ir tik viename (prie pat maximos,nepamenu pavadinimo) buvo normalus aptarnavimas ir skanus maistas.
Anykščių poilsio namus turėtų kitais metams uždaryti rekonstrukcijai (bent jau planai tokie, girdėjau iš administracijos darbuotojų).Taigi, greičiausiai sovietinės atmosferos juose nebeliks
Gal čia apie Jaros piceriją kalbi?
del "Bangeles" tai sutinku-si vieta kaip sakant daugiau vakare su taure vyno pasedet. O man patinka valgyti poilsio namu bare (skanu daug ir nebrangu)...Patinka Niuronyse (prie arklio muziejaus)"pasageles" kavine-del fainos aplinkos (nors jei aptarnaus pati savininke tai galit ne kaip pasijausti (cia is savo praktikos-toks vaizdas kad as js turiu maloniai paprasyt kad ji priimtu uzsakyma)...
Ech man tie Anyksciai ...bet cia turbut man jir tokie todel kad as ten gimus ir augus
Ech man tie Anyksciai ...bet cia turbut man jir tokie todel kad as ten gimus ir augus
Sveiki, mano giminės yra kilę iš Anykščių, tai teko pabuvoti dažnai šiose apylinkėse. Aplankiau visas lankomas vietas, o siauruku važiavau 2 kartus. vieną kartą iki Rubikių ir atgal, antrą su visais užpuolimais, vyno ir kitų gėrimų degustacijomis. labai patiko. Dar važinėjome kartingais, kurie yra šalia Anykščių.
QUOTE(Ginija @ 2006 08 29, 11:08)
Anykščių poilsio namus turėtų kitais metams uždaryti rekonstrukcijai (bent jau planai tokie, girdėjau iš administracijos darbuotojų).Taigi, greičiausiai sovietinės atmosferos juose nebeliks
Netiks sovietines atmosferos neliks bet ir nebus tokios kavinukes...Vietoje poilsio planuojamas irengti analogu neturintis Lietuvoje SPA centras...taip kad jo paslaugomis nesinaudojantys i SPA teritorija nebepateksime
QUOTE(Gitulka @ 2006 11 08, 12:53)
Netiks sovietines atmosferos neliks bet ir nebus tokios kavinukes...Vietoje poilsio planuojamas irengti analogu neturintis Lietuvoje SPA centras...taip kad jo paslaugomis nesinaudojantys i SPA teritorija nebepateksime
Girdėjau apie tai, kad bus SPA centras. Padarys Anykščius traukos centru.
Aš prieš porą savaičių važiavau siauruku - buvo vyno Bozole degustacija Troskunu vienuolyne
QUOTE(Ginija @ 2006 11 09, 00:12)
wow, kaip gerai butu
QUOTE(Ginija @ 2006 11 08, 14:12)
tai stai kodel Anyksciuose didelius plotus isgriove, nes kazkas nupirko.. na lauksim
QUOTE(Sejle @ 2007 01 31, 10:27)
tai stai kodel Anyksciuose didelius plotus isgriove, nes kazkas nupirko.. na lauksim
Gal ir neblogai. Turės ir vakarų LT savo SPA.