Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

Sveiki, gal galit įdėt nuorodą, kur galima būtų parsisiųst sims 2 ? smile.gif Pati ieškodama bijau virusų prisigaudyt smile.gif Kad ir per tuos torrentus, nežinau kur ieškot? g.gif Ačių labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 12 28, 16:40)
Sveiki, gal galit įdėt nuorodą, kur galima būtų parsisiųst sims  2 ? smile.gif  Pati ieškodama bijau virusų prisigaudyt  smile.gif  Kad ir per tuos torrentus, nežinau kur ieškot? g.gif  Ačių labai  4u.gif

sveikute 4u.gif
netiksliai parasei nezinai ieskoti kur ko nerandi paciu simsu , ar torrent programos , ar torrent saito ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 28, 15:46)
sveikute  4u.gif
netiksliai parasei nezinai ieskoti kur ko nerandi paciu simsu , ar torrent programos , ar torrent saito ?  ax.gif

Na tiesiog noriu parsisiųst sims 2, bet nerandu iš kur, tai sakau gal kas kokią nuorodėlę galėtumėt įmest iš kur man juos parsisųst 4u.gif
Atsakyti
Siunčiuos jau iš torrent.lt , tik kad laaaaaabai lėtai siunčia g.gif Turbūt savaite man siųs biggrin.gif Turėjau kažkada juos įsirašius, bet pamečiau, dabar taip gaila doh.gif Na ką padarysi... biggrin.gif O jei aš išjungsiu kompiuterį, kitą kartą įjungus siuntimas tęsis? g.gif
Atsakyti
Aišku, kad tęsis. Dėl to gali būti visiškai rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 12 28, 18:30)
Siunčiuos jau iš torrent.lt , tik kad laaaaaabai lėtai siunčia  g.gif  Turbūt savaite man siųs  biggrin.gif  Turėjau kažkada juos įsirašius, bet pamečiau, dabar taip gaila  doh.gif  Na ką padarysi... biggrin.gif  O jei aš išjungsiu kompiuterį, kitą kartą įjungus siuntimas tęsis?  g.gif

as siunciausi tai man greitai parsisiunte g.gif buvau cd subraiziusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 29, 12:59)
as siunciausi tai man greitai parsisiunte  g.gif  buvau cd subraiziusi  blush2.gif

Per kiek laiko? g.gif Man dar parsisiuntė tik 19 procentų (nakčiai aišku buvau išjungus biggrin.gif )... Ir dar žadą siųst 1 dieną ir 1 h doh.gif biggrin.gif Gal pirmadienį jau ir turėsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 12 29, 12:10)
Per kiek laiko?  g.gif  Man dar parsisiuntė tik 19 procentų (nakčiai aišku buvau išjungus  biggrin.gif )... Ir dar žadą siųst 1 dieną ir 1 h  doh.gif  biggrin.gif  Gal pirmadienį jau ir turėsiu  doh.gif  biggrin.gif

Taigi viskas priklauso nuo interneto greičio.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 12 29, 14:10)
Per kiek laiko?  g.gif  Man dar parsisiuntė tik 19 procentų (nakčiai aišku buvau išjungus  biggrin.gif )... Ir dar žadą siųst 1 dieną ir 1 h  doh.gif  biggrin.gif  Gal pirmadienį jau ir turėsiu  doh.gif  biggrin.gif

per koki pora valandu bigsmile.gif
bet kaip jau rase priklauso nuo tavo interneto greicio g.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 29, 18:03)
per koki pora valandu  bigsmile.gif
bet kaip jau rase priklauso nuo tavo interneto greicio  g.gif

O geras bigsmile.gif Pas mane tai lėtai siunčias.... doh.gif Kažkaip negalvojau, kad pas mane internetas labai lėtas, bent jau dainas ir kitką tai greit parsiųsdavo, bet tokio didelio failo dar nesu siuntus biggrin.gif Teks palaukt dar turbūt kokias dvi - tris dienas biggrin.gif Jau 40 procentu turiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif jau nežinau kur rašyti, prie kompiuterinių problemų man niekas neatsakė, tai gal čia kas nors žinosit verysad.gif turiu poblemą su žaidimais. Prieš pusę metų nusipirkom naują pc, suinstalino windousus bet instaliuojant kažkaip keistai ekranas liejosi, nu bet kadangi daugiau niekad nebesiliejo tai nekreipėm į tai dėmesio. Savaitę laiko buvo viskas gerai, visi žaidimai ėjo be priekaištų bet vieną dieną bandant paleisti išmetė tokią lentelę:
user posted image
o tada ir prasidėjo...senam kompe irgi kažkas buvo atsitikę ir taip pat metę tą lentelę. parodžiau kompiuteristui, ten kažką instaliavo dar, naujesnį directx atsiuntė, nepadėjo todėl nusprendė kad mano pc pernaujas tokiem žaidimam. man nepatiko šis požiūris nes pvz tokie žaidimai kaip mario ir panašūs, nereikalaujantys daug visko, man kuo puikiausiai veikė ir beto aš norėjau paleist simsus kurių papildymas tikrai nėra senas... taigi pati pradėjau ieškoti kas čia gali mano tam kompui būti ir vieną kartą parsisiunčiau need for speed'ą turėjau vilties kad jis veiks, tačiau kažkodėl jis nenorėjo veikti g.gif verysad.gif taip man bežiūrint pamačiau tokią lentelę ir manau atradau problemą:
user posted image
ir dar
user posted image
tik nežinau kaip ją spręsti. gal galit man kas padėti? nenoriu aš vėl kviesti to kompiuteristo schmoll.gif
šendien vėl naujus draiverius atsisiunčiau, bet nepadėjo, tik kad dipslay memory jau nuskaito...help kasnors! verysad.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Jau beveik parsisiunčiau, bet suprantu, kad nemokėsiu instaliuot doh.gif Žinau, kad reik parsisiųst tą daemon tools, o ką toliau su ją daryt? Ir su kuriais failais g.gif Pas mane yra po keturis keturių rūšių failus - CUE, SUB, CCD ir IMG g.gif Gal galit tos kurios parsisiuntėt ir įsiinstaliavot parašyt ką darėt doh.gif 4u.gif Labai ačiū, nes po tokio ilgo siuntimo neįsiinstaliuot būtų labai gaila blush2.gif

Su šventėm newyear.gif
Atsakyti