Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

Mano simsai tai miršta iš bado... lotuliukas.gif Nenoriu vėl simsų su tais kodais susigadint(nors jau ir taip sugadinau) Tai eina į darbą,bet kažkodėl mano simsę išmetė iš darbo... Tai visi vaikai alkani... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 19, 15:48)
Mano simsai tai miršta iš bado...  lotuliukas.gif  Nenoriu vėl simsų su tais kodais susigadint(nors jau ir taip sugadinau) Tai eina į darbą,bet kažkodėl mano simsę išmetė iš darbo... Tai visi vaikai alkani...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
kai tik pradejau zaisti simsus (tai buvo pries metus laiko),man irgi labai nesiseke verysad.gif nescia moteris numire jei gerai pamenu nuo pervargimo ir alkio blush2.gif o senukas,jos tevas sudege doh.gif uzsiliepsnojo nuo zidinio fotelis o paskui ir tas vargsiukas schmoll.gif
na ir praejo noras man su jais zaisti unsure.gif o dabar ir vel uzsimaniau,tai atrodo ,kad nieko,viskas kaip ir gerai buvo,kol nepanaudojau pinigu kodo ax.gif ji tik panaudojus,man nebeleisdavo perstatyti duru ,langu,kazkaip kreivai pradejo statyti baldus,o galiausiai mano simsai ir siusiojo ir maudesi visiskai nuogi doh.gif lotuliukas.gif be jokiu uzdengimu kvadrateliais,ka darydavo anksciau biggrin.gif na teko juos isinstaliuoti smile.gif dabar laukiu visu papildymu kol parsisius,tada vel per nauja susiinstaliuosiu thumbup.gif
siuo metu esu parsisiuntusi pagrindini sims 2 zaidima,pets,seasons ir bon vojages,taciau isiinstaliuoja tik pagrindinis ir pets,o su seasonu ir bon vojagu vargas doh.gif seasonas vis liepe ideti diska korekcijai(kad ir ka daryciau tas patas,dedu cracka ir paspaudziu ok,o tas vis tiek taip pat elgiasi verysad.gif),o bon vojage praso ideti originalu cd/dvd...
taigi ko labiausiai laukiau su tuo zaist ir negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 19, 17:25)

siuo metu esu parsisiuntusi pagrindini sims 2 zaidima,pets,seasons ir bon vojages,taciau isiinstaliuoja tik pagrindinis ir pets,o su seasonu ir bon vojagu vargas  doh.gif  seasonas vis liepe ideti diska korekcijai(kad ir ka daryciau tas patas,dedu cracka ir paspaudziu ok,o tas vis tiek taip pat elgiasi verysad.gif),o bon vojage praso ideti originalu cd/dvd...
taigi ko labiausiai laukiau su tuo zaist ir negaliu  doh.gif

parsisiusk kita cracka ir bus ciki mirksiukas.gif internete ju pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 19, 15:25)
seasonas vis liepe ideti diska korekcijai(kad ir ka daryciau tas patas,dedu cracka ir paspaudziu ok,o tas vis tiek taip pat elgiasi verysad.gif),o bon vojage praso ideti originalu cd/dvd...
taigi ko labiausiai laukiau su tuo zaist ir negaliu  doh.gif

Kai prašo įdėti diską, užmountink su daemon tą, kurio prašo. Jei prašo seasons CD1, mountink tą failą. Jei The Sims2 CD1, mountink pačio žaidimo failą. Jei paleidimui prašo disko, reikia kito cracko. Parašyk, jei reiks - duosiu.

Jei vis prašo disko, kaltas crackas. Va mano veikiantis exe failas.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 20, 17:10)
Kai prašo įdėti diską, užmountink su daemon tą, kurio prašo. Jei prašo seasons CD1, mountink tą failą. Jei The Sims2 CD1,  mountink pačio žaidimo failą. Jei paleidimui prašo disko, reikia kito cracko. Parašyk, jei reiks - duosiu.

Jei vis prašo disko, kaltas crackas. Va mano veikiantis exe failas.

didelis aciu 4u.gif isbandysim rolleyes.gif cia bon vojage? blush2.gif o gal kas gali pasakyti kur gauti seasono cracka ax.gif ,nes kiek ieskau papuolu arba i virusais apkrestus puslapius schmoll.gif ,arba liepe susimoketi kelis dolerius uz parsisiuntima doh.gif cia gal tik man tokios bedos g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 20 gruodžio 2007 - 16:21
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 16:13)
didelis aciu 4u.gif  isbandysim  rolleyes.gif cia bon vojage? blush2.gif o gal kas gali pasakyti kur gauti seasono cracka ax.gif ,nes kiek ieskau papuolu arba i virusais apkrestus puslapius schmoll.gif ,arba liepe susimoketi kelis dolerius uz parsisiuntima doh.gif cia gal tik man tokios bedos  g.gif  verysad.gif

Np. čia bon voyage crackas. seasons tuoj įdėsiu. Aš siunčiu iso failus, tai juose iškart būna veikiantys crackai smile.gif
Papildyta:
Seasons crackas
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 20, 17:41)
Np. čia bon voyage crackas. seasons tuoj įdėsiu. Aš siunčiu iso failus, tai juose iškart būna veikiantys crackai smile.gif
Papildyta:
Seasons crackas

oi dabar zaisiu thumbup.gif ryt parasysiu kaip sekesi mirksiukas.gif
Papildyta:
cry.gif kas dar gali buti g.gif pradeda krauti seasona ir nutruksta ...ismeta lentele"The sims2" ir viskas tuom baigiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 16:54)
cry.gif kas dar gali buti g.gif pradeda krauti seasona ir nutruksta ...ismeta lentele"The sims2" ir viskas tuom baigiasi doh.gif

o gali screenshotus parodyt? kokia lentelė ir panašiai.... nes nematant sunkoka pasakyt, kas gali būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 20, 18:55)
o gali screenshotus parodyt? kokia lentelė ir panašiai.... nes nematant sunkoka pasakyt, kas gali būt smile.gif

o kaip parodyti? g.gif
trumpai galiu apibudinti kokia lentele ismeta...maza lentele,melynam virsutiniame fone parasyta "the sims2",paskui eina raudonas rutuliukas uzbrauktas x ir galiausiai parasyta GERAI,kuri paspaudus issijungia zaidimas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 20 gruodžio 2007 - 18:08
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 20:04)
o kaip parodyti? g.gif
trumpai galiu apibudinti kokia lentele ismeta...maza lentele,melynam virsutiniame  fone parasyta "the sims2",paskui eina raudonas rutuliukas uzbrauktas x ir galiausiai parasyta GERAI,kuri paspaudus issijungia zaidimas ...

man irgi mesdavo cia del daiktu gali buti jei esi parsisiuntusi is ineto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 20, 19:41)
man irgi mesdavo cia del daiktu gali buti jei esi parsisiuntusi is ineto  mirksiukas.gif

parsisiuntus smile.gif tai dabar man juos trinti lauk? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 20, 18:47)
parsisiuntus smile.gif tai dabar man juos trinti lauk? verysad.gif

nu pabandyk ištrint, jei sako jog dėl daiktų. aš nesiunčiu daiktų, tad šiuo klausimu nežinau ką ir pasakyt wink.gif
Atsakyti