Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(magija.taro @ 2007 12 13, 14:17)
ir dar...bandziau isarhyvuoti... raso arhyvuojamu failu nerasta verysad.gif  ka dabar daryti? g.gif

O koks formatas tų failų, kur parsiuntei?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 13, 15:36)
O koks formatas tų failų, kur parsiuntei?

.iso unsure.gif
o aplanke raso:
sims 2 CD 1
sims 2 CD 2
sims 2 CD 3
sims 2 CD 4

dedu i daemon tools jis ten lieka G diske,taciau nieko su juo nevyksta g.gif ,gal dar kazko truksta schmoll.gif ,gal kazkas neatsisiunte? unsure.gif
nors parsisiuntime sie failai rodo pilnai parsiusti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 13 gruodžio 2007 - 14:52
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 13, 16:43)

dedu i daemon tools jis ten lieka G diske,taciau nieko su juo nevyksta g.gif ,gal dar kazko truksta schmoll.gif  ,gal kazkas neatsisiunte? unsure.gif

gal sena daemon tools versija?
net nezinau o tu nenori pabandyti parsisiusti is torrent.lt saito tie tiksliai veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 13, 15:45)
gal sena daemon tools versija?
net nezinau o tu nenori pabandyti parsisiusti is torrent.lt saito tie tiksliai veikia  mirksiukas.gif

bet mano turimus sims 2 5in1 suinstaliuoja be jokiu problemu rolleyes.gif o prie torrent.lt neturiu priejimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 13, 16:49)
bet mano turimus sims 2 5in1 suinstaliuoja be jokiu problemu  rolleyes.gif o  prie torrent.lt  neturiu priejimo  blush2.gif

tada zinok nezinau blush2.gif
o del torrent.lt galiu duoti pakvietima tik tu man savo emaila parasyk mirksiukas.gif jei nori
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 13, 15:59)
tada zinok nezinau  blush2.gif
o del torrent.lt galiu duoti pakvietima tik tu man savo emaila parasyk  mirksiukas.gif  jei nori

noriu ax.gif kas atsisakytu tokio patrauklaus pasiulymo blush2.gif

aciu 4u.gif mirksiukas.gif

emeilas: magija.taro@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 13, 17:03)
s:

emeilas: magija.taro@gmail.com

parasyk kita su situo jau kazkur esi uzsiregistravusi tai tas nebetinka raso kad invite failed
kita duok
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 13, 14:43)
.iso unsure.gif
o aplanke raso:
sims 2 CD 1
sims 2 CD 2
sims 2 CD 3
sims 2 CD 4

dedu i daemon tools jis ten lieka G diske,taciau nieko su juo nevyksta g.gif ,gal dar kazko truksta schmoll.gif  ,gal kazkas neatsisiunte? unsure.gif
nors parsisiuntime sie failai rodo pilnai parsiusti  g.gif

užmountini tą *.iso ir G:\ diske yra sukurti tie išvardinti folderiai? Gerai supratau? Tokiu atveju reikia iš CD1 paleisti setup.exe failą ir turėtų suinstaliuoti. O jei yra cd1.iso, cd2.iso ir panašiai, tai juos reikia atskirai mountinti.
Atsakyti
Oj labai labai aciu merginos kad man paaiskinot ir kad turejot kantrybes man jau veikia simsai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 13, 19:22)
Oj labai labai aciu merginos kad man paaiskinot ir kad turejot kantrybes man jau veikia simsai  bigsmile.gif

Smagu smile.gif Nėra už ką, malonu padėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 12 13, 16:08)
parasyk kita su situo jau kazkur esi uzsiregistravusi tai tas nebetinka raso kad invite failed
kita duok

blush2.gif ax.gif labai atsiprasau,pasirodo,kad as prisiregistravusi torrent.lt tik buvau pamirsusi doh.gif gerai,kad visur ta pati slaptazodi ir nicka suvedu tai nebuvo bedu prisijungiant lotuliukas.gif
siaip nebuciau net prisiminus bigsmile.gif ,bet kai pasakiai,kad jis jau naudojamas,kad kazkur prisiregistravusi jau tokiu ,tai va prisedau ir isbandziau thumbup.gif ir ratio per tiek laiko pakankamai uzaugo cool.gif lotuliukas.gif
aciu uz gerus norus, pasiulymus ir patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai bandyk jau atsiųstus pasileist. Turėtų išeit kažkaip smile.gif Screenshotus parodyk, bus lengviau padėt smile.gif Šiandien parsisiunčiau Petz Dogz (sakiau, kad siunčiau Petz Horsez, tai čia kažkas panašaus. Yra dar Catz, kurį irgi parsisiunčiau), tai ten labai įdomiai failai suspausti smile.gif Teko pamąstyt, kaip išskleist į image failą biggrin.gif
Atsakyti