Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 13, 11:07)
Man ta programa nepasileidzia daemo raso driver version-reinstall or update application

O ji nepasileidžia kiekvieną kartą įjungus kompą? Pas mane nustatyta, kad įsijunginėtų pati (kiek atsimenu, tai defaultinis nustatymas. galima išjungt tai). Kai programa įjungta, ji yra prie Tray (ten prie laikroio apačioj). Toks žaibukas žalias ar raudonas. Ant jo spaudžiam dešinį pelės klavišą ir pasirenkam Virtual CD/DVD ROm -> Device 0: [X:] -> Mount image (vietoj X - virtualaus disko raidė). Tada surandam simsų instaliacijos failą, kur jis yra parsiųstas su torentais. Ir taip sukuriamas virtualus diskas.

Jeigu prie Tray nėra tos programos, pabandykit perinstaliuoti ją. Išinstaliuokit per Start -> Programs -> Daemon Tools -> Uninstall arba per Start -> (classical stiliuje dar yra Settings) Control panel -> Add/Remove programs. Ir iš naujo suinstaliuokit wink.gif

Sėkmės wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 13, 11:07)
Nu lygtais buvau kazkada neprisimenu bet tai tada kur man jo ieskoti kad surasciau as ji issinstaliavus
Papildyta:
Aij va radau ji  o kaip cia reik dabar daryt kaip ji paleisti su ta programa
Papildyta:
Man ta programa nepasileidzia daemo raso driver version-reinstall or update application

Tai tu geriau tą daemon išinstaliuok,ir įrašyk tą kur parsisiuntei. bigsmile.gif
Atsakyti
viskas gerai atsirado tas raudonas zaibas kaip liepei taip ir padariau simsais kai suvedziau kodus tai man ismete kazkokia lentele EA kur apacioj buvo parasyta Register Now Or Register Later tai ka cia reik daryt blush2.gif
Atsakyti
o as vis dar laukiu savo Simsu parsisiunciant verysad.gif jau 21 diena kaip siunciuos o dar liko 2GB... doh.gif man atrodo kol parsisius tai baigsis noras jais ir zaist ax.gif ...nors dabar turiu 5in1,su verslo,naktinio gyvenimo,universiteto papildymais bet labai laukiu sezono,gyvuneliu ir kelioniu blush2.gif tikiuosi Kaledu proga as ir mano vaikai pasimegaus jau siais simsais... g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 13, 11:57)
viskas gerai atsirado tas raudonas zaibas kaip liepei taip ir padariau simsais kai suvedziau kodus tai man ismete kazkokia lentele EA kur apacioj buvo parasyta Register Now Or Register Later tai ka cia reik daryt  blush2.gif

instaliuodama visada spaudziu Register Later,nes su vogta blush2.gif versija prisiregistruoti vienu ar kitu atveju neimanoma unsure.gif
Atsakyti
magija.taro, o iš kokio saito siunti? iš užsienio? aš iš mišrių užsienio torentų jau savaitę siunčiu Petz Horsez, bet vis neparsiunčia... O lietuviškuose torentuose nerandu jų... Simsų papildymus iš torrent.lt parsiunčiau per kelias valandas.
Atsakyti
dabar kai paspaudziau later tai kazkas kraunasi ir prie simsu parasyta maxis
O kur kraunasi parasyta current file
Papildyta:
Ir manes dabar praso ideti diska number 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintuliukas: 13 gruodžio 2007 - 12:21
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 13, 13:26)
Ir manes dabar praso ideti diska number 2

Darai taip pat, kaip su pirmu disku. Per daemon tools paleisk Disc 2 ir spausk OK toj lentelėj, kur prašo jį įdėt. Ir taip su likusiais diskais.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 13, 13:09)
magija.taro, o iš kokio saito siunti? iš užsienio? aš iš mišrių užsienio torentų jau savaitę siunčiu  Petz Horsez, bet vis neparsiunčia... O lietuviškuose torentuose nerandu jų... Simsų papildymus iš torrent.lt parsiunčiau per kelias valandas.

siunciuosi is cia: http://www.mininova.org/tor/1004634
cia visi papildymai 13 in 1:
1. Sims 2
2. Sims 2 University
3. Sims 2 Nightlife
4. Sims 2 Open For Business
5. Sims 2 Pets
6. Sims 2 Seasons
7. Sims 2 Christmas Party Pack
8. Sims 2 Family Fun Stuff
9. Sims 2 Glamour Life Stuff
10.Sims 2 Happy Holiday Stuff
11.Sims 2 Celebration Stuff
12.Sims 2 H&M Fashion Stuff
13.Sims 2 Bon Voyage

labai bijau verysad.gif ,kad tiek siuntusis as dar nesugebesiu ju instaliuoti blink.gif arba isvis pasirodys ,kad ju neimanoma instaliuoti doh.gif ,kazko truks ar panasiai g.gif ...jau man buvo nekarta taip su tais simsais verysad.gif
Atsakyti
O iš lietuviškų saitų nėra tau didesnis greitis? Aš visus tuos iš lietuviškų parsisiunčiau. Iš užsienietiškų siunčiu tik tada, jei lietuviškuose nėra to failo.
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 12 13, 14:32)

labai bijau  verysad.gif ,kad tiek siuntusis as dar nesugebesiu ju instaliuoti blink.gif  arba isvis pasirodys ,kad ju neimanoma instaliuoti doh.gif ,kazko truks ar panasiai g.gif ...jau man buvo nekarta taip su tais simsais verysad.gif

susiinstaliuosi daugiau optimizmo mirksiukas.gif
dabar sek ka raso apie instaliavima ir tau pavyks mirksiukas.gif
tai tuos kurie ataiaiunte gali jau susiinstaliuoti nebelauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 13, 13:43)
O iš lietuviškų saitų nėra tau didesnis greitis? Aš visus tuos iš lietuviškų parsisiunčiau. Iš užsienietiškų siunčiu tik tada, jei lietuviškuose nėra to failo.

musu interneto greitis labai nedidelis tik 128 kb/s verysad.gif ,tai del to taip ilgai ir vargstu unsure.gif ,jau nuo pirmadienio turetu ivesti nauja thumbup.gif

QUOTE(roberciukas)

bandziau,bet nieko neisena cray.gif uzmauntinu ant daemon tools ir nieko... schmoll.gif nekuria virtualaus disko,ir neatidaro jokios lenteles,kazkaip keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas)

bandziau,bet nieko neisena cray.gif uzmauntinu ant daemon tools ir nieko... schmoll.gif nekuria virtualaus disko,ir neatidaro jokios lenteles,kazkaip keista unsure.gif
ir dar...bandziau isarhyvuoti... raso arhyvuojamu failu nerasta verysad.gif ka dabar daryti? g.gif
Atsakyti