Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 12, 17:14)
O man nuo tokių ir panašių dalykų originalūs simsais nesusigadins?  unsure.gif

Tai tu nulauži papildymą, o ne pačius simsus, kurių reikia, kad žaistum papildymą. Viskas, ką žaidei su paprastais simsais, išliks.

Ar aš ne taip supratau tą „nesusigadins“?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 12, 17:31)
Tai tu nulauži papildymą, o ne pačius simsus, kurių reikia, kad žaistum papildymą. Viskas, ką žaidei su paprastais simsais, išliks.

Ar aš ne taip supratau tą „nesusigadins“?

Na nelabai taip supratai. lotuliukas.gif paaiškinsiu: kažkur girdėjau,kažkas sakė,kad taip su originaliais simsais taip geriau nedaryt. tipo poto gali nebeveikt ar kažkas panašaus unsure.gif gal ką girdėjot apie tai?
Atsakyti
Nu nelabai suprantu torrente visiskai atsiusiunte tai ka daryt kaip i kompa jei jau atsisiunte ir kaip issintaliuot paaiskinkit jus man blondinei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 12, 17:44)
Na nelabai taip supratai.  lotuliukas.gif  paaiškinsiu: kažkur girdėjau,kažkas sakė,kad taip su originaliais simsais taip geriau nedaryt. tipo poto gali nebeveikt ar kažkas panašaus  unsure.gif  gal ką girdėjot apie tai?

Girdėjau tai, kad kodai (pinigų ir panašiai), vedami žaidime, pakenkia žaidimui. Nucrackinimas gal irgi. Bijau pameluot, kaip bus. Nes crackinat ne originalius simsus, o jų neoriginalų papildymą. Tad nežinau smile.gif Manyčiau bet kada būtų galima padaryti orginaliems simsams repair iš disko.

QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 12, 18:34)
Nu nelabai suprantu torrente visiskai atsiusiunte tai ka daryt kaip i kompa jei jau atsisiunte  ir kaip issintaliuot paaiskinkit jus man blondinei  doh.gif

Tikriausiai parsisiuntėt taip vadinamą Image failą, tad paleiskit jį su Daemon tools ar Alcohol 120% programa. Sukurs kompiuteryje virtualų diską, iš kurio suinstaliuosit žaidimą.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 12, 21:28)
Girdėjau tai, kad kodai (pinigų ir panašiai), vedami žaidime, pakenkia žaidimui. Nucrackinimas gal irgi. Bijau pameluot, kaip bus. Nes crackinat ne originalius simsus, o jų neoriginalų papildymą. Tad nežinau smile.gif Manyčiau bet kada būtų galima padaryti orginaliems simsams repair iš disko.

Bijau,kad jau galiu būti sugadinus su kodais. Nes kai žaidžiu išmeta man lentelę, kurioje parašyta: Now applications is crashed. Now applications is terminate. Ką tai reiškia? g.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuliuxe: 12 gruodžio 2007 - 20:35
QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 12, 21:33)
Bijau,kad jau galiu būti sugadinus su kodais. Nes kai žaidžiu išmeta man lentelę, kurioje parašyta: Now applications is crashed. Now applications is terminate. Ką tai reiškia?  g.gif  verysad.gif  unsure.gif

Crashed, tipo „sulūžęs“ (nežinau, kaip tiksliai), o terminated - pasibaigęs (irgi maždaug taip..)

Tai bandyk perinstaliuot žaidimą arba repair gal padės. Aš iki šiol nenaudojau jokių kodų, tik prieš porą dienų pinigų kodą suvedžiau smile.gif Nežinau, ar jis paveikė žaidimą, nes po to karto nebejungiau jo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 12, 23:01)
Crashed, tipo „sulūžęs“ (nežinau, kaip tiksliai), o terminated - pasibaigęs (irgi maždaug taip..)

Tai bandyk perinstaliuot žaidimą arba repair gal padės. Aš iki šiol nenaudojau jokių kodų, tik prieš porą dienų pinigų kodą suvedžiau smile.gif Nežinau, ar jis paveikė žaidimą, nes po to karto nebejungiau jo wink.gif

Na va. Perinstaliavau žaidimą. Dar neteko žaist. Tikėkimės,kad nebebus pos lentelės 4u.gif Aš tai kodų maniakė lotuliukas.gif Be pinigų kodo niekada nežaisdavau. Ir štai. Matosi pasekmės. verysad.gif Ačiū už visą pagalbą. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausykit o is kur atsisiusti ta daemon tools
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 13, 09:48)
Klausykit o is kur atsisiusti ta daemon tools

Aš siunčiausi iš čia: Daemon tools
Atsakyti
Kai parsisiunciau ta daemon tull ir bandau ji issinstaliuoti man raso the same or newer version of Daemon tools is already installed
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 13, 10:36)
Kai parsisiunciau ta daemon tull ir bandau ji issinstaliuoti man raso  the same or newer version of Daemon tools  is already installed

O tu niekada jo nebuvai instaliavus? Nes rašo,kad jau lygtais yra instaliuota. g.gif
Atsakyti
Nu lygtais buvau kazkada neprisimenu bet tai tada kur man jo ieskoti kad surasciau as ji issinstaliavus
Papildyta:
Aij va radau ji o kaip cia reik dabar daryt kaip ji paleisti su ta programa
Papildyta:
Man ta programa nepasileidzia daemo raso driver version-reinstall or update application
Atsakyti