Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

cia yra sims2 ir visi jo papildymai http://epidem.ru/200...ii.html#comment
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana&: 19 balandžio 2007 - 08:57
o kaip juos ten siustis ?????
Atsakyti
Kokius papildymus bandėt? Kokie labiausiai patiko?
Aš bandžiau Pets papildymą. Gal yra įdomesnių?

hm.. gal vėl prie simsų reiktų grįžt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinke @ 2007 04 19, 10:12)
o kaip juos ten siustis ?????

ten yra nuorodos po kiekvienu paveiksliuku. Kiekvieną nuorodą atskirai nukopijuoji ir suvedi į naršyklės adreso laukelį. Tada ten suspaudinėji, kad pradėtų siųsti. palauki, kol vieną dalį parsiunčia, tada su kita taip... žiauriai užknisa dalim siųsti. o ypač iš rappidos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 04 19, 11:18)
Kokius papildymus bandėt? Kokie labiausiai patiko?
Aš bandžiau Pets papildymą. Gal yra įdomesnių?

Na as bandziau beveik visus smile.gif
Pets - gan idomiai smile.gif man gyvunukai lab patinka smile.gif o tai kad juos gali ir susikurti tai valio lotuliukas.gif
University - ir fainas smile.gif tik stai labai trumpai ten mokintis leidzia tongue.gif ta prasme baigi mokslus ir eik lauk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nigtlife - na siaip nieko ipatingo, bent man, tiesiog atsiranda nauju vietu kur gali nueiti apsipirkti, pasokti pavakarieniauti mirksiukas.gif
Open For Buisnes - dar nesigilinau, bet kiak zinau reikia savo versla pradeti ir tobulinti, o tai gan sudetinga, tai jei zmogus megsta planuoti tai manau patiks mirksiukas.gif

vakar parsisiunciau - Seson (ar pan skamba) - sia savaite pameginsiu rolleyes.gif kai darbu bus maziau smile.gif
Atsakyti
siunčiuosi University, pažiūrėsiu, kaip ten bus smile.gif jei nepatiks, ištrinsiu biggrin.gif draugas sakė, kad neįdomu, kai daug expansionų prikištą biggrin.gif kad nespėji visko daryti...
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 04 19, 22:33)
draugas sakė, kad neįdomu, kai daug expansionų prikištą biggrin.gif kad nespėji visko daryti...

Na man be papildimu neidomu tongue.gif geriau jau isjungsiu senejima ir viska data spesiu smile.gif beje jug zmogeliukus gali keisti priklausomai nuo noro ir t.t. ax.gif pats zaidimas jau net pabodes biski yra, nes visad tas pats per tapati - augini, apmokai, mirsta ir vel is naujo, tai kuo daugiau papildimu, tuo labiau sudomina ir pritraukia mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif

problema tame, kad man nekrauna netgi pagrindinio geimo be papildymų sad.gif nesuprantu, kodėl... crackas gal netinka.. bandžiau instaliuoti iš 3 skirtingų vietų. Keista, kad neveikia man.. Nes kai instaliuodavau anksčiau iš tų pačių diskų, viskas veikdavo. Ir crackas veikė.. O dabar ne sad.gif Gal kuri galit atsiųsti arba kur nors į internetą įdėti sims2.exe ? būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
ai jau nebereikia smile.gif žiopla aš sad.gif ne į tą katalogą cracką mečiau...
Atsakyti
parsisiunčiau aš iš rapidos the sims life stories.Nesuprantu,ką toliau daryt verysad.gif O gal ten tik expancion pack? unsure.gif
Atsakyti
nu joa, ten expanshionas. suinstaliuoji jį ir paleidi simsus iš Life Stories katalogo. Tik nežinau, kas ten naujo tame Life Stories. Visus expanshionus ir stuff packus suinstalinau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na life Stories as jau nebesisiuncau, nzn kas ten galetu buti gero g.gif gal kada nors is smalsumo paziuresio bet db uztenka to kas yra smile.gif dar daug ko neismeginau smile.gif
Atsakyti
Nu ir durnumas mano doh.gif O aš įsivaizduoju,kad man turi pasileisti kaip kad žaidimas biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti