Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 10, 16:59)
Serial number? Kurių simsų? Kažką turiu.  lotuliukas.gif

o as turiu generatoriu (daugelio EA firmos zaidimu,tarp ju ir sims 2,daugelio papildymu)tik nezinau kaip ji ideti ,kad ir kiti galetu juo pasinaudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 10, 08:22)
Tai gal kas zino koks yra serijinis numeris  ax.gif

Jei žaidimas legalus, serijinį rasi ant nugarėlės knygelės kuri yra dėžutėj su diskais. Jei ne, čia per google radau:
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
Šitie pagrindianiam Sims 2. Jei reikia papildymams - sakyk kokiems.
Atsakyti
Gerai na noriu jusu paprasyti duokit man tikslu adresa is kur galima atsisiusti the sims 2 ir jeigu nesunku paaiskinkite kaip ji atsisiust blush2.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos unsure.gif verysad.gif Parsisiunčiau The sims 2 Bon voyage bet BitTorrent. Ir man jį kažkokiu keistu formatu parsiuntė. g.gif unsure.gif verysad.gif Gal jį reikia įkelt kur nors,kad veiktų? Kur nors į seivų papkę ar kur nors kitur? Padėkit cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Kur gauti sims 2 Baby vežimeliu ir kitokiu nekučiu vaikučiams?? g.gif parsisiusti.
Atsakyti
QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 10, 20:19)
Ir man jį kažkokiu keistu formatu parsiuntė.  g.gif  unsure.gif  verysad.gif 

kokiu formatu? *.iso? *.cue? Tokius ir panašius reikia „užmountinti“ su Daemon tools, Alcohol 120% ar panašia programa. Tada suinstaliuoti į kitą katalogą, ne į Sims 2. Ir, suinstaliavus žaidimą, leist iši to katalogo.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 11, 12:30)
kokiu formatu? *.iso? *.cue? Tokius ir panašius reikia „užmountinti“ su Daemon tools, Alcohol 120% ar panašia programa. Tada suinstaliuoti į kitą katalogą, ne į Sims 2. Ir, suinstaliavus žaidimą, leist iši to katalogo.

Ačiū. Bandysiu. Einu parsisiųst tą programą. Gal kas išeis bigsmile.gif
Atsakyti
Nepasileidžia verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Kai viską sutvarkiau,jau norėjau paleisti,rašo: Please insert original The sims 2 bon voyage Cd verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuliuxe: 11 gruodžio 2007 - 18:20
Sukurtame virtualiajame diske yra crackas (failiukas, kuris nulaužia programą), kurį reikia perkelti į suinstaliuoto žaidimo TSBin katalogą.
Atsakyti
Na va as i torrento programa atsisiunciau sims 2 o kada dabar daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 12, 14:19)
Na va as i torrento programa atsisiunciau sims 2 o kada dabar daryti  biggrin.gif

laukti kol parsisius i kompa o jei jau parsisiunte instaliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 11, 21:39)
Sukurtame virtualiajame diske yra crackas (failiukas, kuris nulaužia programą), kurį reikia perkelti į suinstaliuoto žaidimo TSBin katalogą.

O man nuo tokių ir panašių dalykų originalūs simsais nesusigadins? unsure.gif
Atsakyti