Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(roberciukas @ 2007 11 29, 14:13)
cia patys pagrindiniai simsai viskas instaliuosi per daemon tools programa kuria gali susirasti per google jei neturi  mirksiukas.gif

turiu,per ji ir instaliuoju,taciau nieko nesigauna...jei gali isversk man ta angliska traipsneli kuri ikeliau i savo posta...buciau labai dekinga...as nesuprantu angliskai,taciau ar tik neteks sulaukti viso parsisiuntimo ir kazkaip unmautinti per BON VOJAGE?
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 11 29, 15:17)
turiu,per ji ir instaliuoju,taciau nieko nesigauna...jei gali isversk man ta angliska traipsneli kuri ikeliau i savo posta...buciau labai dekinga...as nesuprantu angliskai,taciau ar tik neteks sulaukti viso parsisiuntimo ir kazkaip unmautinti per BON VOJAGE?

viskas instaliuotis pradedama nuo paciu simsu jeigu tau nesiinstaliuoja gal tikrai dar neatsisiunte iki galo ir todel neleidziama
o per BON VOJAGE pasileidzia pats zaidimas kad butu su visais papildymais mirksiukas.gif
tikrai viska buvau surasius kaip instaliuoti nuo...iki taip tingiu blush2.gif vel is naujo viska rasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 29, 14:21)
viskas instaliuotis pradedama nuo paciu simsu jeigu tau nesiinstaliuoja gal tikrai dar neatsisiunte iki galo ir todel neleidziama
o per BON VOJAGE pasileidzia pats zaidimas kad butu su visais papildymais  mirksiukas.gif
tikrai viska buvau surasius kaip instaliuoti nuo...iki taip tingiu  blush2.gif  vel is naujo viska rasyti  ax.gif

na ,nieko tokio mirksiukas.gif lauksiu kol visas parsisius bigsmile.gif ,bet jei neisiinstaliuosiu ar ko nesuprasiu prasysiu tavo pagalbos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 11 29, 15:26)
na ,nieko tokio  mirksiukas.gif lauksiu kol visas parsisius bigsmile.gif ,bet jei neisiinstaliuosiu ar ko nesuprasiu prasysiu tavo pagalbos... 4u.gif

mirksiukas.gif gerai
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 11 29, 10:57)
ar uzteks 768 ramo?

Ramo užtenka ir 500MB ir gal net mažiau (su mažiau pati nebandžiau), bet dar klausimas koks tavo procas ir kokia videškė. Jei silpnas procas, arba videškė šimto metų senumo, ar neduok Dieve kokia integruota, tai irgi nieko gero..
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2007 11 30, 16:35)
Ramo užtenka ir 500MB ir gal net mažiau (su mažiau pati nebandžiau), bet dar klausimas koks tavo procas ir kokia videškė. Jei silpnas procas, arba videškė šimto metų senumo, ar neduok Dieve kokia integruota, tai irgi nieko gero..

mano kompiuterio duomenys,kitokiu neradau tik siuos,o kadangi apie kompus nenusimanau tai daugiau ir placiau parasyti negaliu sad.gif

Intel®
Caleron® CPU 3.06GHz
2.94GHz
768MB RAM

Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 11 30, 17:57)
mano kompiuterio duomenys,kitokiu neradau tik siuos,o kadangi apie kompus nenusimanau tai daugiau ir placiau parasyti negaliu sad.gif

Intel®
Caleron® CPU 3.06GHz
2.94GHz
768MB  RAM

o vaizdo plokste?
nes pagal tuos tai normaliai pas mane tik 2 GHz ir tempia normaliai
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 30, 21:03)
o vaizdo plokste?
nes pagal tuos tai normaliai pas mane tik 2 GHz ir tempia normaliai

o kur butu galima rasti pasiziureti kokia vaizdo plokste pas mane?
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 11 30, 21:20)
o kur butu galima rasti pasiziureti kokia vaizdo plokste pas mane?

kazka radau : NVIDIA Ge Force 6200 ar cia vaizdo plokste? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 30 lapkričio 2007 - 20:54
nemoku visko rasyti i viena zinute blush2.gif (tikiuosi nesupyksite,o jei imanoma,gal kas pataisys 4u.gif) ,o radau dar informacijos kompiuteryje apie vaizdo plokste,taigi placiau:

lusto tipas: Ge Force 6200
DAC keitiklio tipas: Integrated RAMDAC
atminties dydis: 128MB
adapterio eilute : Ge Force 6200
bios informacija: version 5.44.A2.03.00
Atsakyti
O tai gal galit pasakyti kuria svetaine kur galima atsisiust simsu 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 01, 00:50)
O tai gal galit pasakyti kuria svetaine kur galima atsisiust simsu 2  mirksiukas.gif

is cia gali parsisiusti 13 sims 2 zaidimu viename smile.gif
Atsakyti