Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(Palemonas @ 2007 11 22, 12:23)
Nu tai ką tu nori ? Prisiperka visokio .... , o paskui nori "riebius" geimus žaisti.

O jei būtų originalas,ne iš interneto siųstas,veiktų kompe,ar vis tiek ne?O kaip su playstation2?Veiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 22, 13:34)
O jei būtų originalas,ne iš interneto siųstas,veiktų kompe,ar vis tiek ne?

Nea, per slabnas kompas.

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 22, 13:34)
O kaip su playstation2?Veiktų? g.gif

Turėtų eiti.
Atsakyti
Mergaites,
patarkit kurie is tu simsu idomesni. Mano mergaite uzsiprase senio salcio dovanu Simsu kompakto. O kazin ten nesudetinga juos zaisti
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2007 11 27, 18:01)
Mergaites,
patarkit kurie is tu simsu idomesni. Mano mergaite uzsiprase senio salcio dovanu Simsu kompakto. O kazin ten nesudetinga juos zaisti

A taip, a taip tau reikes nupirkti pagrindini kompakta, tai gal juo ir apsiribok mirksiukas.gif jei patiks mergaitei tai su laiku ir papildimus padovanosit biggrin.gif
Atsakyti
as turiu pati pirmiausiaji simsu zaidma smile.gif sena toki smile.gif pries 4 metus gavau is kaimynu berniuko smile.gif nepasileidzia tik jei kompiuteryje widows vista smile.gif jei kam reikia-su sypsena padovanociau smile.gif nes mano berniukai tai luxor labai zaidzia smile.gif simsus zaide budami 3 metuku smile.gif
Atsakyti
Kur galima rasti šukiuka parsisiusti Yorkshire Terrier??? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 11 27, 19:08)
A taip, a taip tau reikes nupirkti pagrindini kompakta, tai gal juo ir apsiribok  mirksiukas.gif jei patiks mergaitei tai su laiku ir papildimus padovanosit  biggrin.gif

O kur galima juos nusipirkti. Ar reikia vaziuoti i firmas, kurios prekiauja kompiuteriais ar siaip dar kazkur galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2007 11 28, 11:18)
O kur galima juos nusipirkti. Ar reikia vaziuoti i firmas, kurios prekiauja kompiuteriais ar siaip dar kazkur galima 4u.gif

Oi, as tai nelegaliai is interneto siunciausi tai nei nepasakysiu tiksliai kur juos galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2007 11 28, 12:18)

jeigu nori originaliu tai esu maciusi "Topo centre" "Elektromarkt" ir t.t.
o jei nera butini originalus tai juos gali parsisiusti is interneto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 28, 10:43)
jeigu nori originaliu tai esu maciusi "Topo centre" "Elektromarkt" ir t.t.
o jei nera butini originalus tai juos gali parsisiusti is interneto  mirksiukas.gif

gal geriau, kad senis saltis atnestu originala tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2007 11 28, 12:55)

gal ir geriau mirksiukas.gif
bet kainos tai tragiskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2007 11 28, 10:55)

Žiūrėk,jei turi laptopą,kad pavežtų. lotuliukas.gif Nes man neveža lotuliukas.gif ir negaliu žaisti.O taip norėčiau.. 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti