Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

www.simsrevolution.ten.lt yra parsisiuntimui daug visko smile.gif (tiksliau nuorodos,kur patalpinti torrent failiukai) pets, seasons, celebration stuff, bon voyage ir t.t. yra aprasymai kaip instaliuoti,kad veiktu, vienintele beda,kad siunciasi ilgai,bet jei yra labai didelis noras tureti viska apie sim'sus, tai laikas neprailgsta smile.gif as parsisiunciau,viiskas veikia mirksiukas.gif
be to yra www.torrent.lt cia taip galima rasti visokiu simsu smile.gif
Atsakyti
As vistiek nerandu is kur atsisiust ga; galit pasakyt tiksliai ko reikia ir kaip tai daryti buciau labai dekinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 16, 22:25)
As vistiek nerandu is kur atsisiust ga; galit pasakyt tiksliai ko reikia ir kaip tai daryti buciau labai dekinga thumbup.gif

taigi jau parase eini
www.simsrevolusion.ten.lt
yra viskas lietuviskai parasyta spaudi ant papildymo paveiksliuko ir tau atidaro puslapi ten paspaudi parsiusti(download)
Atsakyti
tas sims 2 torrentas jau nebeveikia
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 21, 12:50)
tas sims 2 torrentas jau nebeveikia

tai sakei kad tau reikalingas papildymas o ne pats sims mirksiukas.gif
tai nei torrentais nei dc++ nesinaudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 21 lapkričio 2007 - 16:17
Ne?O geriau?Man reikalinga sims 2 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 21, 23:21)
Ne?O geriau?Man reikalinga sims 2  lotuliukas.gif

Šaip Sims2 geras geimas,bet kiek turėjau vargo kol aš jį pajungiau.Pasiskaityk aukščiau,rasi mano vargus ir roberciuko pamokas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet nežinau kodėl g.gif ,bet kai tik pradedu žaist SIMSUS man gal po 10minučių atsijunginėja kompas,arba negaliu pajudint pelės nė iš vietos,neveikia nė vienas mygtukas.Kaip sakant pasidžiaugiau dienelę,daugiau nenoriu,kad sugęstų kompas.Gali būti,kad mano žaidimas sugadintas,arba aš ką nors blogai pasijungiau.Aišku,labai gaila,nes man patiko šitas žaidimas,
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 22, 09:14)
...
Bet nežinau kodėl g.gif ,bet kai tik pradedu žaist SIMSUS man gal po 10minučių atsijunginėja kompas,arba negaliu pajudint pelės nė iš vietos,neveikia nė vienas mygtukas. ...

Per silpna vaizdo plokštė, "nepaveža" tavo simsų, nes ten grafika sunki.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 22, 09:57)
Per silpna vaizdo plokštė, "nepaveža" tavo simsų, nes ten grafika sunki.

O tai čia nieko neina pakeist tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 22, 11:58)
O tai čia nieko neina pakeist tokiu atveju?

Vaizdo plokštę ir RAM'ų "dadėt". O čia pas tave lapatuopas, ar stacionarus ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 22, 11:31)
Vaizdo plokštę ir RAM'ų "dadėt". O čia pas tave lapatuopas, ar stacionarus ?

Laptopas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 22, 13:20)

Nu tai ką tu nori ? Prisiperka visokio .... , o paskui nori "riebius" geimus žaisti.
Atsakyti