Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 14, 00:47)
Gal aš ir visai durna,bet tikrai neturiu supratimo kaip išarchivuot.Nes kai atsisiunčiu atidaro Winarch.Kaip toliau daryt?Ką spaust?
Papildyta:

Na kažkoks gavos,bet nerodė jokios lentelės,kad pakeisti failus.Tai kuriuos ten reikia keist?

ant darbastalio turi atsirasti simsu zenkliukas toks tipo zalias deimantas melynam fone o apie failu keitima tai- kai spaudi iklijuoti tau automatiskai ismeta lentele ar nori pakeisti jau esama toki faila nieko atskirai spaudyti tikrai nereikia.Semes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 13 lapkričio 2007 - 23:03
Gal kas nors zinot is kur Simsu papildymus atsisiust? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta... @ 2007 11 14, 18:35)
Gal kas nors zinot is kur Simsu papildymus atsisiust? ax.gif

googlei paieskok pasirasyk SIMSIUKAI ismeta daug
beje pries kelis puslapius atgal tikrai buvo parasyta keli adresai is kur galima parsisiusti
jei naudojiesi torentais ar dc++ tikrai ten turetum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man visgi niekaip nepavyksta pasijungti Simsų doh.gif blush2.gif .Lauksiu gal kol draugai sutvarkys,nes man tai vis tiek žalias miškas.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 14, 23:39)
Na man visgi niekaip nepavyksta pasijungti Simsų doh.gif  blush2.gif .Lauksiu gal kol draugai sutvarkys,nes man tai vis tiek žalias miškas.

tai bandyk be crecko bigsmile.gif kai noresi pasileisti zaidima tada uzmountink pirma zaidimo diska ir tikrai turetu pasileisti man taip pasileidzia thumbup.gif o kokiu papildymu neturi g.gif tada juos susiinstaliuok ir tik ten tereikes to crecko
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 14, 21:45)
tai bandyk be crecko  bigsmile.gif kai noresi pasileisti zaidima tada uzmountink pirma zaidimo diska ir tikrai turetu pasileisti man taip pasileidzia  thumbup.gif  o kokiu papildymu neturi  g.gif  tada juos susiinstaliuok ir tik ten tereikes to crecko

Kad aš dabar turiu tik pačius SIMS2 be papildymų biggrin.gif .Pabandysiu,bet jau nieko nesitikiu,tikriausiai mano žaidimas koks blogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 14, 23:48)
Kad aš dabar turiu tik pačius SIMS2 be papildymų biggrin.gif .Pabandysiu,bet jau nieko nesitikiu,tikriausiai mano žaidimas koks blogas g.gif

neblogas tik gal be crecko neveikia ir tiek
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 14, 21:48)

Vienu žodžiu dabar ėjau per tą žalią griaustunį,užmountinau ir bandžiau atsidaryt žaidimą.Atsirado geltona lentelė:PROACTIVE DEFENSE WARNING.Tai jei gerai suprantu,žaidimas virusinis?
Papildyta:
Stebuklas. yahoo.gif yahoo.gif :ploja:Tavo roberčiuk dėka pavyko pagaliau pajungti.Varau žaist.Nors ryt ir į darbą reikia gi pasidžiaugt.Ačiūūūūūūūūūūū 4u.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 15, 00:11)
Vienu žodžiu dabar ėjau per tą žalią griaustunį,užmountinau ir bandžiau atsidaryt žaidimą.Atsirado geltona lentelė:PROACTIVE DEFENSE WARNING.Tai jei gerai suprantu,žaidimas virusinis?
Papildyta:
Stebuklas. yahoo.gif  yahoo.gif :ploja:Tavo roberčiuk dėka pavyko pagaliau pajungti.Varau žaist.Nors ryt ir į darbą reikia gi pasidžiaugt.Ačiūūūūūūūūūūū 4u.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

clap_1.gif saunuole tu thumbup.gif
thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 14, 23:11)

Ne, čia ugniasienė pranešė apie įtartiną procesą prasidėjusį sistemoje, taip dažnai atsitinka instaliuojant naujas programas. Tokiu atveju reikia paspausti mygtuką Allow, arba Unblock.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 15, 09:37)
Ne, čia ugniasienė pranešė apie įtartiną procesą prasidėjusį sistemoje, taip dažnai atsitinka instaliuojant naujas programas. Tokiu atveju reikia paspausti mygtuką Allow, arba Unblock.

Jo aš paspaudžiau Allow.Tai čia tikrai nieko blogo nėra su tuom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 15, 10:54)
...Tai čia tikrai nieko blogo nėra su tuom? g.gif

Ne.
Atsakyti