Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 14:27)
Aš jį parsisiunčiau.O kuris ten pirmas CD,nes pas mane SIMS2 apvalkale labai daug visokių ženkliukų prikrauta.Lengva jums kai suprantat kaip datyt,o aš žiopla supratimo neturiu. mega_shok.gif  verysad.gif  cray.gif  cray.gif
Beje vakar ten kažkokį bandžiau instaliuot,tik nežinau ar tą,tai paprašė kažkokių kodų,vėliau kai tą padariau,tada antro CD,ligtai mutinti.Kaip padaryt antrą CD?
Tikiuosi suprantamai parašiau?Nes pati visai nesuprantu. doh.gif  lotuliukas.gif

tai va mountinti reikia zenkliuka prie kurio parasyta yar sims2_1.CCD kai paprasys 2 cd tada mountinsi sims2_2.CCd ir taip toliau...ar aiskiai parasiau ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 13, 12:35)
tai va mountinti reikia zenkliuka prie kurio parasyta yar sims2_1.CCD kai paprasys 2 cd tada mountinsi sims2_2.CCd ir taip toliau...ar aiskiai parasiau ? g.gif  bigsmile.gif

Dėl pirmo cd tai tikriausiai aš taip ir dariau.Bet kai paprašė antro,tai kaip man jį mountinti?Uždaryti programą,tada per demons toos vėl paimt antrą cd,taip?Ar nereikia jokios programos uždarinėti?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 14:45)
Dėl pirmo cd tai tikriausiai aš taip ir dariau.Bet kai paprašė antro,tai kaip man jį mountinti?Uždaryti programą,tada per demons toos vėl paimt antrą cd,taip?Ar nereikia jokios programos uždarinėti?

nieko nereikia uzdarineti tiesiog vel eini per daemon tools ir tik spaudi ant antro CD paskui paspaudi gerai ar OK (nezinau kaip ten pas tave raso) čia tai lentelei kuri taves praso antro CD ir taip toliau paprasčiausiai bandyk ir pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 13, 12:49)
nieko nereikia uzdarineti tiesiog vel eini per daemon tools ir tik spaudi ant antro CD paskui paspaudi gerai ar OK (nezinau kaip ten pas tave raso) čia tai lentelei kuri taves praso antro CD ir taip toliau paprasčiausiai bandyk ir pavyks  mirksiukas.gif

Ačiū už greitus atsakymus,vakare būtinai bandysiu.Tik dar vienas klausimas.Girdėjau,kad daug kas suspaudžia failus su WinRar ar kažkuo panašaus,man nieko čia nereikia spaust? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 14:53)
Ačiū už greitus atsakymus,vakare būtinai bandysiu.Tik dar vienas klausimas.Girdėjau,kad daug kas suspaudžia failus su WinRar ar kažkuo panašaus,man nieko čia nereikia spaust? g.gif

nėra už ką smagu padeti blush2.gif mirksiukas.gif
nieko spausti tikrai nereikia cia , kitakart kai atsisiunti buna suspausti failai kad maziau reiktu siustis ir greiciau atsisiustu smile.gif
kai susiinstaliuosi galesi susispausti kad daug vietos kompe neuzimtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 13, 12:57)
nėra už ką smagu padeti  blush2.gif  mirksiukas.gif
nieko spausti tikrai nereikia cia , kitakart kai atsisiunti buna suspausti failai kad maziau reiktu siustis ir greiciau atsisiustu  smile.gif
kai susiinstaliuosi galesi susispausti kad daug vietos kompe neuzimtu  mirksiukas.gif

O į diską nereikia perkelt?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 15:01)
O į diską nereikia perkelt?

kad susinstaliuotum tikrai nereikia o po to savo patogumui gali daryti kaip tik nori kad ir isvis istrinti biggrin.gif
Atsakyti
Na kol kas tada dėkui už pagalbą.Žiūrėsim kaip bus vakare
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 15:07)
Na kol kas tada dėkui už pagalbą.Žiūrėsim  kaip  bus vakare

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 13, 13:25)

Na instaliavau aš žaidimą,bet neduoda pasileist:rašo please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application.Ką dabar daryt?Ar nukrekint nereik?Kaip padaryt jei reikia?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 23:36)
Na instaliavau aš žaidimą,bet neduoda pasileist:rašo please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application.Ką dabar daryt?Ar nukrekint nereik?Kaip padaryt jei reikia?

TAIP REIKIA TIK KAZIN AR TAS KREKAS IS VIS YRA AS JI IS INTERNETO PARSISIUNCIAU DUODU NUORODA
http://www.bestcrack...t.php?id=136548
parsisiusk ir isarchivuok ant darbastalio(ta prasme kad nebutu suspaustas) ir idek i
Prigram files/EA games/The sims 2/ts bin
kur issiarchivavai padaryk kopijuoti ir iklijuok i ta direktorija ir pakeisk failus(ismes lentele kuri klaus arnori pakeisti esama faila, spaudi TAIP
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 13, 22:25)
TAIP REIKIA TIK KAZIN AR TAS KREKAS IS VIS YRA AS JI IS INTERNETO PARSISIUNCIAU  DUODU NUORODA
http://www.bestcrack...t.php?id=136548
parsisiusk ir isarchivuok ant darbastalio(ta prasme kad nebutu suspaustas) ir idek i
Prigram files/EA games/The sims 2/ts bin
kur issiarchivavai padaryk kopijuoti ir iklijuok i ta direktorija ir pakeisk failus(ismes lentele kuri klaus arnori pakeisti esama faila, spaudi TAIP

Gal aš ir visai durna,bet tikrai neturiu supratimo kaip išarchivuot.Nes kai atsisiunčiu atidaro Winarch.Kaip toliau daryt?Ką spaust?
Papildyta:
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 22:43)
Gal aš ir visai durna,bet tikrai neturiu supratimo kaip išarchivuot.Nes kai atsisiunčiu atidaro Winarch.Kaip toliau daryt?Ką spaust?

Na kažkoks gavos,bet nerodė jokios lentelės,kad pakeisti failus.Tai kuriuos ten reikia keist?
Atsakyti